Puiuti de randunici 2008!! (158)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

buna seara si bine v-am gasit! in sfarsit e liniste...imi pun gresie in baie si azi a fost ziua de spart aia veche . drept pentru care tudor a sarit peste somnicul de pranz, fiind tot o energie...la 5 si 20 a reusit sa adoarma frant ...sa vad cat il tine

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Salut randunime...

Am avut o noapte buna, somn de la 8-8. Dimineata ca de obicei mort de foame, acum se joaca linistit la el in camera.

Cami imi pare rau pentru ce i s-a intamplat prieteneni tale. Aici sunt tot felul de aparate care monitorizeaza bebelusul in burtica si daca ar avea si acolo poate nu s-ar intampla atat de multe rele. Daca este o doctorita buna probabil este o exceptie nefericita. Eu ma rog sa se faca bine micutza.

Criss Andreea s-a facut asa frumoasa si e acolo la voi ca si Printesa din castelul fermecat. Si imi place cum doarme ea cu tati ei :)

Roxana_claudia am vazut pozicile cu nazdravanii tai. Sa-ti traiasca ca sunt atat de dulcici.... Voi ati facut deja bradutul?

nicoleta frumoase cadoute a pus MN in ghetute la copiii cumintei si cu ochii albastrei. Iar pozele cu iarna sunt super, mie mi-e un dor de zapadaaaa...

tuchi bravo pentru decizie, sa stii ca eu ma gandisem de mult la asta pentru ca aici "industria" dieteticienilor...si tot felul de "chstii"care ii ajuta pe oameni sa aiba o viata mai buna si un corp mai bun e in floare. Si n-au decat un curs de cateva saptamani...aaa si cand iti iei masina albastra pune pe ea un sticker mare in spate si 2 pe laterale. Succes.

Ariel imi plac mult hainutele, succes. Eu am vazut fete americance care vand in Ro si pun preturi de 3-4 ori mai mari decat aici, pentru ca aici Sunt clearance-uri unde iei body la 1-2$ sau de ex costumase de mosulici la 10$ sau treining la 4$.Si iti mai spune mama un cuvant magic "PUBLICITY". Asta iti face business-ul 95%. Si o pagina de web wwww.xxx.ro.

Liana mai poooootiiii??? Acus' te mananca Teo de vie.

Zoze eu anul trecut am pus bradul intr-un castron cu apa si am completat mereu cu apa. A tinut o luna VERDE. Pupici

Si cu astea fiind zise ma scuzati da' piciul meu trebuie sa doarma si asta implica un ritual mai elaborat :)). No ca ati vazut si voi acum cu cine am eu de "deal-uit"(lucru) toata ziua Poate pot si eu sa fac ceva treaba ca s-au strans o gramada de lucruri de facut.

randunime....te saluttt

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

adri www.xxx.ro ?

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui underqueen

adri www.xxx.ro ?

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

am vrut sa spun o pagina care sa fie (web page) nu un cont de webshots sau photobucket
Bine ca nu e nimic la adresa xxx

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

Ariel merci de link

Liana

ClaudiaRoxana am vazut poze cu baieti si mami superbi

Cris si ep Andreea am vazut-o in pozici....scumpica foc

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Moama, Roxaniciule, ce baieti deliciosi! zica sunt gemeni si ei, blonzi cu ochi albastri, belea Iar Robi seamana rau cu tine cand rade

Eu am fost sa ma intalnesc cu fost amea sefa sa-mi dea cadoul de Craciun, un cos de rafie cu niste borcanele de gem, super dragut! o ulcica si niste condimende, chiar dragutel! iar la copii nu le mai cumpara ei cadouri, ne-au dat bonuri cadou de 150 ron de copil . Si v-am zis ca am luat bonus ca sunt de 5 ani in firma si am luat 700 ron Super tare, m-am scos!!sa nu mai zica al meu ca stau pe degeaba acasa Glumesc, desigur! doar ca m-am bucurat tare!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

pai adriutule, asta e doar un album...asa, pana fac firma. site-ul il am deja facut, caci am crosetat la el de mi-a venit rau toate noptile trecute...
pana nu fac firma, nu vand in "magazin"....

bubu, luny si nicoleta, va trimit pe mess ceva

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">DIN INIMA PENTRU O INIMIOARA
BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

MOBILIZAREA: intalneala sambata, ora 15-16, la UNIRII sus!!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Randunici, va multumesc pt. aprecieri, creste inima in mine.
Intr-adevar, ea e printesa noastra si stie asta, e dragastoasa, intinde manutzele sa i le pupacim, sa i le "mancam", ne apuca de fata, de nas, pe mine de par, rade si chiuie. E o scumpa, ce mai, ca toti puiutii de pe ramurica noastra! Am vazut ca toti sunt razaciosi si veseli.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Intalneala??SUPER!!Incercam si noi.Ora mi se pare buna.
Merci Cris,daca-mi spui ca nu sunt grozave...
Am vazut blonzi de Roxana deliciosi ce seamana cu mami lor.
Liana,bine ai revenit...si zici ca tiza mai nou escaladeaza masinutza?

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput