Puiuti de randunici 2008!! (158)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Helau din nou!
cami, tin pumnii sa fie bine!

Eu iar nu-s in stare sa fac scrisoare de amor, ca-s cam cu mintea sorcova....
Mi-am aranjat ceva de la 1 ianuarie, ma rog, raman cu fundul in doua luntre cum nu-mi place mie, dar decat sa stau acasa, poate mai iese si un ban...( adik sigur o sa iasa!)
Deci de la 1 ianuarie o sa dau niste consultatii de diabet si de nutritie in mediul privat....cam atat va zic, ca am o teama sa zic public mai multe!

O sa fie doat 2 zile pe saptamana deocamdata!

N-am putut sa nu zic cand l-am vazut pe Adrian!
Dom'le, se vede ca americanii astia manaca altfel!

Alice, n-am mai citi altecva de respectivul, imi amintsc ca la un momenta dat al vietii mele de studenta am jinduit la niste carti de-ale lui pe o taraba, dar atunci nu erau bani, acum nu mai e timp.....
anyway, Crash l-am vazut si eu, super tare si o sa-l caut si pe cel recomandat de tine, desi nu stiu cand voi reusi sa ma mai uit la un film intreg, ca timp e doar dupa 10 seara cand cam adorm!
dar, speranta moare ultima!

Si prima mea masina o sa fie ALBASTRA, da?

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Buna, randunici!

Va trimit niste pozitze cu Andreea intai, ca tare m-am mai chinuit sa le incarc, PC-ul meu face fitze, ma duc sa hrnesc cupiulu' si revin.
Iaca pozele:
Andreea la 7 lunitze

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

zoze, cum sa nu poti??? chiar te rog sa o faci!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">DIN INIMA PENTRU O INIMIOARA
BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2018596350103379982QVrMHU

Cateva poze noi, printre care si cadourile de Mos (la Stefan nu se vad prea bine, piesa de rezistanta este o carte cu povesti de la Rao, o rasfoieste de atunci aproape non-stop- a stiut Mosul ce a stiut!), si cele cu iarna sunt dedicatie speciala pentru Zoze!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ela,merci de intrebare,suntem bine.Incerc sa fac si eu cate ceva prin casa si nu mai stiu deloc sa imi coordonez timpul.
Cata,brava pt postul primit.Usor usor, osafiebine si o sa ai masinutza ALBASTRA!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am vazut frumosul de Bv cu ochi ca marea si dolofanik Andreea
jumperind fericita.
Cris,ce draguta s-a facut Andreea...ce s-a schimbat...fetita mare!!Ce perne sunt pe jos langa Andreea?Sunt cele de la topshop?Vreau si eu sa iau,dar nu stiu daca merita.
Nico,peisajele sunt superbe.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

alice, se numea jack russel terrier..la noi in tara nu se prea gaseste, exista doar intr-un singur loc, la satu mare si costa in jur de 350 euro..l-am vazut in parc prin vara si am intrebat stapanul, si mi-a spus ca muuuult timp l-a cautat pana l-a gasit..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Am vazut poizici de puiulici de randunici scumpi foc: Stefanutz si Vladutz de Bubu, sufletel blond de Zoze, pui de Miha, de Olgutzica, de Adriutza, mare voinicel mare, ingeras de Nicoleta cu ochi albastri.
Cami, imi pare nespus de rau pentru prietena ta si bebelusul ei, sper ca D-zeu sa le fie alaturi si sa se termine cu bine totul!
Felicitari Ariel si bafta in proiectul tau (eu n-am inteles unde tre' sa ma uit, scuze!).
Felicitari Tuchi pentru noul job, Doamne-ajuta!
Mimo, mi-esti tare draga, mi-ar placea sa te vad in carne si oase, umorul si energia ta sunt molipsitoare!
Sim, imi pare bine sa te cunosc.
Stelutza, felicitari pt. cei 7 dintzisori!
Pup toate randunicile nenominalizate si fug sa .
Sper sa revin!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Voinicel intr-o cutie, ghici mamici, cine este??

http://good-times.webshots.com/photo/2302415250088108456RgnSBB

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

L-am vazut pe ochiosul cu ochii albastri Moama, Nico, ce ravagii o sa faca cu ei!

Am vazut-o si pe noruta mea

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput