Puiuti de randunici 2008!! (158)
Raspunsuri - Pagina 14
mihatp spune:
stela
, ma bucur pentru el, da-mi pare si ciudat...macar am vazut ca are lacrimi. parca a facut numai proba pentru ele.
asta nu inseamna ca e linistit...protesteaza rau cand nu-i convine ceva.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
Stela, eu ma bucur pentru tine de lipsa lor. si uite cum ne bucuram reciproc!
suntem in duet
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
ccris_ccris spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mstela Cris,sunt sigura ca Luny a spus asa in principiu sa fie intalneala fara bbi pt cine poate asa,dar nu se supi nimeni daca apare vreun bebel,din contra.Asa ca ia-ti randunoiul din dotare,grasunik si veniti sambata sa va vedem.![]() Stela, mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora |
Stelutza,
, stiu ca Luny a spus de principiu, dar daca randunicile vor sa fie linistite, nu vreau sa fiu eu singura care vine cu bebe si cu randunoi. Nu m-am supi, stai linistita, daca asa a sunat, n-am vrut, ma alintam doar. 
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
Bomarzo spune:
"Un fiu este ca o carte pe care timpul te impiedica s-o termini" anonim
Adevarat. Cum am facut-o pe Ioana relativ tarziu, ma intreb daca o sa ajung sa-mi cunosc vreodata nepotii. Cand ea o sa aiba 20 eu o sa fiu de 50 si .. Cand ea va implini 30 eu voi fi trecut de 64.. Sper sa fie mai harnica decat mine
. Cred ca e fain sa fii bunica, dupa ce ai trecut cu brio prin experienta de mama.. ![]()
"cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet"
(mâine sa iubeasca cel ce n-a iubit niciodata si cel care a iubit sa iubeasca mâine)
mstela spune:
Mda,miha,fiecare cu ale ei
..Eu in schimb suport consecintele operatiei cu dureri,mancarimi blabla.
Cred ca exista ceva unguente pt problema ta,poate fetele te ajuta.Bubu imi amintesc ca avea asa probleme,daca nu ma insel.
Cat priveste puternicia lui Luca,lasa baiatul sa fie brav,vrei sa fie plangacios?![]()

Cris
,eu spun sa veniti daca vreti, ca nu ne-ati deranja voi ca trio,Doamne fere,chiar si daca ati fi singurul trio,desi cred ca vor mai fi.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
ccris_ccris spune:
Miha, eu am in continuare, de dinainte de a ramane insarcinata, dar ii tin in frau, dupa fiecare scaun ma spal si ma ung, acum cu galbenele, pana sa raman insarcinata hemorzonul (si supozitoare) facea minuni. Plus ai grija sa nu mananci condimentat, piper, ardei iute, hrea, tot ce e picant. Bea ceaiuri antihemoroidale si... rabdare. Alt sfat nu stiu sa-ti dau.
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Bomarzo spune:
In continuare mesajele nu-mi sunt aprobate de moderator, banuiesc ca asta e cauza pt care apar ca fiind NE-MODERATE!!! 
Multumesc totusi fetelor ca ati trecut-o si pe Ioana pe lista randunicilor
. Datele care lipsesc sunt:
3535 grame la nastere
53 cm
Data de nastere a mamei(trebuie?): 15.02.1974
"cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet"
(mâine sa iubeasca cel ce n-a iubit niciodata si cel care a iubit sa iubeasca mâine)
mstela spune:
Bai,ma sparg de ras uitandu-ma la Show pacatos.![]()
![]()
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
ccris_ccris spune:
OK, Stelutza, venim.
Ati fugit la nani? Eu ma uit la Jordan pe Hallmark.
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
adriuta spune:
Nici Chris nu e indragostit de apa dar eu am gasit o solutie:
pun intr-un biberon dimineata apa si il las in camera lui de joaca. El peste zi se joaca...ia biberonul si inghite 2 gurite...iar se joaca...si tot asa seara il "colectez" gol sau cateodata aproape gol. Il spal si dimineata iarasi il pun "la botul" bebelului. am observat o imbunatatire a calitatii si cantitatii pishucului de cand fac asta.

Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!