Puiuti de randunici 2008!! (158)
Raspunsuri - Pagina 13
Bomarzo spune:
Multumesc pt "bun venit" mihatp
Esti o draguta, ma faci sa trec usor peste acest inceput. Am vazut pozele: sa-ti traiasca flacaul!
E o scumpete! Abia astept sa pot posta si eu fotografii ale gargaritei mele ![]()
SI voua, fetelor, sa va traiasca! Ma bucur ca vom mamici impreuna 
"cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet"
(mâine sa iubeasca cel ce n-a iubit niciodata si cel care a iubit sa iubeasca mâine)
ccris_ccris spune:
Stela, Gudinde,
.
Bebelina mea a inceput sa maraie, cum va spuneam, i-am mai dat tzitzi si s-a culcat la loc.
Dar buhuhu unde sunt? Lianaaa, Arieeel, Mimoooo?
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
mstela spune:
Cris,sunt sigura ca Luny a spus asa in principiu sa fie intalneala fara bbi pt cine poate asa,dar nu se supi nimeni daca apare vreun bebel,din contra.Asa ca ia-ti randunoiul din dotare,grasunik si veniti sambata sa va vedem.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mihatp spune:
Clau
, tu esti mama eroina, pe cuvant. Cred ca eram deja
pe campiile tarii in locul tau…sau poate te intareste DD cand e vorba de copilul tau. Oricum ai de la mine
si
, ca tare mi-ar placea sa pot face ceva in ajutorul tau. Iti spun doar ca
de Rebe.
Maria, noi avem ziua circul asta cu Luca, pica de somn dar nu poti sa-l faci sa doarma. Nu plange, dar e tare marait, nu te mai poti “intelege” cu el. imi pare rau ca-ti face programul asta seara, cand cred ca esti si tu terminata.
macar am noroc ca seara adoarme repede si singur.
Apropo de plans… Luca a plans de vreo 3 ori in astea 8 luni. Striga, potesteaza, maraie, dar nu plange. Nu seamana cu ma-sa, ca ea
si la reclame!
Blanka, cum ma vede putin timp din cauza serviciului, cand ma prinde e dezastru. Singurul mod in care pot sa ma dezbrac de hainele de serviciu, eventual sa mananc si eu ceva, este prin distragerea atentiei. Si numai cu mine face asa. Ce ti-e si cu copii astia! Cum simt ei totusi cine-i mama!
Bomarzo
, asa e, si eu am trecut prin faza asta. Eu m-am panicat ca n-a facut kk
. Cred ca le-am innebunit pe fete atunci. Imi amintesc si acum de o replica a lu’ Tuchi…mi-a parut cam dura, dar m-a trezit!
Si scrie mai putin acum in mesaje sa scapi mai repede de moderare.
Nicol, cred ca nu-mi iese, ca mai bine satu cu voi!
Stela 
Unde e Mimo c-o vad pe mess, oare are teme pentru maine la scoala?! Asa, cuminte, sa nu vii acasa cu nota mica, da?!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
Bomarzo spune:
Asta imi place mult:
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. Henry Ward Beecher ![]()
Frumos, nu-i asa?
Oare se contabilizeaza ca mesaje aceste elucubratii de miez de noapte?? Sau cine trebuie sa vegheze acolo ..
? :)
(mâine sa iubeasca cel ce n-a iubit niciodata si cel care a iubit sa iubeasca mâine)
mstela spune:
Tocmai am baut o cana de licoare miraculasa pt rinichi si mi-am amarat sufletul...Bleahh,amar rau e.Data viitoare pun putina miere.
S-ar putea sa venim si noi in trio sambata,sa vedem.
Stela,
mamica fericita de
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
miha,
pt Luca cel neinfricat.O sa fie un barbat puternic.Tea cum nu-i convine ceva cum pune buza in jos
.
Stela,
mamica fericita de
mihatp spune:
intrebare: a mai ramas careva cu mari, dar mari mari, probleme cu hemoroizii dupa nastere? eu sunt disperata. ma pregatesc mental de
ca asa nu se mai poate!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
mstela spune:
miha,nu cunosc,dar cred ca-i nasol tare.Imi pare rau.
Stela,
mamica fericita de
Bomarzo spune:
Multumesc mstela 
De ce mesajele mele apar ca NE-MODERATE??
Asa scrie in dreptul fiecarei postari pe care o fac de o vreme incoace.. in fine, o sa continui asa..