Puiuti de randunici 2008!! (158)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Blanka -intr-adevar mie mi se pare cam multicel intr-un interval relativ scurt, poate pt ca a mea oricum nu mananca prea mult de fel. Bea dimineata la 7 si seara la culcare(21.30) cate 200ml de lapte, la 11 papa fructe, la 15 legume, iar la 19 diverse combinatii(iaurt, cereale, ananas). In cursul zilei mai bea cam 150-200 de ceai si eventual 120 ml de lapte, deobicei dupa legume cere

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Blankar, daca ar fii sa-l compar cu copkilu' meu, mananca enorm Ericutz, dar tu nu te lua dupa asta, daca copilul e bine, nu vomita dupa, se odihneste bine...asta e atat mananca. Cere de foame sau mananca ce-i propui?

David are 3 mese fixe si o gustare pe care uneori o refuza.

fetele

Nicole, poze sunt la semnatura...si aici in Africa, ca in Africa adevarata, nu cea din poze de safari,... cum sa fie...mizerie, saracie...noroc ca-mi sunt flacaii sanatosi!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Am imbaiat puiul, am alaptat-o si am culcat-o, dar sigur mai maraie o data pan' pe la 12, cam asta e ora ei de nani.
De papat, Andreea papa asa: dimineata pe la 8-9 tzitzi, la 11,30-12 fructe cu biscuiti si branzica sau iaurtzel sau cereale cu lapte, la pranz, adica pe la 3, piure de legume cu carnitza sau ficatzel sau outz, pe la 7 mai papa sau nu un iaurtel sau cereale cu lapte (daca nu i-am dat dimineatza), iar seara dupa baitza tzitzi cat vrea ea. Insa mi se mai trezeste si pe la 3-4 dimi dupa tzitzi si, uneori si la 6 dimi. Deh, dupa toane, iar nu mai doarme toata noaptea, are perioade si perioade.
Si, cu toate astea, nu a mai luat in ultima luna nici un gram in greutate, in schimb s-a lungit, are 9,240 kg si 72 cm.
Ma duc sa-mi fac si eu un dus si revin.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Eric mananca asa:
la 7 dimineata 200 lapte
la 10-11 fructe dupa jumatate de ora 130 lapte
la 14-15 legume -//- 100 lapte
la 18 100 lapte
la 20 cereale.
la 21 30 aprox 300 lapte(nu tot timpul mai e cand 250)

per total nu m-i se pare ca e asa mult,numai seara nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

blanka si bubu papa 350ml de cereale cu lapte seara si doarme neintors pana dimineata. cred ca e ok.

Am vazut toate pozele si filmuletele, am citit tot ce-ati scris zilele astea dar nu ma simt in stare sa va scriu mai mult acum. Poate maine scot capul din butoi
Va multumesc in numele prietenei mele ca va ganditi la ea si la micuta Nicoleta

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hi!

Delphin, bine-ai revenit, ce ma bucur sa te "vad" si "aud". Ti-am vazut flacaii cei frumosi, unu si-unu amandoi!

Cris, bine ai mai venit si tu pe crenguta, Andreeuta ta e frumoasa foc!

Ursuleata, ce afacere invartiti bre acolo?

Am stat o gramada cu ochii in hainutele lui Ariel, de nu mai stiu pe ce lume sunt! Frumoase foc...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mai, cam slabuta miscarea? Ce-i cu voi?? Ma duc la nani... vin vremuri tulburi...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Scuze, Delphinash, eu nu mai sunt la curent cu evenimentele, nu mai esti in Africa? Bine ca-ti sunt bebeii sanatosi. Ma uit la pozici cand vin de la dus.

Apropo de vomitat, Andreea inca mai regurgiteaza dupa ce papa, e normal?

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

deci m-ati spart definitiv cu cat ceai bau copii vostri, eu nu-l conving pe Mufa deloc, nici apa nici ceai nu vrea!!ii dau dupa masa de pranz, si se joaca cu bibele, in final cred ca e minune daca trage 5-10 ml!..dar el cere la san mai des, la o ora dupa fiecare masa solida trage si lapte:)) plus dimineata, seara+noaptea..deshidratat nu e..nu mai stiu ce sa zic..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

am uitat sa va spun ca nu e deloc gras
are 10 kg 300 si 80 cm

Mergi la inceput