Puiuti de randunici 2008!! (158)
Raspunsuri - Pagina 9
ccris_ccris spune:
Delphin, ce ma bucur sa te "vad", dar despre ce scrisorele lacrimogene vorbesti?
Ce mai faceti, cum e in Africa, Africa?
Ma duc sa spal puiul si revin.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
underqueen spune:
eu astept sa oboseasca "red bull" ca sa ma intind si eu in pat ![]()
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
nicol_conte spune:
'Na seara!
Sunt si eu p-aici, am citit pe diagolana ce-ati scris de ieri pana azi, am vazut pozici, cadouri si alte cele. Nu nominalizez tot stolul scriitoricesc ca nu mi-am luat notite, scriu doar un pic asa:
In primul rand lui numeioana vreau sa-i spun ca are un David frumos foc, nu-l mai vazusem de mult si sunt tare mandra de el, si ea arata foarte bine! Welcom back home
. Mai zilele trecute ziceam ca o divortez pe Antonia de el pt parasire de domiciliu
, bine ca n-am apucat.
SimRam baietelul tau Marius este nascut in aceeasi zi cu Antonia mea, biruitori o sa fie copii astia ai nostri,asa ca Sf Gheorghe; poate-poate o sa vedem si pozici, ce zici, macar pe mailul comun cum zicea o randunea..
Am vazut si baieti frumosi foc de Roxana_Claudia pe care nu cred ca-i mai vazusem, sa nu mai zic si de ea ce mamica sexy este
M-am inverzit cand am vazut zapada de la Brasov-noi am venit azi inapoi acasa de la Sinaia, hotarati sa fugim imediat ce se aseaza zapada ca lumea, bine ca am cumparat sanie macar![]()
Pup restul stolului Cris(am vazut si Andreiuta ta
),Zoze(desigur am vazut si sufletelul
),Stela, Tuchi ,Bubu(ce de banet pe tine mai), Adriuta(vizionat mergator adorabil
,Gecko( bafta cu musafirii, sa nu uiti sa mai dai si pe la noi), Bitza
-nu deranjezi ma deloc,ce-ai de zici asa?,Luny
,Ursu
, Ariel- ma bucur ca mai ai un pic si-ti pui visul pe picioare,Clau ma bucur ca si-a mai revenit Rebe cu somnicul, Cami imi pare rau de prietena ta-tin pumnii
, Miha
, Liana
,CristinaG- pe tine te admir foarte mult cum te descrci tu cu piticii tai atat de mici amandoi si mai treci si pe la noi.....siiii... sa nu uit de duamna Mimo - va multumesc pentru portiile copioase de ras pe care le trag atunci cand va citesc postarile..
[b]Mi-a scapat mie sau n-am vazut picior de movalide p-aici astazi? Naty sunteti bine? Ce face Iulia?
Daca am uitat pe cineva imi cer scuze
, n-a fost pt ca nu o iubesc ci pt ca nu ma ajuta neuronii
hai k m-am intins..
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
nicol_conte spune:
..si tot am uitat ceva:
1.Va multumesc din suflet pentru aprecieri celor care mi-ati admirat mica vedeta, a crescut rau inima in mine
2. Ma inscriu si eu pe lista pentru intalneala
Maria
Mami de
nicol_conte spune:
Delphin -bine ai revenit!
Ce mai faceti? Ce-ti mai fac baietii scumpi? O pozica ceva sa ne delectam si noi acum pe inserat?
Mami de
Nicoleta spune:
Nicol, da, si eu ti-am vazut fata! Ce mica vedeta!!!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
luny spune:
URSULICO welcombac,tu ce bisnis instrumentezi draguta?
vezi ca sambata tre sa te pipai pe
, in spiritul traditiei deja instaurate,da?![]()
oooo, lume noua, Delphina!! ma bucur ca te vad aici!
nicol
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Luny, 

! Rad in soapta, da mor de ras! M-ai facut sa imi mai treaca din suparici (a facut niste figuri la somn asta micu´...)!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
blankar spune:
sara buna!
am si eu o intrebare:ai vostri de cate ori mananca pe
zi?
seara cat lapte le dati?
Eric la 8 seara mananca un bol de cereale ,la 9 30 330 de lapte
nu e cam mult pt. stomacelul lui seara?
Bomarzo spune:
Buna seara randunici!
Va scrie o mamica de
, pe numele ei IOANA- ALEXANDRA, nascuta o data cu mugurii primaverii - 19 martie 2008 - si care acum e deci un dulce
de 8 luni jumate!!! Doamne, cand au trecut??
Din motive destul de serioase (mutare in alta localitate, renovarea si amenajarea noii locuite
, probleme de adaptare - sot, copil si pisica.. da da..) n-am reusit sa ma alatur Odiseii voastre decat acum. Sper sa nu fie prea tarziu si sa ma primiti printre voi 
Va multumesc si abia astept sa ne cunoastem mai bine! Pupici voua si puiutilor!
Bomarzo
"cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet"
(mâine sa iubeasca cel ce n-a iubit niciodata si cel care a iubit sa iubeasca mâine)