Puiuti de randunici 2008!! (158)
Raspunsuri - Pagina 11
Nicoleta spune:
Incepe miscarea... dar eu ma retrag. Sper sa apuc maine sa citesc ceva, daca nu m-or linsa pustii... 
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
ccris_ccris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau Cris, bine ai mai venit si tu pe crenguta, Andreeuta ta e frumoasa foc! ![]() ![]() POZE |
Multumesc, Clau,
. Si eu ma bucur c-am terminat cu balamucul, desi treaba este in fiecare zi, dar ma mai odihnesc si eu nitel.De exemplu, ma asteapta in uscatoria proaspat aranjata un maldar de rufe sa le calc, dar nu-mi vine. Si am mai spalat azi 3 masini. Maine le spal pe-ape micutzei.
Doamne, parc-am fi o armata, atatea rufe se strang. Nici nu le calc bine pe unele, ca se strang altele.
Gata cu vaicareala, ma duc la baie.Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
clauclau spune:
Oauuuu, mananca super puii vostri seara, 300-350 ml laptic???? Rebecca never, never. Maxim a mancat 220 ml, dar asta s-a intamplat rar de tot, pot sa numar pe degete. Ea seara mananca chiar putinel din pacate... La 19 mananca cereale cu lingurita, masa destul de bunicica, aproximativ 200 , iar seara la 20.30-21 doar san mai vrea...Si banuiesc ca papa putin...Poate de-asta se frichine toata noaptea, desi la 3 cand ii fac un bibe abia mananca in jur de 50-70 ml. Si dimineata la 7 iar san.
POZE
ccris_ccris spune:
Luny, nu te ingrijora, nici Andreea nu bea ceai. A inceput sa-i placa apa, dar mai mult se joaca cu ea, face bolboroci, dar nu din bibe, cu linguritza. Dar mai mult de cateva linguritzenu bea. Tot tzitzi e baza. I se face pofta de apa cand ma vede pe mine cu sticla.
Aaa, am uitat sa va zic, a inceput sa zica si ma-ma.
Hai ca raman neimbaiata cu voi
,
.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
clauclau spune:
Luny, Rebecca e idem cu Muffa, nu bea nici ceai, nici apa. Se hidrateaza doar cu sanul...O pun de fiecare data cand maraie asa aiurea fara motiv...si merge . Bea putin laptic si se linisteste.
POZE
gudinde spune:
Am intrat sa va spun noapte buna!
Eu ... munca multa mon chere!
In rest vedeti ca ati uitat o randunica-n drum:
| citat din mesajul lui Bomarzo Buna seara randunici! , pe numele ei IOANA- ALEXANDRA, nascuta o data cu mugurii primaverii - 19 martie 2008 - si care acum e deci un dulce de 8 luni jumate!!! Doamne, cand au trecut?? , probleme de adaptare - sot, copil si pisica.. da da..) n-am reusit sa ma alatur Odiseii voastre decat acum. Sper sa nu fie prea tarziu si sa ma primiti printre voi ![]() Va multumesc si abia astept sa ne cunoastem mai bine! Pupici voua si puiutilor! Bomarzo "cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet" (mâine sa iubeasca cel ce n-a iubit niciodata si cel care a iubit sa iubeasca mâine) |
nicol_conte spune:
| citat din mesajul lui Bomarzo Buna seara randunici! , pe numele ei IOANA- ALEXANDRA, nascuta o data cu mugurii primaverii - 19 martie 2008 - si care acum e deci un dulce de 8 luni jumate!!! Doamne, cand au trecut?? , probleme de adaptare - sot, copil si pisica.. da da..) n-am reusit sa ma alatur Odiseii voastre decat acum. Sper sa nu fie prea tarziu si sa ma primiti printre voi ![]() Va multumesc si abia astept sa ne cunoastem mai bine! Pupici voua si puiutilor! Bomarzo "cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet" (mâine sa iubeasca cel ce n-a iubit niciodata si cel care a iubit sa iubeasca mâine) |
Bine ai venit pe crenguta noastra!! Odiseea s-a terminat odata cu nasterea puiutilor, dar daca nu ai reusit sa ni te alaturi atunci, niciodata nu e prea tarziu. Esti binevenita.
Scrie repede 15 mesaje scurte cu diverse bla-bla -bla sa scapi de moderare si sa ne auzim in timp real. Spune-ne mai multe despre voi.
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
delphin spune:
Clau
si David mananca cam la fel 19h30 200mlsupa crema de legume cu 2-3 linguritze de cereale, in vremurile bune mai mananca si un iaurt, cand ies dintzi
nu pot sa-i mai dau nimic dupa, ma multzumesc sa-i strecor in supa ceva lapte!
Noi nu mai avem bibe de la 8 luni.
De ce ii mai propui bibe noaptea daca nu prea mananca? Propune-i apa, poate ii este sete. David se trezeste des sa bea apa...mai nou noptile sunt cu strigaturi la noi si se sfarshesc foarte des in patul conjugal cu papa refugiat in alta camera!
Ce nu am vrut sa fac la primul copil...ma las dusa de nas, si fac la al doilea in schimbul la o ra doua de somn!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
luny spune:
| citat din mesajul lui clauclau Luny, Rebecca e idem cu Muffa, nu bea nici ceai, nici apa. Se hidrateaza doar cu sanul...O pun de fiecare data cand maraie asa aiurea fara motiv...si merge . Bea putin laptic si se linisteste. POZE |
daaa, exact la fel si la noi!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
bai, sambata propun intalneala fara copii, la relaxo-barfa in liniste si pace!![]()

pa!
ps:NB, Gudinde!noroc cu tine, ne-aI descoperit randunica ratacita!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

de 8 luni jumate!!! Doamne, cand au trecut??
, probleme de adaptare - sot, copil si pisica.. da da..) n-am reusit sa ma alatur Odiseii voastre decat acum. Sper sa nu fie prea tarziu si sa ma primiti printre voi