Alte moaste, aceeasi poveste...
Raspunsuri - Pagina 6
denizel spune:
Bnica, tu citesti ce se scrie aici????
Ai citit ce a scris Cipicah?
Ti-ai dat seama ca e o pledoarie pt. legionari si miscarea legionara?????
Cam la ce te gandeai atunci cand ai sustinut-o pe Adriana, care il sustinea pe Cipicah?
Inainte de a raporta postarile mele, raporteaza-l pe Cipicah, pe tine si pe cei care il mai sustin. Raporteaza-i si pe cei care il sustin tacit, nespunand nimic .
Dupa aia, raporteaza-ma si pe mine ca vreau sa va stric cuibul. Stiu, o sa cad de pe scara si o sa-mi sparg capul .
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica postarile mele se refera la sfarsitul tragic al unui om . |
care om??? Un om apartinand unei miscari din cauza caruia au murit oameni nevinovati.
Sfarsitul tragic al lui Hitler nu-l deplangi? .
ladyJ spune:
Virusul e mai raspandit decat credeam eu.
Io-te un val din USA sub denumirea ´´adriana´´ care e plina de intelepciune si zice ca noi astia suntem prea fragezi pentru a intelege profunzimea celor spuse de CIPI
Fragezimea e oricum mai buna decat zbarcirea
B.nica, tu ai tinut sa iei apararea tuturor celor care au postat aici mesaje pro-legionari si rasiste.
Insa vorbea gura fara tine, nu-i asa? ca tu defapt ii urasti, da dintr-un impuls de bunatate ai sarit in apararea pacatosului
Cortexia ne spune ca primul mantuit a fost talharul si ca poate DD i-a iertat pe legionari ca de, doar s-au dedicat crezului crestin
Pai Cortexia draga, eu stiam ca, criminalii nu-s placuti lui Dumnezeu.Nici aia de marturisesc stram impotriva aproapelui.
Dar normal ca tu stii mai bine, e interesant sa vezi cum vine acilea un user si ne spune cum e treaba cu mantuirea
denizel spune:
Si acuma, o sa vie b.nica, nevinovata si cu pacifismu-n bat, ca de obicei , si o sa o intrebe pe Lady despre ce anume vorbeste si de ce e un troll fara scrupule .
Pentru ca, dumneaei, b.nica, si-a sters postarea in care sustinea mizeriile lui "Cipi" .
Degeaba ai sters-o, b.nica, apucasem deja sa o copiez si sa o inramez (vezi pagina precedenta!).
Asta e, marturia ta a ramas posteritatii .
cortexia spune:
citat din mesajul lui denizel Ahaaa, deci de asta eram io trimisa la lecturarea vietii legionarilor.... ca sa vad ca Gafencu i-a salvat viata lui Wurmbrand. |
Nu de asta.
Era vorba de sacrificiul unui om pentru un alt om.
Hristos a venit si pentru femei si pentru barbati, pentru toti care cred in el si mai cu seama pentru PACATOSI. Hristos iarta si pe curvari si pe adulteri si pe criminali. Ca nu exista pacat atit de mare, incit sa nu poata fi iertat. Orice ar fi facut pacatosul de Gafencu in viata lui, cred ca acest gest l-a mintuit.
Si sunt absolut sigura ca si Wurmbrand s-a mintuit. Si oricine este capabil de renuntare la sine pentru aproapele.
cortexia spune:
Cortexia ne spune ca primul mantuit a fost talharul si ca poate DD i-a iertat pe legionari ca de, doar s-au dedicat crezului crestin Pai Cortexia draga, eu stiam ca, criminalii nu-s placuti lui Dumnezeu.Nici aia de marturisesc stram impotriva aproapelui. Dar normal ca tu stii mai bine, e interesant sa vezi cum vine acilea un user si ne spune cum e treaba cu mantuirea |
Nu stiu mai bine. Eu stiu DIN BIBLIE lucrurile pe care le sustin. Si tot de acolo am aflat ca "nu exista pacat care sa biruiasca iubirea de oameni a lui Dumnezeu"
II dai voie lui Dumnezeu sa mintuia' pe cine vrea El?
denizel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cortexia
Nu de asta. Era vorba de sacrificiul unui om pentru un alt om. Hristos a venit si pentru femei si pentru barbati, pentru toti care cred in el si mai cu seama pentru PACATOSI. Hristos iarta si pe curvari si pe adulteri si pe criminali. Ca nu exista pacat atit de mare, incit sa nu poata fi iertat. Orice ar fi facut pacatosul de Gafencu in viata lui, cred ca acest gest l-a mintuit. |
vai, ce predica inaltatoare....
Toata pledoaria asta, pentru ce??? Pentru a scoate basma curata o sleahta de psihopati criminali/instigatori la crima.
Desigur ca unii dintre ei vor fi mantuiti (nu atat de multi cat va inchipuiti voi ), dar asta nu va sterge istoria, nici nu va aduce alinare celor care au suferit din pricina lor, nici nu va repara vietile distruse de ei si, mai ales, nu scuza modul asta absolut indecent in care le luati apararea.
Discutia devine jenanta, pe bune!
ladyJ spune:
citat din mesajul lui cortexia
Nu stiu mai bine. Eu stiu DIN BIBLIE lucrurile pe care le sustin. Si tot de acolo am aflat ca "nu exista pacat care sa biruiasca iubirea de oameni a lui Dumnezeu" II dai voie lui Dumnezeu sa mintuia' pe cine vrea El? |
Da? Pot azi sa omor linistita 100 de oameni, maine il salvez pe unu´din foc si ma mantuiesc?
Daca ´´nu exista pacat care sa biruiasca iubirea lui DD´´ atunci putem face ce ne trece noua prin cap, in speranta ca DD oricum ne iubeste si ne iarta? pai si bolile de care vorbeam???Si rostul mortii si invierii lui Iisus unde raman? Au fost in van? Ca oricum, la o mica fapta buna DD ne iarta, nu-i asa?
Dar vorba aia, speranta moare ultima.
EDIT:
te contrazici, Cortexia.
Spuneai ca DD da boli ca sa ne scuture putin, spre mantuire. Acum spui ca nimic nu-l poate face pe DD sa nu ne ierte pacatele, ca doar El ne iubeste...
Cum e pana la urma?
J G spune:
citat din mesajul lui ladyJ te contrazici, Cortexia. Spuneai ca DD da boli ca sa ne scuture putin, spre mantuire. Acum spui ca nimic nu-l poate face pe DD sa nu ne ierte pacatele, ca doar El ne iubeste... Cum e pana la urma? |
Noah zau acuma, tu ce astepti, explicatii logice la chestiile astea? Esti prea tehnica, serios.
Si eu astept o legatura intre
a) DD are o iubire mare mare de tot
b) se nasc copii bolnavi grav din cauza pacatelor stramosilor sau pentru ca parintii i-au conceput in post.
J si Carla (05.02.2006)
ladyJ spune:
citat din mesajul lui J G
Noah zau acuma, tu ce astepti, explicatii logice la chestiile astea? Esti prea tehnica, serios. Si eu astept o legatura intre a) DD are o iubire mare mare de tot b) se nasc copii bolnavi grav din cauza pacatelor stramosilor sau pentru ca parintii i-au conceput in post. J si Carla (05.02.2006) |
Nu cer logica, ca nu e cazul cer doar explicatii...care sa nu se contrazica atat. Ca tine