Alte moaste, aceeasi poveste...

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ari spune:

Eu as fi foarte interesata sa stiu daca, crestinii care au intelegere si, in unele cazuri, admiratie fata de legionari, nutresc aceleasi sentimente fata de musulmani (teroristii, nu-i asa) care comit si ei crime, tot pentru neamul lor si in numele lui dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Stanescu,deci barbat-miu se roaga pt. un paradis de virgine,in viziunea ta.Asadar,eu pt. ce ma rog,nu ma luminezi si pe mine?Daca tot pt. un paradis de virgine cred ca trebuie sa ma reorientez!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Hai mai Hannen, stii bine ca tu te rogi pentru un rai plin de virgini . De ce nu recunosti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexia27

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Stanescu,deci barbat-miu se roaga pt. un paradis de virgine,in viziunea ta.Asadar,eu pt. ce ma rog,nu ma luminezi si pe mine?Daca tot pt. un paradis de virgine cred ca trebuie sa ma reorientez!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

Hai mai Hannen, stii bine ca tu te rogi pentru un rai plin de virgini . De ce nu recunosti?

thanks!!chiar suna mai bine decit un paradis de virgine!Imagineaza-ti ca ar fi trebuit sa ma reorientez sexual.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Toata pledoaria asta, pentru ce??? Pentru a scoate basma curata o sleahta de psihopati criminali/instigatori la crima.

ERA VORBA DE UN OM, DE VALERIU GAFENCU, NU DE SLEAHTA DE PSIHOPATI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Da? Pot azi sa omor linistita 100 de oameni, maine il salvez pe unu´din foc si ma mantuiesc?

Daca ´´nu exista pacat care sa biruiasca iubirea lui DD´´ atunci putem face ce ne trece noua prin cap, in speranta ca DD oricum ne iubeste si ne iarta? pai si bolile de care vorbeam???Si rostul mortii si invierii lui Iisus unde raman? Au fost in van? Ca oricum, la o mica fapta buna DD ne iarta, nu-i asa?

Dar vorba aia, speranta moare ultima.

EDIT:
te contrazici, Cortexia.
Spuneai ca DD da boli ca sa ne scuture putin, spre mantuire. Acum spui ca nimic nu-l poate face pe DD sa nu ne ierte pacatele, ca doar El ne iubeste...

Cum e pana la urma?

1. Exemplul e prost ales, pt ca Gafencu nu a omorit 100 de oameni.

2. Da, nu exista pacat de neiertat, cu conditia sa........faci pocainta, sa iti dedici viata credintei si sa faci fapte bune! Eu nu am spus ca mintuirea e automata. Am mai spus, de asemenea, ca sunt diverse cai de a ne mintui: prin boala, prin martiriu. Nici o cale nu e sigura, noi trebuie doar sa nadajduim ca ne mintuim, judecata ii apartine lui Dumnezeu.
Hristos s-a intrupat si s-a sacrificat pentru a ne da o sansa sa ne mintuim, repet, daca noi credem in El si daca actionam in consecinta.

3. Jertfa suprema este O MICA FAPTA BUNA????? Citi dintre noi sunt capabili de asa ceva? Marea majoritate nu cedam nici scaunul in autobuz!...(dar felicitari celor care o fac)

Deci nu ma contrazic. Tu nu vrei sa intelegi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui J G

Noah zau acuma, tu ce astepti, explicatii logice la chestiile astea? Esti prea tehnica, serios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cortexia

Citat:

Toata pledoaria asta, pentru ce??? Pentru a scoate basma curata o sleahta de psihopati criminali/instigatori la crima.

Nu mai si tzipa, Cortexia, ca mi-ai zdruncinat destul creierii pana acuma .

Deci, era vorba despre un om, care om, facea parte din sleahta de criminali psihopati/instigatori la crima.

Bine, lasam asta si ne intoarcem la referintele pe care tu le-ai dat despre Gafencu. Citez:

"
Valeriu (Gafencu) le-a primit si a doua zi l-a instiintat pe Stratan ca a hotarat sa le cedeze pastorului Wurmbrand, spunand ca acesta se afla, de asemenea, intr-o stare grava si salvarea lui ar insemna mult pentru dezvoltarea crestinatatii, deoarece este o personalitate recunoscuta, cu relatii internationale si mare putere de influenta."

Ca sa vezi ce suflet nobil Gafencu asta... Curat jertfire neconditionata pt. aproapele sau . Sunt din ce in ce mai impresionata .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Citat:

Citat:

Ntz, era vorba de Valeriu Gafencu, care-a murit ca un sfant, fiindca a sprijinit/girat moral si a marit randurile sleahtei de psihopati, de care nu s-a dezis pana la moarte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:

Da? Pot azi sa omor linistita 100 de oameni, maine il salvez pe unu´din foc si ma mantuiesc?

Daca ´´nu exista pacat care sa biruiasca iubirea lui DD´´ atunci putem face ce ne trece noua prin cap, in speranta ca DD oricum ne iubeste si ne iarta? pai si bolile de care vorbeam???Si rostul mortii si invierii lui Iisus unde raman? Au fost in van? Ca oricum, la o mica fapta buna DD ne iarta, nu-i asa?

Dar vorba aia, speranta moare ultima.

EDIT:
te contrazici, Cortexia.
Spuneai ca DD da boli ca sa ne scuture putin, spre mantuire. Acum spui ca nimic nu-l poate face pe DD sa nu ne ierte pacatele, ca doar El ne iubeste...

Cum e pana la urma?

1. Exemplul e prost ales, pt ca Gafencu nu a omorit 100 de oameni.

2. Da, nu exista pacat de neiertat, cu conditia sa........faci pocainta, sa iti dedici viata credintei si sa faci fapte bune! Eu nu am spus ca mintuirea e automata. Am mai spus, de asemenea, ca sunt diverse cai de a ne mintui: prin boala, prin martiriu. Nici o cale nu e sigura, noi trebuie doar sa nadajduim ca ne mintuim, judecata ii apartine lui Dumnezeu.
Hristos s-a intrupat si s-a sacrificat pentru a ne da o sansa sa ne mintuim, repet, daca noi credem in El si daca actionam in consecinta.

3. Jertfa suprema este O MICA FAPTA BUNA????? Citi dintre noi sunt capabili de asa ceva? Marea majoritate nu cedam nici scaunul in autobuz!...(dar felicitari celor care o fac)

Deci nu ma contrazic. Tu nu vrei sa intelegi

Cortexia, ne pierdem in detalii.
JURTFA SUPREMA ce inseamna pentru tine?
Inseamna cumva ceea ce a facut valeriu asta?

Tu nu intelegi ca iei apararea unuia care nutrea sentimente din cele mai intunecate pentru alti oameni? Ba il mai si lauzi colo-sa.

Am inteles ca-l consideri ´´mare om´´ sa-ti fie de bine. Avem valori dintre cele mai diferite. Singura mea problema este involutia si faptul ca nu putem trece nici de-al draq de bariera dogmatica din capul nostru(evident ca ma exclud din aceasta hoarda de dogmatici)

Am mai zis, nu cititi fratilor cartile dogmatice ca va aiuriti mai rau.Sunt cartile alea cu IZ de jertfe..le mirosi de la titlu. Daca nu ti-e infundat nasul ,evident.

Iar pentru tine ca (virgula) crestin, una mare jertfa ar trebui sa conteze: cea a lui IIsus.

Mergi la inceput

Citat:

Singura mea problema este involutia si faptul ca nu putem trece nici de-al draq de bariera dogmatica din capul nostru(evident ca ma exclud din aceasta hoarda de dogmatici)

Am mai zis, nu cititi fratilor cartile dogmatice

Care? Unde? Cind? Cine?....

Mergi la inceput