Alte moaste, aceeasi poveste...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Cipi, mai, la copilasi nu trebuie sa le dai carne, ca n-au dintisori sa mestece, nu stiai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Eu deja am invatat multe lucruri noi de cind cu SC pe DC.De ex. ca musulmanii ii urasc de moarte pe evrei,ca evreii ii urasc de moarte pe crestini si ca ambii (sus-numitii) se urasc de moarte intre ei,respectiv sus-numitii se pot uni doar in ura lor comuna fata de crestini.

oh my ...my...oare unde naiba incape atita ura?nu incepe sa dea pe^afara oare?intreb retoric,evident

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

ASaaa, deci, cum bine prevazusem, n-au intarziat sa apara pro-legionarii ortodocsi (pana si blanda si inteleapta noastra B.nica se da cunoscatoare in ale condimentelor legionare. Bravo, b.nica, m-ai convins de calitatea vietii tale ).

Fdoina, pe descreieratii aia de legionari sa-i ierte Dumnezeu.
Pe criminali sa-i ierte ierte Dumnezeu.
Pe popii lacomi si hrapareti sa-i ierte Dumnezeu.
Pe descreieratul de la Tanacu sa-l ierte Dumnezeu.
Da' voi ce credeti, ha? Ca iadul ala pe care il predicati si cu care tot speriati lumea o sa fie plin doar de sectanti si atei? Eeeeee!!!!

A, si nu ma mai tot indemna sa citesc vietile legionarilor. Mai bine ma pun pe ascultat manele sau privit la OTV .
Iti repet parerea mea: leginoarii nu merita nici macar sa aiba o cruce fara nume pe mormant.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Cipi...de ce nu te inchini tu frumusel asa la resturile legionarului X daca tot a fost in dreapta credinta si avea oseminte sfinte ?

Sa-ti spun eu de ce, Lady.
Fiindca mai marii BOR nu fac sfinti pe fostii legionari. Bravo, mai marilor BOR!!
Credinciosii pro-legionari, vestitii "parinti" pro-legionari fac presiuni, scot la iveala oase de legionari "frumos mirositoare" , da' noroc ca astia, capii BOR se tin tari.
iar ei, credinciosii, oricat ar fi de pro-legionari, nu fac partizanat . Fac doar ascultare. Asta-i regula .
Daca la moastele Paraschivei se calca lumea-n picioare, iti dai seama ce-ar face la moastele unui mare legionar. Lume amarata, mamica....

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Wow,Stanescu unde le gasesti!
Mi-a placut teribil ce ai spus ca "nu te poti lupta cu cei cu ...mintea odihnita";eu in locul tau pe asta o puneam la semnatura ca e haioasa rau!

Eh,despre Valeriu Gafencu ma indoiesc sa fi citit cineva de pe aici!

Valeriu Gafencu a trait fix 20 de ani in libertate, la 20 de ani fiind arestat pentru optiunea sa de a adera la o miscare ce propavaduia ideile de extrema-dreapta si le aplica, inclusiv epurarea etnica!

Problema lui este ca prin activismul sau, pro-fratiile de cruce, a convins multi tineri zaluzi sa se inscrie in ele, tineri care au participat activ la crimele miscarii legionare!

Fratiile de cruce erau organizatiile de tineret ale miscarii legionare.

Miscarea legionara l-a asasinat pe premierul Duca si Armand Calinescu, pe Nicolae Iorga, Virgil Madgearu si mai mult de 60 de fosti demnitari romani in penitenciarul de la Jilava si, odata ajunsa la putere (4 zile dupa pactul Ribbentrop-Molotov, ce a insemnat cedarea a 1/3 din tara: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4c/Ribbentrop-Molotov.svg/750px-Ribbentrop-Molotov.svg.png ), a fost politic pro-Germania, tara care era condusa de Hitler, artizanul pactului ce ne-a facut bucati tara, a promulgat legi antisemite foarte dure si a inceput o campanie de pogromuri si asasinate politice...

Suntem unde suntem ca tara si popor datorita lasitatii miscarii legionare si a lui Antonescu care, impreuna, au bagat tara intr-o alianta impotriva firii, cu cei ce ne luasera teritorii, alianta care a oferit mai tarziu argumentul suprem rusilor, la masa tratativelor, pentru ocuparea si sovietizarea tarii...

Foarte frumos cum a suportat Gafencu cei 11 ani de detentie, grozave poezelele ortodoxe, dar la procesul de la Nürnberg au fost condamnati la moarte si cei ce doar au creat/legiferat doctrina in urma carora au murit milioane de oameni....

De ce Gafencu ar trebui plans c-a platit pentru propaganda pro-legionara? Pentru ca n-a apucat sa participe la asasinate? Pentru c-a fost ortodox activ? Asta scuza vina morala pentru asasinate si epurare etnica? Pai atunci sa-l eliberam si pe popa ala, de-o violat o fetita, spune niste rugaciuni de suflet....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortexia spune:

Oameni buni, asa-i ca primul om mintuit a fost un tilhar? Pe cruce? Deci dupa o viata de nelegiuiri, tilharul s-a pocait si a fost mintuit. Orice ar fi facut Gafencu inainte de a fi intemnitat, greselile e posibil sa ii fi fost iertate pentru dragostea pe care a aratat-o fata de aproapele lui: sacrificiul suprem ("Nu este mai mare dragoste decit sa isi dea cineva viata pentru prietenii sai" Ioan, 15,13)

Sfintul Pavel a fost, initial, cel mai mare prigonitor al crestinilor. Deci noi sa dam la o parte pe cel a devenit el dupa convertire?

"I-a salvat viata pastorului Wurmbrand cu pretul propriei vieti

Unul dintre bolnavii ce-l iubeau mult si-l admirau pe Valeriu Gafencu, Victor Leonida Stratan, obtinuse printr-o interventie speciala de la familie, un pachet cu streptomicina.

Deoarece starea lui era ceva mai buna, a venit cu medicamentele si i le-a pus in brate lui Valeriu, fericit ca ii poate salva viata.

Valeriu le-a primit si a doua zi l-a instiintat pe Stratan ca a hotarat sa le cedeze pastorului Wurmbrand, spunand ca acesta se afla, de asemenea, intr-o stare grava si salvarea lui ar insemna mult pentru dezvoltarea crestinatatii, deoarece este o personalitate recunoscuta, cu relatii internationale si mare putere de influenta.

Stratan s-a suparat si a declarat ca nu este de acord. Atunci, cu blandete, Valeriu i-a spus ca din moment ce i-a daruit medicamentele, acum ele ii apartin si are libertatea sa le foloseasca potrivit indemnului constiintei lui.

Intr-adevar, medicamentele au fost folosite de pastorul Wurmbrand, a carui viata a fost astfel salvata. Nu dupa mult timp, pastorul avea sa faca un gest similar, cedand injectiile primite de el chiar unui legionar. De aici si confuzia intretinuta in media ca pastorul i-ar fi salvat viata lui Gafencu si nu invers.

Impresionat de trairea crestina a lui Gafencu, pastorul Wurmbrand a declarat ca vrea sa intre in Rai pe aceeasi poarta pe care intra si Valeriu si si-a luat angajamentul ca daca va mai fi vreodata liber sa vorbeasca lumii intregi despre trairea de exceptie a lui Valeriu si a camarazilor sai. Numai ca Wurmbrand a uitat repede cele promise."

http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1047491-valeriu-gafencu-dumnezeu-revarsase-asupra-lui-harul-frumusetii-sub-toate-aspectele.htm

Mergi la inceput

Ahaaa, deci de asta eram io trimisa la lecturarea vietii legionarilor.... ca sa vad ca Gafencu i-a salvat viata lui Wurmbrand.
Pai, nu trebuie sa citesc niste lecturi mizere si patetice ca vietile legionarilor , ca sa aflu ca sterptomicina lui Gafencu a fost daruita lui Wurmbrand.
Stiam asta chiar dintr-o predica a lui Wurmbrand, predica de pe youtube, pusa acum cateva luni de Belucci am impresia.

Daca si Gafencu gandea ca cei care, acum, umplu netul de tampenii, nu ma mir ca a renuntat la streptomicina pt. evreul protestant Wurmbrand.
A facut-o cu un scop, acelasi scop pt. care a devenit si legionar. Ecourile gestului sau se vad si astazi si, vad ca, alimenteaza asa cum se cuvine si, de altfel, asa cum se spera!!!, ura celor ce se considera crestini. Bleacs!

Regret ca Wurmbrand, la randul sau, a salvat viata unui legionar, cedandu-i medicamntele sale. Unde i-o fi fost capul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Ahaaa, deci de asta eram io trimisa la lecturarea vietii legionarilor.... ca sa vad ca Gafencu i-a salvat viata lui Wurmbrand.
Pai, nu trebuie sa citesc niste lecturi mizere si patetice ca vietile legionarilor , ca sa aflu ca sterptomicina lui Gafencu a fost daruita lui Wurmbrand.
Stiam asta chiar dintr-o predica a lui Wurmbrand, predica de pe youtube, pusa acum cateva luni de Belucci am impresia.

Daca si Gafencu gandea ca cei care, acum, umplu netul de tampenii, nu ma mir ca a renuntat la streptomicina pt. evreul protestant Wurmbrand.
A facut-o cu un scop, acelasi scop pt. care a devenit si legionar. Ecourile gestului sau se vad si astazi si, vad ca, alimenteaza asa cum se cuvine si, de altfel, asa cum se spera!!!, ura celor ce se considera crestini. Bleacs!

Regret ca Wurmbrand, la randul sau, a salvat viata unui legionar, cedandu-i medicamntele sale. Unde i-o fi fost capul?

Denizel,eu in locul tau ma abtineam de la postarea de mai sus.
In primul rand pt. ca esti crestina dar nu gandesti asa din moment ce pt. tine nu exista posibila pocainta;singura ai spus cum Gafencu a renuntat la streptomicina salvatoare in favoarea unui evreu convertit.
Exista contradictie in afirmatiile pe care le faci,nu crezi?

Mergi la inceput

Citat:

Denizel,eu in locul tau ma abtineam de la postarea de mai sus.

Numai ca tu nu esti in locul meu, da? Tu esti doar o pro-legionara, remember?

Iar daca unu' care simpatizeaza cu legionarii imi spune ca ma contrazic sau ca trebuia sa ma abtin sa spun una-alta, ah!!!, nu exista un compliment mai mare care mi se poate face!

Mai B.nica, da' ce facurati aicea, pe DC? Cuib de legionari? Oh myyy!!!!

Citat:
citat din mesajul lui adriana

Cipi, mai, la copilasi nu trebuie sa le dai carne, ca n-au dintisori sa mestece, nu stiai?

Citat:
Da Adriana, dar mai ales de condimente trebuie sa-i ferim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Uite ce este Denizel,te rog sa-ti retragi afirmatiile !
Pot si eu sa reclam la moderator;postarile mele se refera la sfarsitul tragic al unui om .
Detest miscarea legionara asa cum detest orice forma de extremism!Nu ma baga pe mine in ciorba asta ca o sa te frigi.

Mergi la inceput