Alte moaste, aceeasi poveste...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

lady, ca de obicei, tu le stii pe toate -cine si cum a murit, cine are minte si cine ba, Biblie , Tora sau Coran, esti experta in toate

Denizel, majoritatea legionarilor au fost fanatici si criminali (totusi, "Dumnezeu sa-i ierte" e singurul lucru pe care un crestin il poate spune, sufletul omului in clipa mortii numai Dumnezeu il cunoaste)

dar la jumatatea drumului nu vei ajunge pana nu vei citi vietile unor legionari ca Valeriu Gafencu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortexia spune:

fdoina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

cortexia, n-ai inteles

ham are ambitii mai nobile, vrea sa reformeze ortodoxia, s-o aduca in mileniul trei

ham, nu, multumim! vezi tu, nu esti primul

ok, eu iti inteleg necazul, dar una din principalele invataturi crestine este "scoate intai barna din ochiul tau"

avea parintele Cleopa( cred) o vorba: albinele stiu unde sa gaseasca flori, dar intreaba-le pe muste, in veci n-or sa stie unde-s florile, ci unde-s gunoaiele, unde-s hoiturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui fdoina

lady, ca de obicei, tu le stii pe toate -cine si cum a murit, cine are minte si cine ba, Biblie , Tora sau Coran, esti experta in toate

Si uite asa ajunsesesi Doina draga la o concluzie inaltatoare!Te-ai gandit mult pana ai scris-o?

Adica sa inteleg ca am fost informata gresit? Ne mantuim dupa moarte? Eu stiam ca inainteWell..mea culpa sau mai bine zic ““preotu“s culpa““ ca el asa mi-a zis.

Chiar vreau sa stiu cu care virgula, litera, cuvant, enunt nu esti de acord din postul meu anterior.

Asta cu ““tu le stii pe toate““ e veche ..nici nu ma enerveaza nici nu ma flateaza... mi-e egal cum ar veni.

PS despre Coran aveam de gand sa o intreb pe Hannen, da“daca tu crezi ca stiu mai bine ca ea nu o mai intreb nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Wow,Stanescu unde le gasesti!
Mi-a placut teribil ce ai spus ca "nu te poti lupta cu cei cu ...mintea odihnita";eu in locul tau pe asta o puneam la semnatura ca e haioasa rau!

Eh,despre Valeriu Gafencu ma indoiesc sa fi citit cineva de pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Eh,pe Valeriu Gafencu ma indoiesc sa-l fi citit cineva de pe aici!

Eu! Eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipicah spune:

Citat:

Denizel, majoritatea legionarilor au fost fanatici si criminali (totusi, "Dumnezeu sa-i ierte" e singurul lucru pe care un crestin il poate spune, sufletul omului in clipa mortii numai Dumnezeu il cunoaste)

dar la jumatatea drumului nu vei ajunge pana nu vei citi vietile unor legionari ca Valeriu Gafencu

Binecuvantata Doina,nu inghiti pastilutele pline de otrava ale lui Denizel.
Majoritatea legionarilor NU au fost fanatici si criminali.
Au fost si uscaturi printre ei,s-au facut si greseli,dar cei mai multi dintre legionari au fost oameni integri,deosebit de credinciosi,ce s-au jertfit apoi pentru Hristos si pentru neamul romanesc in temnitele carliste si comuniste.
Toti supravietuitorii din temnitele bolsevice,fie ei evrei,crestini ortodocsi,greco catolici au marturisit ca cei mai corecti si cei care se jertfeau cel mai mult pentru aproapele au fost legionarii.
Povestile de groaza despre ei le mostenim de la conducatorii bolsevici,evrei de altfel,care isi justificau crimele indreptate cu predilectie asupra "fiorosilor" legionari.
Mascarada cu asa zisul puci a fost orchestrata imediat,la cateva zile dupa capturarea arhivelor evreilor din Bucuresti de catre legionari.
Cum oare erau niste "fanatici si criminali" atatia studenti,preoti,avocati,economisti...o mare parte dintre cei mai luminati ai acelor vremuri,simpatizanti sau reprezentanti ai Fratiilor de Cruce?
Cititi "Sfantul inchisorilor", "Intoarcerea la Hristos" de Ioanolide,"Marturisiri din mlastina disperarii" de Dumitru Bordeianu,aflati partile bune si cele rele a ceea ce s-a intamplat.
In aceste carti sunt prezentate trairile celor care au trecut prin iadul inchisorilor bolsevice,care s-au jertfit pentru Hristos si pentru neamul romanesc. Sunt cei care au suferit schingiuiri si prigoana pentru credinta si pentru noi,cei de acum. Majoritatea celor dintre ei au fost legionari. A spune acum si a accepta minciuna ca majoritatea au fost criminali si fanatici,ticalosi si ucigasi inseamna mai mult decat rea vointa.
La Aiud,cand s-a facut dezgropaciune la Rapa Robilor si s-au gasit cam 60% din oseminte ca sfinte moaste, trebuie sa stim ca multi dintre cei de acolo au fost legionari.
Cei mai buni fii ai neamului,ce au pierit in temnite marturisindu-L plica e Hristos,au fost acuzati cu salbaticie ca sunt antisemiti. Sa ne amintim ca Ana Pauker,Teoharie Georgescu si altii din clica bolsevica au fost evrei. Oare nu cumva au avut dreptate legionarii?
Hmmmm....oare de ce dupa 1990,Sinodul BOR a scos din Prohodul Maicii Domnului 12 strofe unde se facea referire la evreii ce L-au rastignit pe Hristos?
In "Infruntarea jidovilor" scrisa de Ieromonah Neofit in 1883, dupa o convertire la crestinism,fiind rabin, se pot citi dezvaluiri cutremuratoare privind ura ce se transmite evreilor privind crestinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui cipicah

Citat:

Au fost si uscaturi printre ei,s-au facut si greseli,dar cei mai multi dintre legionari au fost oameni integri,deosebit de credinciosi,ce s-au jertfit apoi pentru Hristos si pentru neamul romanesc in temnitele carliste si comuniste.
Toti supravietuitorii din temnitele bolsevice,fie ei evrei,crestini ortodocsi,greco catolici au marturisit ca cei mai corecti si cei care se jertfeau cel mai mult pentru aproapele au fost legionarii.
Povestile de groaza despre ei le mostenim de la conducatorii bolsevici,evrei de altfel,care isi justificau crimele indreptate cu predilectie asupra "fiorosilor" legionari.
Mascarada cu asa zisul puci a fost orchestrata imediat,la cateva zile dupa capturarea arhivelor evreilor din Bucuresti de catre legionari.
Cum oare erau niste "fanatici si criminali" atatia studenti,preoti,avocati,economisti...o mare parte dintre cei mai luminati ai acelor vremuri,simpatizanti sau reprezentanti ai Fratiilor de Cruce?
Cititi "Sfantul inchisorilor", "Intoarcerea la Hristos" de Ioanolide,"Marturisiri din mlastina disperarii" de Dumitru Bordeianu,aflati partile bune si cele rele a ceea ce s-a intamplat.
In aceste carti sunt prezentate trairile celor care au trecut prin iadul inchisorilor bolsevice,care s-au jertfit pentru Hristos si pentru neamul romanesc. Sunt cei care au suferit schingiuiri si prigoana pentru credinta si pentru noi,cei de acum. Majoritatea celor dintre ei au fost legionari. A spune acum si a accepta minciuna ca majoritatea au fost criminali si fanatici,ticalosi si ucigasi inseamna mai mult decat rea vointa.
La Aiud,cand s-a facut dezgropaciune la Rapa Robilor si s-au gasit cam 60% din oseminte ca sfinte moaste, trebuie sa stim ca multi dintre cei de acolo au fost legionari.
Cei mai buni fii ai neamului,ce au pierit in temnite marturisindu-L plica e Hristos,au fost acuzati cu salbaticie ca sunt antisemiti. Sa ne amintim ca Ana Pauker,Teoharie Georgescu si altii din clica bolsevica au fost evrei. Oare nu cumva au avut dreptate legionarii?
Hmmmm....oare de ce dupa 1990,Sinodul BOR a scos din Prohodul Maicii Domnului 12 strofe unde se facea referire la evreii ce L-au rastignit pe Hristos?
In "Infruntarea jidovilor" scrisa de Ieromonah Neofit in 1883, dupa o convertire la crestinism,fiind rabin, se pot citi dezvaluiri cutremuratoare privind ura ce se transmite evreilor privind crestinii.

Si eu care credeam ca le-am vazut pe toate p-acilea...

Cipi...de ce nu te inchini tu frumusel asa la resturile legionarului X daca tot a fost in dreapta credinta si avea oseminte sfinte ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui cipicah

Citat:

Cipica intra ma'n cuib si culca'te.
Daca nu ti'e somn hai ca'ti cant eu din carticica:

"Priviti cum ghiarele lui Iuda
Adanc se-nfig in trupul meu,
Priviti cum sangele meu curge,
Priviti cum jidovii mi-l beu!"

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Stanescu,deci barbat-miu se roaga pt. un paradis de virgine,in viziunea ta.Asadar,eu pt. ce ma rog,nu ma luminezi si pe mine?Daca tot pt. un paradis de virgine cred ca trebuie sa ma reorientez!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput