Alte moaste, aceeasi poveste...
Raspunsuri - Pagina 21
ham spune:
@Marilena12, se pare ca de data asta ai nimerit sa scrii corect userul.
Cum se pare ca totusi stii sa scrii si sa citesti corect, cred ca nu vrei sa vezi ce nu-ti convine; ce zice textul asta de la Savatie cetire:
"Tema centrala a tuturor celor patru evanghelii este conflictul dintre Hristos si iudei, care in final au cerut condamnarea la moarte a lui Iisus."???!!!
Nu "unii din iudei", nu "iudeii ce nu respectau Tora" ci simplu- "iudeii", fara sa se pomeneasca faptul ca Iisus ERA iudeu, ca si toti adeptii Miscarii Lui.
Asta-i antisemitism si denaturarea istoriei.
@Cardinal- hotul striga hotul; ia mai adu niste argumente kilometrice dar stupide pentru inchinarea la mumii.
ham spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cortexia
Esti din ce in ce mai convigator ca esti ortodox |
Certamente, daca gasca asta de Fani-Legiune va numiti ortodocsi, eu nu sunt!
Oricum, poate nu stii da' io sunt, in ordine aleatorie, frantz-muson, dracist, intercostal, ateu de ziu-a 7-a si multe altele.
Ce nu sunt sigur?
Pupator de cadavre si neterminat ce da vina pentru nereusitele proprii pe jidani, tigani, bozgori, 'telectuali, bulangii si tot felul de alte categorii rasiale, sexuale, nationale, ce au ca principala utilizare, pozitia de tinta a frustratilor lumii asteia...
cortexia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ham
Certamente, daca gasca asta de Fani-Legiune va numiti ortodocsi, eu nu sunt! Oricum, poate nu stii da' io sunt, in ordine aleatorie, frantz-muson, dracist, intercostal, ateu de ziu-a 7-a si multe altele. Ce nu sunt sigur? Pupator de cadavre si neterminat ce da vina pentru nereusitele proprii pe jidani, tigani, bozgori, 'telectuali, bulangii si tot felul de alte categorii rasiale, sexuale, nationale, ce au ca principala utilizare, pozitia de tinta a frustratilor lumii asteia... "Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..." |
da, stim ca esti un liber-cugetator.
Nu voiam sa te identific cu pupatorii de icoane si moaste, Doamne fereste!
Dar cum vi s-ar parea ca eu sa imi iau un nume de user, spre exemplu Nguadagudu, sa ma dau drept persoana de culoare (si sa insist cu orice ocazie pe acest "detaliu", spre derutarea adversarului) si sa incep a-i ponegri pe negri prin tot felul de postari? Nimeni nu mi-ar contesta originile africane, bazindu-se pe declaratiile mele repetate, deci nici nu m-ar putea acuza de rasism.
Cardinal spune:
"Pupator de cadavre si neterminat ce da vina pentru nereusitele proprii pe jidani, tigani, bozgori, 'telectuali, bulangii si tot felul de alte categorii rasiale, sexuale, nationale, ce au ca principala utilizare, pozitia de tinta a frustratilor lumii asteia..."
Regulile acestui topic, stabilite de initiatorul lui:
"1. Referintele la diferitele religii si confesiuni trebuie sa fie decente, argumentate si sa dovedeasca respect pentru toate tipurile de credinte.
2. Confesiunea crestin-ortodoxa este exceptata de la aceasta regula, in numele "adevaratului" crestinism".
ham spune:
@Cortexia- Depinde ce intelegi Tu prin liber-cugetator.
Am mai scris-o, sunt ortodox prin botez, icoana de deasupra patului e ortodoxa, mostenire veche, in rarele ocazii cand merg la biserica sau manastire, ea este ortodoxa, chiar daca merg mai mult din placerea obiceiurilor de sarbatori si, cate-odata, pentru a-mi vizita cate un amic calugar, La statistica, sunt unul din cei 18 milioane de ortodocsi. Cred in Creator, probabil ca daca ortodoxia ar fi ce se pretinde (nu ca neo-protestanismul, catolicismul, iudaismul sau mahomedanismul ar fi), as fi un ortodox activ. Dar nu sunt, cum majoritatea celor care apar ca ortodocsi la statistici, NU sunt. Problema este ca cei ce se cred ortodocsi activi, aia de se calca-n picioare la diverse ocazii si/sau cei ce etaleaza cu mandrie ura de rasa/natie, sunt cu atat mai putin...
ham spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cardinal "Pupator de cadavre si neterminat ce da vina pentru nereusitele proprii pe jidani, tigani, bozgori, 'telectuali, bulangii si tot felul de alte categorii rasiale, sexuale, nationale, ce au ca principala utilizare, pozitia de tinta a frustratilor lumii asteia..." Regulile acestui topic, stabilite de initiatorul lui: "1. Referintele la diferitele religii si confesiuni trebuie sa fie decente, argumentate si sa dovedeasca respect pentru toate tipurile de credinte. 2. Confesiunea crestin-ortodoxa este exceptata de la aceasta regula, in numele "adevaratului" crestinism". |
Trebuie sa-ti fac un desen explicativ ca sa intelegi DE CE am folosit peiorativele cu care sunt numite acele categorii de frustratii pomeniti mai sus? Eu nu sunt decent, sau cei ce scriu ca legionarii erau adevarati crestini?
denizel spune:
Cortexia, mai bine macelar la abator, tortionar in inchisoare, criminal in serie decat crestin care sa "glumeasca" spunand ca, te citez: "Hristos a fost primul legionar din istorie".
Asta mi se pare cea mai odioasa si mai de prost gust chestie spusa vreodata pe DC.
citat din mesajul lui irina.c. fiecare se sesizeaza cand are timp, mai avem si alte treburi decat sa stam geana pe dc zilnic |
Uf, saraca de tine . Cum sa te mai imparti si tu?
Tre' sa dai cu cadelnita in cap si pe forumurile musulmane, tre' sa dai cu cadelnita in cap si pe forumurile protestante, tre' sa bagi o cadelnita si pe blogurile protestantilor.
Si tot Raduleasca primeste premiul de femeia anului . Nedreptate, domle, rautate si nedreptate multa pe pamantu' asta . Doar neo-legionarii sa mai indrepte situatia .
dar eu revin la intrebarea mea: care sunt crimele facute de V. Gafencu? |
Da, mai e o saptamana pana la sarbatoarea Nasterii Domnului si vad ca, in continuare, iti smulgi parul din cap pe mormantul lui Gafencu.
Hai sa-ti explic, poate te duci dupa aia in treburile tale.
Mai, orice orice om de buna credinta, daca vrea sa faca ceva bun si nobil, nu-si intinde taraba sub umbrela unora care fac crime sau care instiga la crima.
Daca Gafencu asta (marele sfant, adicatelea ), ar fi avut intentii bune, nu si-ar fi organizat ca-----ile de Fratii de cruce sub umbrela miscarii legionare.
INtelegi matale?
Iar faptul ca nu s-a dezis niciodata de ML spune totul despre el si despre intentiile lui.
Puteti voi sa ziceti orice. Orice om cu bun simt si orice om de buna credinta nu va inghiti galusca.
Iar faptul ca, chipurile, si-a impartit bucata de paine chiar cu evrei, mi se pare de=a dreptul dezgustatoare, in conditiile in care nu s-a dezis de ML. Bleah!
denizel spune:
citat din Marilena12 ESti sigura ca Cipicah si Cardial sunt ortodocsi? |
I-auziti mai, baieti, ce intreaba Marilena!! :-)))))))) Ati venit pentru ai vostri si sunteti lepadati de ai vostri. Nasol . Rugati-va la Gafencu, poate inmoaie inima Marilenei :)).
Lasa, Marileno, ca-i Savatie ortodox .
psst, Ham!
Hai ca te-nvat io cum sa o alinti mumos pe Marilena12.
Ne-a marturisit ea mai demult ca, ea se alinta cu pretenele care-i sunt dragi spunandu-si una alteia "cucoana" .
denizel spune:
citat din mesajul lui irina.c. nu ai vorbit de Iisus, ai vorbit despre ce iti imaginezi tu despre El |
Doamna c., you just did it www.youtube.com/watch?v=YNL4M-XgugU" target="_blank">again!
xenocid spune:
citat din mesajul lui denizel Iar faptul ca, chipurile, si-a impartit bucata de paine chiar cu evrei, mi se pare de=a dreptul dezgustatoare, in conditiile in care nu s-a dezis de ML. Bleah! |
Iti dai seama!
Bah noi l'am omorat pe tac'to! Vrei un biscuite?