Alte moaste, aceeasi poveste...

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Cortexia, mai bine macelar la abator, tortionar in inchisoare, criminal in serie decat crestin care sa "glumeasca" spunand ca, te citez: "Hristos a fost primul legionar din istorie".
Asta mi se pare cea mai odioasa si mai de prost gust chestie spusa vreodata pe DC.
Citat:
citat din mesajul lui irina.c.
fiecare se sesizeaza cand are timp, mai avem si alte treburi decat sa stam geana pe dc zilnic

Uf, saraca de tine . Cum sa te mai imparti si tu?
Tre' sa dai cu cadelnita in cap si pe forumurile musulmane, tre' sa dai cu cadelnita in cap si pe forumurile protestante, tre' sa bagi o cadelnita si pe blogurile protestantilor.
Si tot Raduleasca primeste premiul de femeia anului . Nedreptate, domle, rautate si nedreptate multa pe pamantu' asta . Doar neo-legionarii sa mai indrepte situatia .
Citat:
dar eu revin la intrebarea mea: care sunt crimele facute de V. Gafencu?

Da, mai e o saptamana pana la sarbatoarea Nasterii Domnului si vad ca, in continuare, iti smulgi parul din cap pe mormantul lui Gafencu.
Hai sa-ti explic, poate te duci dupa aia in treburile tale.
Mai, orice orice om de buna credinta, daca vrea sa faca ceva bun si nobil, nu-si intinde taraba sub umbrela unora care fac crime sau care instiga la crima.
Daca Gafencu asta (marele sfant, adicatelea ), ar fi avut intentii bune, nu si-ar fi organizat ca-----ile de Fratii de cruce sub umbrela miscarii legionare.
INtelegi matale?Iar faptul ca nu s-a dezis niciodata de ML spune totul despre el si despre intentiile lui.
Puteti voi sa ziceti orice. Orice om cu bun simt si orice om de buna credinta nu va inghiti galusca.
Iar faptul ca, chipurile, si-a impartit bucata de paine chiar cu evrei, mi se pare de=a dreptul dezgustatoare, in conditiile in care nu s-a dezis de ML. Bleah!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

cand o sa mai citesti si tu ceva istorie, si nu doar bla-blauri comuniste despre ml mai discutam
din nou n-ai venit cu nici un argument, ci doar cu ironii, batjocura, etc. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

cand o sa mai citesti si tu ceva istorie, si nu doar bla-blauri comuniste despre ml mai discutam

din nou n-ai venit cu nici un argument, ci doar cu ironii, batjocura, etc.

Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)

am blog

Damn! Iarasi www.youtube.com/watch?v=N5p5mttQVcA" target="_blank">ratasi startul . Cum reusesti, mai, sa spui tot timpul numai chestii care sa umbreasca cele mai clare evidente? In fine, de parc-ar fi treba mea....

Argumente am adus, da' nu-s pt. tine, se pare .

A, mi-am amintit acum ceva. Acum vreun an si ceva cred, la o discutie despre nenorocirile pe care le-a adus comunismul, chiar te admiram si ma miram ca esti anti-comunista (stii, admiratia ta fata de Teoctist, chestii-trestii, ma faceau sa cred ca esti si comunista ).
(Creca anticomunismul tau a fost motivul pt. care am acceptat sa vorbesc cu tine pe IM :-)).
Ca acuma, sa vad ca tu esti anti-comunista, pentru ca, de fapt, esti pro-legionara. Aleleeeeei!!!

Ca sa nu mai spun ca, mi se pare o tampenie puerila alaturarea a 2 chestii complet diferite: credinta in Dumnezeu si dragostea de neam si tara .
Credinta a carei desfasurare consta in relatia individ-Dumnezeu (cu tot ce presupune aceasta) si a carei finalitate este mantuirea individuala.
Dragostea de neam si tara, nici sa te chinui nu are vreo legatura cu cea dintai.
Ce treaba are Pacea Domnului cu crimele facute de "patrioti"? :OOOOO
In fine, legionarii te-au lamurit si in legatura cu asta .

Stai ca ma duc acusa si pun la diamantele ortodoxiei un citat de o valoare inestimabila pt. voi:

"Seful Legiunii rade de moarte", scrie Capitanul intr-o circulara, iar in conversatii cu legionarii avea obiceiul sa spuna: "moartea nu este o harca batrana, cum isi inchipuie lumea, moartea este ca o fata frumoasa."

"Moartea, numai moartea legionara
Ne este cea mai scumpa dintre nunti..."

Saracu' Codreanu! Niciodata sa nu va bateti copiii!!! Adica, daca vreti sa ajunga ca el, sa-i bateti bine!
Bunicul meu a fost in liceu, coleg de clasa cu COdreanu.
Tatal lui Codreanu era profesorul lor de germana. Era un nationalist fanatic, care venea la scoala imbracat in costum po****r si era zbirul-zbirilor.
Le dadea zilnic lucrare de control si, in timpul lucrarii, se urca pe o banca si, cu mana streasina la ochi, scruta toata clasa, ca nu cumva vreun elev sa copieze .
Fiecare elev trebuia sa scrie cu o mana, iar cu cealalta mana sa-si tina pavaza in jurul ochilor, ca nu cumva sa se poata inspira din lucrarea vecinului .
Daca fiul sau, Corneliu Codreanu, nu facea perfect extemporalul zilnic, il scotea in fata clasei si, cat era de lung (era la liceu, da?) il intindea pe o banca si il batea crunt cu o curea :-((((((.
Iar Corneliu Codreanu striga: nu mai da, taticule, nu mai da!! :(((((
NU ma mir ca a ajuns acolo unde a ajuns si, la randul lui, a distrus vieti...:((((
Bunicul meu, om care a trecut printr-un razboi si apoi prin prigoana comunista, plangea de cate ori isi amintea de strigatele prin care Codreanu isi implora tatal sa nu il mai bata....

Asa ca, draga doamna c., nu stiu care din noi nu stie despre ce vorbeste....

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

interpreteaza cum vreieu stiu foarte bine ce sunt si ce credpoate din punctul tau de vedere credinta, neamul si tara n-au nici o legaturadin punctul meu de vedere ele sunt strans impletite, avand in vedere ca ortodoxia a fost unul din factorii care au tinut unitatea acestui popor atatea sute de aninu am spus nicaieri ca aprob crimele facute de legionari, asa cum nu aprob nici o crima, dar nu toti legionarii au fost criminali, ci doar unii dintre ei, si asta nu s-a intamplat in perioada de inceput a miscariipoate pentru tine n-o fi contand, dar personal nu imi place sa judec oamenii la gramada si folosind preconceptiicat despre faptul ca tatal lui Codreanu nu permitea elevilor sa copieze, care e legatura?tu dadeai voie elevilor tai sa coieze?consideri copiatul un lucru cinstit cumva? Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
nu aprob nici o crima

Ei hai nici chiar asa! Macar acolo o coma profunda urmata de moartea nefericitei iti gadila putin orgoliu. Nimic nu'i e mai drag ortodoxului decat vederea varfului unei cozi de drac. Asa , ca la Tanacu unde'si vara coada dracu'

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Citat:

cat despre faptul ca tatal lui Codreanu nu permitea elevilor sa copieze, care e legatura?tu dadeai voie elevilor tai sa coieze?consideri copiatul un lucru cinstit cumva?

Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)

am blog

ASTA ai inteles/retinut tu din chestia aia absolut cutremuratoare pe care am scris-o?

Hai ca incerc altfel un dialog cu tine.
O combinatie intre militarie si credinta (ca doar se impletesc, cum bine zici ).
Deci , draga doamna c., AMR 10 zile!!!!!!!!!!!!!!
Cine stie, poate lasi legionarii din brate si il iei pe Isus, de Ignat, cand se sacrifica porcii in cinstea Nasterii .

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.cat despre faptul ca tatal lui Codreanu nu permitea elevilor sa copieze, care e legatura?tu dadeai voie elevilor tai sa coieze?consideri copiatul un lucru cinstit cumva? Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

ASTA ai inteles/retinut tu din chestia aia absolut cutremuratoare pe care am scris-o?
Hai ca incerc altfel un dialog cu tine.
O combinatie intre militarie si credinta (ca doar se impletesc, cum bine zici ).
Deci , draga doamna c., AMR 10 zile!!!!!!!!!!!!!!
Cine stie, poate lasi legionarii din brate si il iei pe Isus, de Ignat, cand se sacrifica porcii in cinstea Nasterii .

si tu poate lasi ura si furia deoparte, cred ca te-ai simti mult mai bine
eu am incercat sa discut cu tine in mod rational, din pacate nu am cu cineesti incapabila sa treci peste divergentele reale sau imaginare avute cu mine, sau cu alti ortodocsi, si sa porti un dialog
cand o sa te maturizezi, cum bine spuneau unii pe aici, poate o sa mai discutam
pana atunci Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Citat:

eu am incercat sa discut cu tine in mod rational, din pacate nu am cu cine

Doamna c., medalii de aur ti-am dat azi. De 3 ori!!! .
Pentru afirmatia de mai sus, iti dau un premiu de excelenta!!

Citat:

esti incapabila sa treci peste divergentele reale sau imaginare

Nu stiu cine umbla furioasa pe tot netu' asta, cautand locuri unde sa cadelnitzeze si sa afuriseasca pe cine nu crede ca ea .
Eu nu! Si-gur nu!!

Concluzia cu cine-i plin de ura, de nestare, de lipsa de maturitate, o tragi matale! A, nuuu, mai bine nuuu!!!

AMR 10 zile!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.eu am incercat sa discut cu tine in mod rational, din pacate nu am cu cine

Doamna c., medalii de aur ti-am dat azi. De 3 ori!!! .
Pentru afirmatia de mai sus, iti dau un premiu de excelenta!!
Citat:

esti incapabila sa treci peste divergentele reale sau imaginare
Nu stiu cine umbla furioasa pe tot netu' asta, cautand locuri unde sa cadelnitzeze si sa afuriseasca pe cine nu crede ca ea .
Eu nu! Si-gur nu!! Concluzia cu cine-i plin de ura, de nestare, de lipsa de maturitate, o tragi matale! A, nuuu, mai bine nuuu!!!
AMR 10 zile!!!!!!!!!!!!!

Denizel, ai incalcat mai multe puncte din regulamentul acestui forum si moderatorii ar trebui sa isi faca datoriafaptul ca urmaresc unele bloguri sau forumuri, si discut civilizat cu niste oameni care stiu sa poarte un dialog nu face obiectul acestei discutii ca din punctul tau de vedere "cadelnitez" sau "afurisesc" este problema ta personalaai toata libertatea sa imi eviti mesajele daca nu iti plac, sau sa participi la dialog si sa iti aperi punctul de vedere cu argumente, nu cu ironii , batjocorire, sau calomie Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Citat:

pana atunci

Gata? Asa repede te-ntorsesi? Ti-ai uitat casca?

Citat:

faptul ca urmaresc unele bloguri sau forumuri, si discut civilizat cu niste oameni care stiu sa poarte un dialog nu face obiectul acestei discutii

atata timp cat ti se restrictioneaza accesul in unele locuri si ti se sterg postarile, nu cred ca inseamna ca discuti civilizat sau ca prezenta ta este oportuna (de altfel, J_G a confirmat faptul ca nu am exagerat sau mintit).
Ce-ar fi ca blogul tau sa fie invadat de persoane ca tine, care sa doreasca sa contrazica, sa strice atmosfera si sa-si impuna parerile?? Ti-ar placea?

Cat despre incalcarea regulamentului si calomnie, sper ca glumesti...
Ai curiozitatea sa iti recitesti postarile???

AMR 10 zile!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
pana atunci

Gata? Asa repede te-ntorsesi? Ti-ai uitat casca?
Citat:

faptul ca urmaresc unele bloguri sau forumuri, si discut civilizat cu niste oameni care stiu sa poarte un dialog nu face obiectul acestei discutii

atata timp cat ti se restrictioneaza accesul in unele locuri si ti se sterg postarile, nu cred ca inseamna ca discuti civilizat sau ca prezenta ta este oportuna (de altfel, J_G a confirmat faptul ca nu am exagerat sau mintit).
Ce-ar fi ca blogul tau sa fie invadat de persoane ca tine, care sa doreasca sa contrazica, sa strice atmosfera si sa-si impuna parerile?? Ti-ar placea?
Cat despre incalcarea regulamentului si calomnie, sper ca glumesti...
Ai curiozitatea sa iti recitesti postarile??? AMR 10 zile!!!!!!!!!

cumva blogul meu, sau discutiile mele in alte parti sunt subiectul acestui topic?daca ai ceva personal cu mine iti stau la dispozitie pm-ul, msgrul sau nr. meu de telefonrog moderatorii sa intervina, avand in vedere ca suntem de mult off-topic, in plus deschiderea acestui subiect incalca articolul 24 din regulament Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput