Alte moaste, aceeasi poveste...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Draga mea, daca tu nu le vezi (micile ajutoare facute de fetele ortodoxe) nu inseamna ca nu exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ham

Mii de credinciosi s-au calcat în picioare la Manastirea de la Curtea de Arges. Astazi a fost sarbatorita Sf. Filofteia si ca în fiecare an, moastele au fost scoase din lacasul de cult pentru a fi expuse în fata oamenilor. Numai ca pelerinii au uitat de credinta si s-au îmbulzit, iar unii au lesinat, transmite corespondentul AMOS News.

Înca de la primele ore ale diminetii oamenii au venit si au asteptat slujba. Calvarul a început când oamenii aflati la coada s-au împins, nerabdatori sa ajunga la moastele Sf. Filofteia. Oamenii spun ca nu sunt ei de vina, ci organizarea procesiunii, dar si lipsa jandarmilor.

Ca în fiecare an la sarbatoare au participat pelerini din toate zonele tarii care au venit special pentru moastele Sf. Filofteia.

Mii de oameni au venit la Curtea de Arges, iar moastele au fost scoase în fata manastirii pentru ca pelerinii sa poata atinga racla. Cozile s-au întins pe aproape un kilometru. In incinta manastirii, calugari cu tarabe, moment propice de facut comert, chiar si cu aghiasma/apa sfintita...

http://www.tvr.ro/articol.php?id=52980

"Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..."

Fraierii, se bat degeaba pentru un loc in Rai, habar nu au ca s-au ocupat cele 144.000 de posturi de multa vreme, incepind cu una-mie-opt-sute-si-ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

Fraierii, se bat degeaba pentru un loc in Rai, habar nu au ca s-au ocupat cele 144.000 de posturi de multa vreme, incepind cu una-mie-opt-sute-si-ceva!

Doamna Cortexia se joaca cu foculetul . Dar, desigur, are scuza aceea a dumneaei, cum ca nu dumneaei a inceput-o .
A, stai, sau poate neuronii dansei isi cer iara drepturile si e doar obisnuita gimnastica neuronala de la unspe noaptea .

Oricare ar fi motivele, dansa poate fi sigura ca, pentru activism sustinut se va creea special locul numero 144.001 . Restul de pana la fro 150.000 baremi, or iesi din pomeni si pomelnice .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Eu cred ca Ham s-a gindit sa ne scoata din letargia de weekend si de aia a mai creat un topic pe aceeasi plictisitoare tema a moastelor, batuta si ras-batuta pe 50 de pagini de diversi enoriasi. Si bine face, ca prea erea liniste pe acilea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:

Pentru unii oameni e prea complicata religia, nu ca nu ar intelege, NU VOR sa inteleaga, nu vor sa-si schimbe modul de viata, nu vor sa faca eforturi prea mari: de ex. sa posteasca.
Ceea ce faci tu, draga Ham, e sa faci bascalie de un lucru la care nu te pricepi. Esti un fel de Mircea Badea care vorbeste despre cultivarea castravetilor..
Poate ai facut o obsesie, caci numai subiecte din astea te pasioneaza: despre sfintele moaste, despre imbulzeala oamenilor "saraci cu duhul", despre credinta primitiva a romanilor..
In fine, poate ai si tu o misiune, un job (ca altfel nu vad de ce ai sta pe forumuri despre copii sa trancanesti cu bietii ortodocsi "saraci cu duhul") si asta e scuza ta..
Dar iti spun ca, nimic din ceea ce spui tu despre ortodocsi nu ma va intoarce pe mine, sau pe celelalte fete ortodoxe de la credinta noastra, iar tie iti face un mare rau. Caci ce este mai rau decat sa-ti doresti sa fii iubit si sa nu primesti acea iubire?

Adriana ,.
Apreciez modul cum ti-ai exprimat o opinie pe care o impartasesc si eu!

Denizel ai revenit?Parca ai hotarat sa ingropi securea.
Cu Elenac ce ati facut?
Sper ca Lady J nu a facut ceva si a facut fata atac de cord !
Elenac da un semn de viata sa nu mai fim ingrijorati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Si io pe aci.
Am simtit ceva miros pe la nas...Sa fie un parfum suav, sa vina de la cadavre vechi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenac81 spune:

B.nica stai linistita. Sunt bine. Mersi de griji.
Sper ca si lady e ok.

Iti pierzi timpul degeaba pe aici pentru ca nu vei avea parte de discutii constructive. In orice alta parte s-ar fi respectat regulamentul adica cei care provoaca discutii ofensatoare ar fi fost banati iar topicurile cu subiecte similare cu cele existente cum este acesta pe care discutam si "S-a b#259;gat moa#351;te!" (http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128598) ar fi fost comasate sau sterse.

Aici situatia e altfel, nu se aplica regulile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stanescu

Si io pe aci.
Am simtit ceva miros pe la nas...

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Da, da, asa miros neuronii care fac streching la 1 noaptea .

b.nica, elenac nu se intoarce fiindca Stanescu nu vrea sa-si schimbe semnatura asta macabra . I-a spus, i-a demonstrat, i-a explicat, i-a pus linkuri, i-a pus citate, iar ea... nimic. Pur si simplu nu vrea sa-si schimbe calitatea vietii .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Citat:

Pentru unii oameni e prea complicata religia, nu ca nu ar intelege, NU VOR sa inteleaga, nu vor sa-si schimbe modul de viata, nu vor sa faca eforturi prea mari: de ex. sa posteasca.
Ceea ce faci tu, draga Ham, e sa faci bascalie de un lucru la care nu te pricepi. Esti un fel de Mircea Badea care vorbeste despre cultivarea castravetilor..
Poate ai facut o obsesie, caci numai subiecte din astea te pasioneaza: despre sfintele moaste, despre imbulzeala oamenilor "saraci cu duhul", despre credinta primitiva a romanilor..
In fine, poate ai si tu o misiune, un job (ca altfel nu vad de ce ai sta pe forumuri despre copii sa trancanesti cu bietii ortodocsi "saraci cu duhul") si asta e scuza ta..
Dar iti spun ca, nimic din ceea ce spui tu despre ortodocsi nu ma va intoarce pe mine, sau pe celelalte fete ortodoxe de la credinta noastra, iar tie iti face un mare rau. Caci ce este mai rau decat sa-ti doresti sa fii iubit si sa nu primesti acea iubire?

Sper ca Lady J nu a facut ceva si a facut fata atac de cord !

No, alta postare plina de fantezie

Serios vorbind, mi-am trimis spiridusii sa o gadile in talpa pe Elenec81. De aia nu mai intra, ca nu mai poate de atata distractie.
Esti extrem de perspicace, b.Nica!Bravo!

Mergi la inceput

Daca o categorie a po****tiei este discriminata pe orice motiv: sex, rasa, culoare, apartenenta etnica etc., este indreptatita sa denunte discriminarea. In topicuri trecute au fost discutii pe marginea antisemitismului. Si pe buna dreptate.

Ce e ciudat, ca nimeni nu observa ca atunci cind ortodocsii sunt comparati cu porcii la "troc" sau ca se inchina la zgirciuri/mortaciuni/cadavre mirositoare, cind sunt amenintati "subtil", cum ca s-ar juca cu "foculetul" (chiar daca diminutivezi un cuvint,el isi pastreaza valoarea semantica initiala!) daca aduc in discutie si altceva decit jignirea propriei lor religii, NU SE CONSIDERA DISCRIMINARE!

Simplul fapt ca ei nu striga in gura mare "DISCRIMINARE!" si nu cer cartonase de la moderatori, nu inseamna ca nu sunt discriminati pe motiv religios.

Nu am observat topicuri care sa atace sau sa jigneasca alte religii decit cea ortodoxa.

In cazul in care credinciosii de alte confesiuni detin/cred ca detin adevarul, nu vad rostul acestor atacuri si ironii gratuite. Sa ne respectam reciproc, fiecare cu formele proprii de manifestare. Cred ca toti avem ceva de obiectat la formele de manifestare ale religiozitatii celorlalti. Daca eu, de exemplu, nu cred in zeul RA, nu deschid topicuri despre "absurditatea" anumitor practici ale credinciosilor (acestea sunt "absurde", sa zicem, doar pentru mine,dar eu continuu sa ramin fidela cultului si bisericii/popilor/idolilor mei fara a incerca sa le demonstrez credinciosilor "Ra-isti" ca se inseala)

Mergi la inceput