Alte moaste, aceeasi poveste...

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Marilena, intreaba pe irina.c. comentariul cui nu a fost aprobat de Savatie, la el pe blog. Ea stie sigur despre cine e vorba.
Cand vei afla despre cine este vorba, o sa-ti fie jena-jena-jena pt. presupunerile pe care le-ai facut in legatura cu aceasta. Sau poate nu?

A, si nu, Savatie nu spune el cu gurita lui mizerii. Doar ca ii lasa pe langa el pe cei care sa le spuna in locul lui. A, da, si ii cenzureaza pe cei care spun chestii de bun simt.
Da' parca vad ca, urmasii vostri, s-or bate si pentru asta sa-l faca sfant .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilianasoare

Marilena, te-ai sesizat? Cum la ce ma refer, nu ai citit cu atentie si evlavie sporita postarile de pe blogul parintelui Savatie? Ar trebui sa stii pe de rost fragmentul postat acilea...

Da, ai dreptate, nu m-am exprimat corect. Corect era: "conspiratia iudeo-masonica" care naste muuuulti mucenici in vremurile din urma
Nu ai observat ca sintagma sau altele asemanatoare apar in toate postarile userilor fundamentalist ortodocsi?

"Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori"

Pai din punctul meu de vedere, nici acum nu te-ai exprimat bine. Nu inteleg ce ai priceput tu din chestia cu conspiratia iudeo-masonica...ce legatura are cu discutia de aici? E o exagerare a cuiva si atat. Iti baga cineva pe gat vreo parere si te pune sa o inghiti? Scrie pe comentariul ala ca este obligatoriu sa i se acorde atata atentie? Eu nu va inteleg nici ironiile nici excesul de zel. Apropo, Liliana, tu ai ceva personal cu mine? Esti ironica si nu pricep de ce. De ce crezi tu ca citesc cu evlavie ce vrei tu, sau altcineva? Citesc ceea ce ma intereseaza pe mine si atat! Si iata ca nu am citit articolul cu pricina si oricum, nu citesc deloc comentariile. Iar despre Parintele Savatie sunt sigura ca nu simpatizeaza cu nici un criminal, vi s-a pus pata degeaba pe el.
Ceea ce nu inteleg este despre cine vorbesti aici (ca te-ai adresat direct cuiva de pe forum!)ca ar avea ceva cu evreii, nu ai oferit nici un raspuns. Ce treaba are blogul Parintelui Savatie cu discutia de aici?! Cred ca faceti niste confuzii majore si nu vad sensul.

Marilena
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.tu nu vorbesti niciodata despre Iisus, din pacate
Vezi? Iarasi minti! Fara jena! :D Daca nici eu nu am vorbit despre Isus...
Sunt curioasa daca o sa spui si despre minciunica asta la spovedanie (stiu ca, nici tura asta, de impartasanie nu mai poate fi vorba , da' macar cu spovedania facuta corect sa ramai ).
Se vede ca ti-a trecut spaima de mai ieri, cand iti frangeai manusitele pentru cei pe care moartea ar putea sa-i gaseasca nepregatiti .
Citat:

mereu e vorba despre tine si despre cum vezi tu lucrurile, si despre cum trebuie sa gandeasca si sa actioneze ceilalti ca sa se potriveasca cu ce ai tu in cap

Dupa razbelurile tale cu protesantii, pe blogurile protestantilor!!! , afirmatia de mai sus e demna de Cascadorii Rasului :)).
Da' hai sa lasam paruiala. Citisi ce a scris Xenocid? Macar tocul de la papuc, ti-a intrat oleaca in pamant?
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

nu ai vorbit de Iisus, ai vorbit despre ce iti imaginezi tu despre Eldegeaba ma ironizezi, pentru mine moartea e ceva serios, nu bataie de jociar razbelurile de care vorbesti sunt doar in capul tau. Eu nu ma razboiesc cu nimeni, nici macar cu tine. Daca exista un subiect de discutie care cred ca ma intereseaza particip la el in masura in care cred necesar. In plus ma intereseaza sa mai invat cate ceva nou, si sa inteleg si punctul de vedere al altora.
asa ca atunci cand zici "hai sa lasam paruiala" iti propun sa te uiti in oglinda si sa vorbesti cu tine insuti. Eu nu ma paruiesc cu tine, nici cu altcineva, in schimb tu simti nevoia sa ii pui mereu la punct pe toti care nu au aceeasi parere cu tine, prin ironii si bataie de joc, fara sa ai vreun argument.in plus deviezi mereu discutiainca nu mi-ai raspuns la intrebare- care au fost crimele lui Vasile Gafencu? Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Citat:

Marilena, intreaba pe irina.c. comentariul cui nu a fost aprobat de Savatie, la el pe blog. Ea stie sigur despre cine e vorba.
Cand vei afla despre cine este vorba, o sa-ti fie jena-jena-jena pt. presupunerile pe care le-ai facut in legatura cu aceasta. Sau poate nu?
A, si nu, Savatie nu spune el cu gurita lui mizerii. Doar ca ii lasa pe langa el pe cei care sa le spuna in locul lui. A, da, si ii cenzureaza pe cei care spun chestii de bun simt.

Mai tu gandesti cand vorbesti/scrii aici? De ce sa-mi fie mie jena? Daca tot te afli in treaba si vorbesti in dodii, macar vorbeste cu toti dintii! Spune si al cui comentariu nu a fost aprobat, eventual sa reproduci intocmai si comentariul ca sa stim despre ce e vorba si dupa aia lasa-ne sa intelegem singuri si de ce nu a fost aprobat! Ai vrut intentionat sa ne induci in eroare sau ce? De unde vrei sa visez eu cine a scris comentariul care culmea! nici nu poate fi verificat, cel putin eu nu stiu unde sa-l gasesc! Esti putin confuza, nu crezi? Si acum chiar nu-ti mai inteleg agresivitatea in ceea ce o priveste pe Irina sau si mai mult, in ceea ce ma priveste!
Poate iti impui data viitoare mai multa logica atunci cand tragi la raspundere userii ortodocsi de pe DC.

Marilena
Blogul meu

Mergi la inceput

Citat:

nu stiu despre cine si despre ce comentariu vorbesti,daca vrei sa zici ceva spune clar si n-o mai coti atata Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui fdoina

fireste ca ne plecam capul in fata victimelor, asa cum cei pe care i-a ucis Apostolul Pavel nu-s cu nimic mai putin Sfinti decat acesta...dar Dumnezeu a ingaduit ca in Scriptura sa nu-i nominalizeze pe aceia ucisi, ci pe prigonitorul lor

iti suna mai inteligibil?

Preotul de la bunica din sat, spunea ca Biblia nu trebuie data pe mana oricui. Avea dreptate!!! :(

ca sa recapitulez: Sfantul Pavel a participat activ la prigoana primilor crestini, el considera ca acesti nenorociti de crestini trebuiesc ucisi, in numele lui Dumnezeu

Sf Pavel este asadar responsabil pentru martiriul tuturor crestinilor din primele secole crestine?

Ham ti-a demonstrat ca Pavel, datorita educatiei primite in familie cat si unor ambitii personale, avea un discurs virulent antisemit. este Sfantul Pavel autor moral al Holocaustului?

evident, Apostolul Pavel este un Sfant ortodox, tu n-ai o parere asa buna despre Sfinti, totusi...poti sa raspunzi cu sinceritate la cele doua intrebari?

mie mi se pare ca tu te-ai blocat, Denizel, Iisus nu e un Dumnezeu al logicii, ci al iubirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Citat:

Citat:

Citat:

fireste ca ne plecam capul in fata victimelor, asa cum cei pe care i-a ucis Apostolul Pavel nu-s cu nimic mai putin Sfinti decat acesta...dar Dumnezeu a ingaduit ca in Scriptura sa nu-i nominalizeze pe aceia ucisi, ci pe prigonitorul lor

iti suna mai inteligibil?

Preotul de la bunica din sat, spunea ca Biblia nu trebuie data pe mana oricui. Avea dreptate!!! :(

ca sa recapitulez: Sfantul Pavel a participat activ la prigoana primilor crestini, el considera ca acesti nenorociti de crestini trebuiesc ucisi, in numele lui Dumnezeu

Sf Pavel este asadar responsabil pentru martiriul tuturor crestinilor din primele secole crestine?

Ham ti-a demonstrat ca Pavel, datorita educatiei primite in familie cat si unor ambitii personale, avea un discurs virulent antisemit. este Sfantul Pavel autor moral al Holocaustului?

evident, Apostolul Pavel este un Sfant ortodox, tu n-ai o parere asa buna despre Sfinti, totusi...poti sa raspunzi cu sinceritate la cele doua intrebari?

mie mi se pare ca tu te-ai blocat, Denizel, Iisus nu e un Dumnezeu al logicii, ci al iubirii

Saul din Tars, aka Apostolul Pavel, nu a prigonit crestini (asta daca intelegi prin crestini o noua religie, nu miscarea lui Joshua pentru primenirea judaismului, anti-romana si anti-elenizarea evreilor), din simplul motiv ca el a creat aceasta religie, preluand parti din miscarea evreului Joshua si transformandu-le dupa propriul interes; noua religie, din start, a fost anti-semita. Intr-adevar, Saul din Tars este, peste veacuri, unul din autorii morali ai Holocaustului, odata ce iclusiv Adolf Hitler cu a lui Mein Kampf s-a inspirat din Evanghelia lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

ce ar mai fi de zis?

q.e.d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Pai chiar, Marilena, care e discutia aici? Sintetizand informatiile, avem in fata ochilor acelasi tip de discurs, construit dupa aceleasi sabloane: suprematia ortodoxiei (facandu-se apel la chestii lacrimogene, de genul iubire de neam si tara, filonul ortodox nu lipseste din ideea de romanitate autentica), idee condimentata cu putin Savatie (acu' ce sa-i facem, am vazut ca este lectura recomandata pe alte topicuri), dar avand ca element de maxima noutate pe Gafencu "sfantu' inchisorilor". A, si sa nu uitam ca a fost deconspirat si Xenocid, printr-o minutioasa analiza etimologica.

Stai linistita, nu am absolut nimic cu tine. Am insa ceva impotriva celora care nici usturoi n-au mancat, nici gura nu le miroase. Striga sus si tare ca n-au idei antisemite, ca le repugna exremismele de orice fel, dar, cand un frate intru credinta posteaza discursuri virulente in care ideea conspiratiei iudeo-masonice apare ca un lait-motiv, nici macar nu se obosesc sa ia atitudine. Am citit niste postari de-ale lui Cipicah si Cardinal de mi s-a facut parul maciuca. Si totusi, niciuna dintre fetele ortodoxe care scrie pe aici nu s-a sesizat.

Ei, dar asta e, ma retrag in lumea mea ideala, crap-free

"Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilianasoare

Pai chiar, Marilena, care e discutia aici? Sintetizand informatiile, avem in fata ochilor acelasi tip de discurs, construit dupa aceleasi sabloane: suprematia ortodoxiei (facandu-se apel la chestii lacrimogene, de genul iubire de neam si tara, filonul ortodox nu lipseste din ideea de romanitate autentica), idee condimentata cu putin Savatie (acu' ce sa-i facem, am vazut ca este lectura recomandata pe alte topicuri), dar avand ca element de maxima noutate pe Gafencu "sfantu' inchisorilor". A, si sa nu uitam ca a fost deconspirat si Xenocid, printr-o minutioasa analiza etimologica.Stai linistita, nu am absolut nimic cu tine. Am insa ceva impotriva celora care nici usturoi n-au mancat, nici gura nu le miroase. Striga sus si tare ca n-au idei antisemite, ca le repugna exremismele de orice fel, dar, cand un frate intru credinta posteaza discursuri virulente in care ideea conspiratiei iudeo-masonice apare ca un lait-motiv, nici macar nu se obosesc sa ia atitudine. Am citit niste postari de-ale lui Cipicah si Cardinal de mi s-a facut parul maciuca. Si totusi, niciuna dintre fetele ortodoxe care scrie pe aici nu s-a sesizat. Ei, dar asta e, ma retrag in lumea mea ideala, crap-free"Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori"
fiecare se sesizeaza cand are timp, mai avem si alte treburi decat sa stam geana pe dc zilnic iar daca "tipul asta de discurs" nu-ti convine poti sa nu-l citesti, sau poti sa-l combati cu argumente, nu cu ironii si ochi dati peste capdar eu revin la intrebarea mea: care sunt crimele facute de V. Gafencu? Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput