Alte moaste, aceeasi poveste...

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.

tu nu vorbesti niciodata despre Iisus, din pacate

Vezi? Iarasi minti! Fara jena! :D Daca nici eu nu am vorbit despre Isus...
Sunt curioasa daca o sa spui si despre minciunica asta la spovedanie (stiu ca, nici tura asta, de impartasanie nu mai poate fi vorba , da' macar cu spovedania facuta corect sa ramai ).
Se vede ca ti-a trecut spaima de mai ieri, cand iti frangeai manusitele pentru cei pe care moartea ar putea sa-i gaseasca nepregatiti .

Citat:

mereu e vorba despre tine si despre cum vezi tu lucrurile, si despre cum trebuie sa gandeasca si sa actioneze ceilalti ca sa se potriveasca cu ce ai tu in cap

Dupa razbelurile tale cu protesantii, pe blogurile protestantilor!!! , afirmatia de mai sus e demna de Cascadorii Rasului :)).

Da' hai sa lasam paruiala. Citisi ce a scris Xenocid? Macar tocul de la papuc, ti-a intrat oleaca in pamant?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marilena12

[quote]citat din mesajul lui xenocid

Oare cum s'o simti acum preotul ortodox Razmerita ucis in timpul pogromului de la Iasi deoarece a fost prins de legionari in timp ce salva evrei? Vazand ca sfinti au ajuns cei de la celalalt cap al batei. Inainte sa raspundeti mai intrati, mai www.holocaustresearchproject.org/nazioccupation/romaniagal/" target="_blank">priviti, mai intrati putin in pamant de rusine.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Cine mai sa intre in pamant de rusine? A aprobat cineva holocaustul pe aici? Sau a ridicat cineva in slavi decimarea evreilor sa a altor oameni? A aprobat cineva abuzul de orice fel, inclusiv cel legionar? Crezi ca biserica ortodoxa apreciaza legionarii vinovati de crime, sau pe cei care s-au remarcat duhovniceste si din punct de vedere al patriotismului in inchisorile comuniste? Eu nu cred ca este vorba de vreun criminal propus pentru canonizare. Dar tu poti exagera in continuare! Stii ce spunea Nicolae Steinhardt despre Valeriu Gafencu? In inchisoare, acestia, tinerii legionari mai cu seama, isi daruiau mancarea si medicamentele care le puteau salva vietile, celor care aveau mai mare nevoie, indiferent ca erau evrei, ortodocsi, atei, etc. Din ce cauza a murit Valeriu Gafencu de fapt? Pe cine a hranit cu bucatica lui de paine pana in ultima clipa? Eu cred ca este o diferenta intre oamenii despre care vorbiti voi pe aici si acestia despre care vorbim noi. Ia mai cititi...

Marilena
Blogul meu

Mergi la inceput

Citat:

Cine mai sa intre in pamant de rusine? A aprobat cineva holocaustul pe aici? Sau a ridicat cineva in slavi decimarea evreilor sa a altor oameni? A aprobat cineva abuzul de orice fel, inclusiv cel legionar? Sau crezi ca biserica ortodoxa apreciaza legionarii vinovati de crime sau pe cei care s-au remarcat duhovniceste si din punct de vedere al patriotismului in inchisorile comuniste? Eu nu cred ca este vorba de vreun criminal propus pentru canonizare.

Incearca sa pui comentariul asta pe blogul lui Savatie. Ia vezi, ti-l publica?

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
Pe cine a hranit cu bucatica lui de paine pana in ultima clipa?

Eh taica, bucatica lui de paine nu'l mai face om din caine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:

Cine mai sa intre in pamant de rusine? A aprobat cineva holocaustul pe aici? Sau a ridicat cineva in slavi decimarea evreilor sa a altor oameni? A aprobat cineva abuzul de orice fel, inclusiv cel legionar? Sau crezi ca biserica ortodoxa apreciaza legionarii vinovati de crime sau pe cei care s-au remarcat duhovniceste si din punct de vedere al patriotismului in inchisorile comuniste? Eu nu cred ca este vorba de vreun criminal propus pentru canonizare.

Incearca sa pui comentariul asta pe blogul lui Savatie. Ia vezi, ti-l publica?

Dar de ce crezi ca nu l-ar publica? Vrei sa spui ca Parintele Savatie este partizan cu criminalii? Daca da, iar iti amintesc ca nu stii despre ce vorbesti si jignesti inutil niste oameni numai pentru ca ii suspectezi tu in mod gresit. Sau pentru ca ai ceva cu ei. Parintele Savatie isi administreaza asa cum doreste propriul blog, dar este foarte departe de ceea ce sugerezi tu. Sunt sigura ca a avut motive serioase cand a cenzurat unele comentarii. Poate ca a fost cineva care s-a exprimat tot atat de estetic, asa cum ai facut tu de pilda? Sau care a aruncat cu mizerii in toata ortodoxia? Atunci e de inteles, nu crezi? O opinie exprimata fara injurii si intr-un mod neagresiv, poate fi constructiva, dar atunci cand devine prea mult, nimeni nu e obligati sa asculte, sau mai mult decat atat, sa posteze pe propria pagina web.

Marilena
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Baaai, nu-mi vine sa cred ce citesc. Turnul Babel al limbilor e nimic pe langa Turnul Babel al mentalitatilor. Avui timp sa citesc doar vreo trei pagini, indeajuns insa sa-mi fac o idee: un etos intemeiat pe religiozitatea ortodoxa, un mod de gandire nationalisto-extremist (in naivitatea mea, credeam ca ne-am debarasat de el pe la mijlocul secolului trecut). Dar nuuu, se pare ca exista destul de multe persoane izolate intr-un spatiu-timp mai liminal, asea...
Este inacceptabil ca in vremurile astea sa mai existe inca sustinatori ai unor criminali, care sa le justifice, pe orice cale, faptele. Este inacceptabil ca formatori ortodocsi (in cazul nostru...deja celebrul Savatie)de opinie sa scoata asemenea mizerii. Era sa rostesc termenul denizelesc, dar e prea "soft" pentru a califica asemenea indivizi si actiuni.

O singura nelamurire mai am: ce aveti, fratilor, cu evreii? Dati-mi si mie un argument cat de cat rational, sa ma scoateti din ignoranta.

"Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Citat:
Pe cine a hranit cu bucatica lui de paine pana in ultima clipa?

Eh taica, bucatica lui de paine nu'l mai face om din caine!

Daca ai avea vreo chestie concreta cu privire la Gafencu, ceva care sa-l faca, asa cum spui, din om-caine, te-as intelege. Dar cum sunt sigura ca nu ai nimic...

Marilena
Blogul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilianasoare

Baaai, nu-mi vine sa cred ce citesc. Turnul Babel al limbilor e nimic pe langa Turnul Babel al mentalitatilor. Avui timp sa citesc doar vreo trei pagini, indeajuns insa sa-mi fac o idee: un etos intemeiat pe religiozitatea ortodoxa, un mod de gandire nationalisto-extremist (in naivitatea mea, credeam ca ne-am debarasat de el pe la mijlocul secolului trecut). Dar nuuu, se pare ca exista destul de multe persoane izolate intr-un spatiu-timp mai liminal, asea...
Este inacceptabil ca in vremurile astea sa mai existe inca sustinatori ai unor criminali, care sa le justifice, pe orice cale, faptele. Este inacceptabil ca formatori ortodocsi (in cazul nostru...deja celebrul Savatie)de opinie sa scoata asemenea mizerii. Era sa rostesc termenul denizelesc, dar e prea "soft" pentru a califica asemenea indivizi si actiuni.
O singura nelamurire mai am: ce aveti, fratilor, cu evreii? Dati-mi si mie un argument cat de cat rational, sa ma scoateti din ignoranta.

Poti sa specifici la cine te referi cand adresezi intrebarea? Cine are si ce are cu evreii? Si concret: ce mizerii a scos Parintele Savatie?

Marilena
Blogul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.

...comunistii au comis milioane de crime...

Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)

am blog

Valeu, da' cu comunistii si crimele lor ce ai, maica? Parca mai ieri plangeati (tu si Marilena) cu zece randuri de lacrimi moartea lui Teoctist.
Io v-am zis ca-i ca-n Cascadorii Rasului p-acilea .

Liliana, termenul denizelesc e folosit de doamnele adevarate si sensibile numai cand calca in fecale de caine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Marilena, te-ai sesizat? Cum la ce ma refer, nu ai citit cu atentie si evlavie sporita postarile de pe blogul parintelui Savatie? Ar trebui sa stii pe de rost fragmentul postat acilea...

Da, ai dreptate, nu m-am exprimat corect. Corect era: "conspiratia iudeo-masonica" care naste muuuulti mucenici in vremurile din urma
Nu ai observat ca sintagma sau altele asemanatoare apar in toate postarile userilor fundamentalist ortodocsi?

"Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori"

Mergi la inceput