Alte moaste, aceeasi poveste...

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cortexia

Ba Hristos e primul legionar din istorie

Xenocid, te iubesc! Pe bune te iubesc! :)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Dar pt. ca insisti sa-l denigrezi pe Gafencu te pot face COMUNISTA 100% pt. ca saracul a murit in inchisori comuniste!

Ca sa vezi! Exact ca Ramaru!

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Ca sa vezi cat de profund gandesti!Eu in locul tau gaseam un argument mai inteligent.
Te-a orbit rautatea de faci afirmatii in care alaturi persoane cu muuuuult superioare tie altora atat de bolnave si neomenesti!Oare Ramaru te face sa-l consideri un exemplu printr-o patologica empatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui cortexia
Ba Hristos e primul legionar din istorie

Total gresit!
Isus Hristos este primul lider comunist din istorie.(Inainte de a ma contrazice incercati sa va debarasati de cliseul comunisti = atei.)
comunistii doreau un "rai" si o imparatie pe pamant, pe cand Iisus ne-a spus ca imparatia lui nu e din lumea aceasta
de fapt asta a fost si dezamagirea iudeilor in ceea ce-L priveste, adica ei asteptau un Mesia care sa ii elibereze de romani si sa le fie rege pamantesc, nu erau interesati de o imparatie "dinlauntru" Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.
vai, vai, a durut, nu-i asa?ia un servetelut si sterge-ti spumitele Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Nu a avea ce sa ma doara, ca nu eu m-am facut de ras pe blogurile protestantilor .
In schimb, vad ca faci fatza cu brio ridicolului absolut!! Nimic nou, de altfel . Felicitari!!!
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

dar te rog da si link, ca e lumea curioasa sa vada cum m-am facut eu de ras pe blogurile np
Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Denizel,stai linistita ca nu din banii tai traiesc si nu primesc bani ca sa expun parerile altora !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Ca sa vezi cat de profund gandesti!Eu in locul tau gaseam un argument mai inteligent.
Te-a orbit rautatea de faci afirmatii in care alaturi persoane cu muuuuult superioare tie altora atat de bolnave si neomenesti!Oare Ramaru te face sa-l consideri un exemplu printr-o patologica empatie?

Daca vazu si vazu ca nu tace, ii zise: Taci, fatul meu, ca ti-oi da tinerete fara batranete si viata fara de moarte.
Taaaaaci, bnica!!!!!!!
Cu ce naiba o fi superior un instigator la crima (Gafencu) lui Xenocid?
Bai, creca o sa albesc in noaptea asta . Atatea prostii, demult nu mi-a fost dat sa vad laolalta.

Mergi la inceput

Citat:

dar te rog da si link, ca e lumea curioasa sa vada cum m-am facut eu de ras pe blogurile np

am blog

bai, nu pot fi in halul asta de cruda. Nici chiar asa .
Sunt curioasa ce-ai mai fi cadelnitat pe-acolo daca nu ti-ar fi fost restrictionat accesul. Nasolutz de tine . Si tocmai in post, maaaa... .

A, apropo, il ratasi si pe postu' asta . Faci tu ce faci si o iei prin brusturei . Lasa, ca esti tanara. Mai ai timp sa te-ndrepti :)).

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui b.nicaCa sa vezi cat de profund gandesti!Eu in locul tau gaseam un argument mai inteligent.

Daca vazu si vazu ca nu tace, ii zise: Taci, fatul meu, ca ti-oi da tinerete fara batranete si viata fara de moarte.
Taaaaaci, bnica!!!!!!!
Bai, creca o sa albesc in noaptea asta . Atatea prostii, demult nu mi-a fost dat sa vad laolalta.

dovedeste ca sfantul inchisorilor Vasile Gafencu a fost instigator la crima
am blog

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
am blog

bai, nu pot fi in halul asta de cruda. Nici chiar asa .
Sunt curioasa ce-ai mai fi cadelnitat pe-acolo daca nu ti-ar fi fost restrictionat accesul. Nasolutz de tine . Si tocmai in post, maaaa... .A, apropo, il ratasi si pe postu' asta . Faci tu ce faci si o iei prin brusturei . Lasa, ca esti tanara. Mai ai timp sa te-ndrepti :)).

nu dai link fiindca nu ai ce da Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortexia spune:

Citat:

Asa-i cind citesti numai povestile lu Ispirescu.
Mai uite-te printr-un dictionar, sa vezi ce inseamna nick-u' lu Xenocid.

Mergi la inceput