Alte moaste, aceeasi poveste...
Raspunsuri - Pagina 10
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cortexia Ba Hristos e primul legionar din istorie |
Xenocid, te iubesc! Pe bune te iubesc! :)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
b.nica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xenocid
Ca sa vezi! Exact ca Ramaru! Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Ca sa vezi cat de profund gandesti!Eu in locul tau gaseam un argument mai inteligent.
Te-a orbit rautatea de faci afirmatii in care alaturi persoane cu muuuuult superioare tie altora atat de bolnave si neomenesti!Oare Ramaru te face sa-l consideri un exemplu printr-o patologica empatie?
irina.c. spune:
citat din mesajul lui capcaunul
Total gresit! Isus Hristos este primul lider comunist din istorie.(Inainte de a ma contrazice incercati sa va debarasati de cliseul comunisti = atei.) |
de fapt asta a fost si dezamagirea iudeilor in ceea ce-L priveste, adica ei asteptau un Mesia care sa ii elibereze de romani si sa le fie rege pamantesc, nu erau interesati de o imparatie "dinlauntru" Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
irina.c. spune:
citat din mesajul lui denizel
Nu a avea ce sa ma doara, ca nu eu m-am facut de ras pe blogurile protestantilor . In schimb, vad ca faci fatza cu brio ridicolului absolut!! Nimic nou, de altfel . Felicitari!!! Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
b.nica spune:
Denizel,stai linistita ca nu din banii tai traiesc si nu primesc bani ca sa expun parerile altora !
denizel spune:
citat din mesajul lui b.nica Ca sa vezi cat de profund gandesti!Eu in locul tau gaseam un argument mai inteligent. Te-a orbit rautatea de faci afirmatii in care alaturi persoane cu muuuuult superioare tie altora atat de bolnave si neomenesti!Oare Ramaru te face sa-l consideri un exemplu printr-o patologica empatie? |
Daca vazu si vazu ca nu tace, ii zise: Taci, fatul meu, ca ti-oi da tinerete fara batranete si viata fara de moarte.
Taaaaaci, bnica!!!!!!!
Cu ce naiba o fi superior un instigator la crima (Gafencu) lui Xenocid?
Bai, creca o sa albesc in noaptea asta . Atatea prostii, demult nu mi-a fost dat sa vad laolalta.
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
denizel spune:
citat din mesajul lui irina.c. dar te rog da si link, ca e lumea curioasa sa vada cum m-am facut eu de ras pe blogurile np Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007) am blog |
bai, nu pot fi in halul asta de cruda. Nici chiar asa .
Sunt curioasa ce-ai mai fi cadelnitat pe-acolo daca nu ti-ar fi fost restrictionat accesul. Nasolutz de tine . Si tocmai in post, maaaa... .
A, apropo, il ratasi si pe postu' asta . Faci tu ce faci si o iei prin brusturei . Lasa, ca esti tanara. Mai ai timp sa te-ndrepti :)).
irina.c. spune:
Daca vazu si vazu ca nu tace, ii zise: Taci, fatul meu, ca ti-oi da tinerete fara batranete si viata fara de moarte. Taaaaaci, bnica!!!!!!! Cu ce naiba o fi superior un instigator la crima (Gafencu) lui Xenocid? Bai, creca o sa albesc in noaptea asta . Atatea prostii, demult nu mi-a fost dat sa vad laolalta. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
dovedeste ca sfantul inchisorilor Vasile Gafencu a fost instigator la crima
Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
irina.c. spune:
bai, nu pot fi in halul asta de cruda. Nici chiar asa . Sunt curioasa ce-ai mai fi cadelnitat pe-acolo daca nu ti-ar fi fost restrictionat accesul. Nasolutz de tine . Si tocmai in post, maaaa... .A, apropo, il ratasi si pe postu' asta . Faci tu ce faci si o iei prin brusturei . Lasa, ca esti tanara. Mai ai timp sa te-ndrepti :)). Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
nu dai link fiindca nu ai ce da Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
cortexia spune:
citat din mesajul lui denizel Cu ce naiba o fi superior un instigator la crima (Gafencu) lui Xenocid? |
Asa-i cind citesti numai povestile lu Ispirescu.
Mai uite-te printr-un dictionar, sa vezi ce inseamna nick-u' lu Xenocid.