Alte moaste, aceeasi poveste...
Raspunsuri - Pagina 9
irina.c. spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Te gasi dragostea de tara acuma .Asta pe ce loc e, draga? Ne marturiseai ca pe locul 1 e "Biserica", pe locul 2 e sotul tau si pe locul 3 copiii tai. Dadusi "Biserica" mai jos? Vezi ca-i grav! E, pentru ca m-ai facut comunista si pentru ca esti pro-legionara, te parasc Ierea sa caz sub birou!! De ce? Din cauza lui Irina.c., din a cui altcuiva? Hai sa va zic: citeam linistita blogul unui protestant. Dau de un articol cu multe comentarii. Intru sa vaz ce-i. Cand colo, cine era acolosa, cu cadelnita-n brate si afurisind? Cum cine? Irina.c.!!!! ![]() Intrase pe blogul unui protestant!!!!!!!, ca sa-i ceara aluia socoteala pt. convingerile lui religioase!!!!! ![]() Sa fereasca Dumnezeu, maica, pe toata lumea sa fereasca .Da', nah, ce sa ma mai mir?!!?Irino, te trimise Savatie la lupta deja? ![]() Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
bb Ilinca(26 aprilie '04) si de
bb Teodora(26 august 2007) am blog
BeLucci spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cortexia Ba Hristos e primul legionar din istorie |
LEGIONÁR, -#258;, legionari, -e, subst., adj. 1. S.m. Soldat care f#259;cea parte dintr-o legiune roman#259;. 2. S.m. #351;i f. Membru sau simpatizant al organiza#355;iei fasciste din România interbelic#259;; gardist. 3. Adj. Referitor la legionari (2), de legionar. Mi#351;carea legionar#259;. [Pr.: -gi-o-] – Din fr. légionnaire, lat. legionarius
Care este legatura?
Nu am inteles afirmatia ta. Poate explici si pe intelesul meu.
cortexia spune:
citat din mesajul lui BeLucci
Nu am inteles afirmatia ta. Poate explici si pe intelesul meu. Succesul fara Dumnezeu inseamna faliment!:) |
...ca adica, in ritmul asta de ascendenta si contagiune legionara (Boca...), o sa ajungem la Adam si Eva cu acuzatiile
BeLucci spune:
Am inteles. Dar vezi ca poate mai sunt unii "slabi" si cred. Mai bine nu zi dinastea, parerea mea....![]()
xenocid spune:
| citat din mesajul lui b.nica Dar pt. ca insisti sa-l denigrezi pe Gafencu te pot face COMUNISTA 100% pt. ca saracul a murit in inchisori comuniste! |
Ca sa vezi! Exact ca Ramaru!
Come to The Dark Side ... we have cookies!
denizel spune:
citat din mesajul lui xenocid
Ca sa vezi! Exact ca Ramaru! Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Corect!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
denizel spune:
| citat din mesajul lui irina.c. vai, vai, a durut, nu-i asa? ia un servetelut si sterge-ti spumitele Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si de bb Teodora(26 august 2007) am blog |
Nu a avea ce sa ma doara, ca nu eu m-am facut de ras pe blogurile protestantilor
In schimb, vad ca faci fatza cu brio ridicolului absolut!! Nimic nou, de altfel

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
capcaunul spune:
| citat din mesajul lui cortexia Ba Hristos e primul legionar din istorie |
Total gresit!
Isus Hristos este primul lider comunist din istorie.
(Inainte de a ma contrazice incercati sa va debarasati de cliseul comunisti = atei.)
cortexia spune:
citat din mesajul lui xenocid
Ca sa vezi! Exact ca Ramaru! Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Ca sa vezi! Ce impartial esti!
denizel spune:
| citat din mesajul lui b.nica Hai las-o cu legionarii pt. ca tu faci apologia comunistilor!Acelor comunisti carora si Gafencu si Boca le stateau in gat. |
b.nica, daca-i sti cati bani dau pe parerile tale, zau ca nu ti-ai mai pierde vremea cu mine

.
si pentru ca esti pro-legionara, te parasc