Alte moaste, aceeasi poveste...

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cortexia

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Cu ce naiba o fi superior un instigator la crima (Gafencu) lui Xenocid?

Mai uite-te printr-un dictionar, sa vezi ce inseamna nick-u' lu Xenocid.

Asadar, Cardinal nu facea misto!!! :-)))))))))))) In-cre-di-bil!!!!! :-)))))))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Ca sa vezi cat de profund gandesti!Eu in locul tau gaseam un argument mai inteligent.
Te-a orbit rautatea de faci afirmatii in care alaturi persoane cu muuuuult superioare tie altora atat de bolnave si neomenesti!Oare Ramaru te face sa-l consideri un exemplu printr-o patologica empatie?

Daca vazu si vazu ca nu tace, ii zise: Taci, fatul meu, ca ti-oi da tinerete fara batranete si viata fara de moarte.
Taaaaaci, bnica!!!!!!!
Cu ce naiba o fi superior un instigator la crima (Gafencu) lui Xenocid?
Bai, creca o sa albesc in noaptea asta . Atatea prostii, demult nu mi-a fost dat sa vad laolalta.

Cred ca este f. mandru Xenocid de asa avocat onorabil care il apara de replici incomode care nu il proslavesc cum ar merita !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.

nu dai link fiindca nu ai ce da

Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)

am blog

Moamaaaa, ce m-ai facut!!!
Stiai ca fata respectiva a sters mizeriile tale (acum am vazut!!).
De fapt, a sters intregul dialog cu tine, pastrand doar prima ta postare, aceea in care cereai, chipurile, explicatii.
Irina, stiam ca minti cu sange rece si esti experta in mani****re (chestia asta a fost demonstrata de fro doo ori chiar aici, la SC), da' te depasesti pe zi ce trece...:).

In fine, esentialu' e ca nu mai ai nici o limita. Ai ajuns sa ataci protestantii si sa le ceri socoteala pt. ce cred, intrand pe blogurile lor!!!!!

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ce chestie!
Si zi asa, Irina, nu are ce link sa-ti dea? Si acum, toata lumea o sa creada ca Denizel arunca aiurea cu acuzatii? Ghinion, si eu stiu discutia aceea, acum am vazut si eu ca s-a sters dialogul isteric pe care l-ai alimentat acolo. "Vulgariada" iti spune ceva?
Voila... cine esti tu!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
Ba Hristos e primul legionar din istorie

Total gresit!
Isus Hristos este primul lider comunist din istorie.

(Inainte de a ma contrazice incercati sa va debarasati de cliseul comunisti = atei.)

Capcaune, tu nu-i cunosti pe comunisti sau pe Isus? Ma rog...as zice vorba lu' Ham....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui J G

Ce chestie!
Si zi asa, Irina, nu are ce link sa-ti dea? Si acum, toata lumea o sa creada ca Denizel arunca aiurea cu acuzatii? Ghinion, si eu stiu discutia aceea, acum am vazut si eu ca s-a sters dialogul isteric pe care l-ai alimentat acolo. "Vulgariada" iti spune ceva?
Voila... cine esti tu!

J si Carla (05.02.2006)

Multumesc, J!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Asa, strangeti randurile ca uniti sunteti mai siguri ca nu veti fi spulberati de evidente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui BeLucci
Capcaune, tu nu-i cunosti pe comunisti sau pe Isus? Ma rog...as zice vorba lu' Ham....

Ura intuneca mintile si ... postarile. Daca te-ai fi abtinut de la a doua fraza ti-as fi raspuns. Dar asa ... i-ai rapit b.nicai sansa de a i se risipi cat de cat ceata in care s-a afundat tot incercand sa ma psihanalizeze.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BeLucci

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
Ba Hristos e primul legionar din istorie

Total gresit!
Isus Hristos este primul lider comunist din istorie.

(Inainte de a ma contrazice incercati sa va debarasati de cliseul comunisti = atei.)

http://www.succesdublu.ro/index.php/2006/07/richard-wurmbrand-mari-romani/
uite aici un exemplu ca nu exista nici o compatibilitate intre Isus si comunisti.

Mergi la inceput

Pai eu nu am vb cu B.nica. Daca vreau sa vb cu ea ma adresez ei nu tie. Asa ca mai bine mi te adresezi mie daca vb cu tine si nu lui B.nica.
Sau asa ar trebui...
Si tu daca te-ai fi abtinut de la afirmatia aia nu te bagam in seama...
Dar chiar nu vad legatura...ma luminezi?

Mergi la inceput