Copiluti de mai-iunie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Multumim mult! Suntem deja pe a 3-a pagina!

O dedicatzie cu o fetitza frumushica (e cam de varsta copiiilor nosti, nu?)!

I, J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lucas, care poze??

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

...cat de dulce este.E clar ce va fi cand va fi mare!!!!!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna dimineata! Sint chiauna, am stat asta-noapte pina la 3, am lucrat la tema mea si tot nu am terminat-o, nu am cum sa o predau miine, adica nu cred... desi mai am o noapte. Of, si asa as fi vrut sa scap, ca se incheie sesiunea miine, dar o voi da luni si gata. Si i-am facut proiectul Agatei - in jurul lumii se numeste si ea ales Romania. Am facut vreo saptamina cautari pe internet, am sortat poze, am scris despre Romania, ca asta e scopul principal, sa invete sa caute informatie. Si am cumparat ieri niste foi si o mapa speciala, iar asta-noapte am stat vreo ora si pentru el sa-l pun in pagina (mi-ar fi placut sa-l faca ea cu minuta ei pina la capat, dar era prea tirziu si astazi trebuie sa-l predea. Si asa e obosita in ultimul timp cu atitea activitati, abia asteapta vacanta). A iesit superdragutel, abia astept sa vad ce nota ia, nota care depinde si de prezentarea orala, de miine. Si am emotii pentru ea, pentru ca, asa cum o stiti pe Agata de infipta, cind o scoate in fata clase si o pune sa vorbeasca... s-a terminat. Are emotii, se fisticeste... am zis ca la anul o dau la curs de teatru la scoala, ca vad ca e o problema asta la ea. La poezia saptaminala nu a luat niciodata mai mult de 85%, desi o invata din prima, acasa o recita frumos, cu intonatie, dar cind vine vinerea si trebuie sa o spuna in fata clasei... uita si cuvinte, vorbeste incet, se pierde pur si simplu.

Acum ca am scapat si de asta, trebuie sa ma ocup si de casa un pic, nimic nu am facut, adica nimic in afara de strictul necesar. In weekendul asta curatenie generala scrie pe mine, ca de luni voi fi cu trei copii acasa, Agata intra in vacanta si nu o duc nici pe Tudora pina dupa Anul Nou. Trebuie sa se odihneasca, sa le indop cu fructe, sa le mai imunizez un pic... cica vine iarna grea aici. Sper sa scapam sanatosi pina vineri, e epidemie de gastro in oras, plus viroze respiratorii la greu. Sper!

Am votat participantii la concurs!

Tdi, ai tu pe dropshots niste biscuiti colorati frumos, aia ii vreau. Si as mai vrea un tort Diplomat, dar care iese sigur, adica incercat. Si asa, inca vreun fel doi mai deosebit, ca aperitive si salate am. Vede Octav felicitarea, se uita, o deschide, o citeste, se uita cum a fost construita ca sa inteleaga mecanismul si apoi se uita la plic, la adresa... si ma intreaba: auzi, nu facem si noi Revelionul in Italia!?! Aseara l-am surprins pe un site de vacante la soare... i s-a facut dor de duca, clar! Si mie, dar teoretic. Practic, abia astept sa termin tot ce am, si inca mai am o gramada si sa vina 26 sau 27 decembrie cu totul pus la punct si terminat ce mi-am propus... si sa stau cu cracii in sus si sa ma uit la filme pina pe 1 ianuarie. Ca dupa vreau sa ma apuc de franceza, am cumparat niste carti si caiete de exercitii de redactare la nivel academic si inca ma gindesc sa intru (daca imi dau voie cei de la programul unde sint acum) intr-un program scurt de lingvistica, e un fel de concentrare de un prim an universitar, axat pe gramatica si utilizarea ei in scris. Si de franceza ca de franceza, dar mi-am promis solemn ca la anul nu ma mai prinde iarna fara sa masina: vreau sa iau carnetul si sa conduc pina in decembrie anul viitor.

Onixone, l-am vazut pe Alex, m-ai distrat cu ramasul cu mina in fund la propriu! Iar cu imbracatul in printesa si bratara e in regula, dar nici nu trebuie incurajat in sensul asta, la fel cum nici nu trebuie oprit... sa spunem doar... reorientat. Dar nu inteleg de ce spre bucuria lui tati...

Yael, nelia = 4, hai? Poate sa fie egal si cu 8, ca eu mai departe de aici nu mai merg. Dar ma gindeam intr-o zi ca bine ca i-am facut tirziu pe copii, caci altfel cine stie unde ma opream!?! L-am vazut pe Nardi, frumusel si... mare!

Ah, si legat de fetite, am gasit un filmulet pe youtube si vreau sa-l vedeti si voi, o sa va incinte fetita respectiva.

Nu stiu daca se va vedea filmuletul, ca e prima data cind atasez un video. Daca nu, uitati adresa:
http://www.youtube.com/watch?v=c4KEuehH77E&feature=related

Fetele mele au astazi petreceri: in pijama la Tudora si parada si dans la Agata. Ieri am fost intr-un magazin, de fapt sint mai multe acolo, si i-am dus la mos Craciun, fetele s-au urcat in brate, le-a intrebat cum el cheama, ce vrea sa le aduca mosul (Tudora vrea un big horsy, iar Agata vrea o pisica neagra si mica, de-adevaratelea!). Bebe nu s-a dus in brate, dar cind l-am apropiat de mos sa-l vada, l-a cucerit unul din nasturii mosului si tragea de el cu amindoua miinile... Si i-am cumparat costumatie rosu cu verde pentru Agata, de fapt o bluzita si strampi, ca fustita avea, pentru parada si pijamale Tudorei. Si i-am mai luat Tudorei o rochita de craciunita, rosu inchis si cu margini de blanita alba, la reducere si ff ieftina, dar e superba! Abia astept sa o vad miine imbracata, sper sa mearga aparatul sa va fac poze, ca nu am avut timp sa-l duc undeva sa vad ce are. Agata are pentru miine costumatia de la concertul de pian, desi am vazut ca i-ar fi placut si ei o rochita ca a Tudorei, dar nu erau numere mari, ci numai pina la 4 ani. Iar astazi, dupa ce trebaluiesc un pic prin casa si gatesc, trebuie sa ma duc sa iau mici atentii pentru educatoare si invatoare, pentru Agata si Lisandru miine, ca Tudorei ii da gradinita, dar lor trebuie sa le luam noi si, daca imi ajung banii, ca ne-am propus o suma saptamina asta, cadouri pentru dimineata de 25, sa gaseasca ceva sub brad. Si lui Octav... macar acolo o atentie. Ah, si am mai luat un set de felicitari, adica doar materialele din care sa le facem si trebuie sa facem pentru miine, sa le punem la cadourile pentru invatatori si apoi pentru familiile si citiva prieteni de acasa. Am facut si niste filmulete cu Santa, ca sa le pun fetelor cu o zi inainte de Ajun si am compus niste scrisori pe care le trimit luni si in care le-am spus fetelor si lui Lisandru tot ce as vrea eu sa faca... dar am pus pe seama mosului, ca poate daca le spune el, vor intelege. Abia astept sa le vad fetele, mai ales cum va reactiona Agata, care cica zice ea ca nu crede in mos Craciun, dar i-a scris scrisoare ca vrea... pisica neagra adevarata.

Aoleu, cred ca a iesit de un kilometru mesajul, ca m-a uitat al de sus scriind aici. Am terminat cafeluta, asa ca... la treaba. Am un cheeef!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Yael cine-i papusa??? Se misca bestial! 5 puncte si de la noi! Bafta in continuare!

Teddy nu ai activata optiunea de pm, eu nu am instalat messangerul, eu folosesc skype

Daniela

Hai ca revin mai pe seara

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Nelia am vrut sa-ti bag un video cu o reteta pentru felul doi pe care o voi face de craciun, dar nu incarca, nu stiu ce are .

Oana felicitari micutului dansator. Esti mortala cu ramasul miinii

Cuscra, Yael votat mai dimineata, doar ca acum am reusit sa scriu

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Andutzy, te inteleg! Exact asa simteam si eu cind vedeam pozele voastre cu baietei unul si unul! Dar sa stii ca nu toate fetitele se misca asa, stii asta nu!?! Unele se misca bine la un ani si acum stau ca betele (vezi Tudora mea)...

Danelutza, pai pune adresa si intru eu sa ma uit.

E un scumpic Lisandru asta al meu! Dupa ce a prins dulapul deschis si a scos ceapa, cartofi, usturoi, si-a bagat dintisorii intr-o cutiuta cu piure de mere... si apoi a intins-o toata pe jos, sub ochii mei, adica in spatele meu, ca eu spalam vasele si-l credeam cumintel foc... acum se urca pe patul Agatei si coboara, se urca si coboara... si chiuie de mama focului. Apoi isi ia cite un maimutoi, il aruca pe pat, se urca linga el, il ia si il arunca jos, se da jos linga el si iar il arunca pe pat... Asa de ciuda imi este ca nu merge aparatul de fotografiat, exact acum, cind face lucruri atit de frumoase! Merge in lateral si tine picioarele ca Charlie Chaplin! Sint un pic ingrijorata ca nu tine talpile normal si nu calca cind il iau de minute, dar banuiesc ca e doar ceva temporar, ca asa picioarele par in regula.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Andutzy si eu vreau un baietel , tu inca mai ai sanse sa faci o fetita, la mine am urcat sculele in podul casei, deh, virsta mai mult a soatei decit a mea

Nelia imi imaginez ce scump e Lisandru . Nici eu nu prea mai fac filmulete, asta de cind mi s-a stricat aparatul la mare si l-am trimis pe sot sa ia altul, deci... cu alte cuvinte, a luat unul de rahat , ca nu-mi place nici cum face poze si inca nu am depistat cum sa fac filmulete.
Uite link-ul http://www.studioaperto.mediaset.it/schede/scheda_668.shtml este a treia poza aia unde scrie lonza si mai cochetez cu prima reteta de dulce, sint retete foarte usoare

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Nelia: am uitat sa pun ghilimele la spre bucuria lui ta-su

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput