Copiluti de mai-iunie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Aveti aici primul dans a lui Alex cu o fata.Din pacate a ramas cu mana in fund( la propriu)

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cat este de simpatiiiic

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

'Neatza mamici!

Wow... ce primire... gabitzam, ChrisDun, monu, Danelutza, elisor, andutzy, patriciaRO, Mercedes, nelia, onixone.

Da' stiu ca nici voi nu va jucati la scris... La 'scutecele' lui E. se scrie f.,f. mult... Nu pot decat sa citesc mai mult... Ca de scris... Danelutza, nelia aveti dreptate... Nelia, am inteles ca si tu ai 3x? In finlandeza, nelia=patru

O sa va pregatesc niste poze cu Nardi, asa.. mai multe... de cand era mic... E un frumushel
O sa va povestesc si cum e in Finlanda -Patricia, nici eu nu stiu preturile acolo la tine, insa poti sa-mi dai un exemplu si-ti zic cat e aici.

ChrisDun, n-am idee de scoala de soferi...

Acuma... pot sa indraznesc si eu la voi cu un www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/575-nardi.html" target="_blank">VOT? Astazi e ultima zi, si suntem 'deja' in topZambete -pe pagina 5 din 19 Mutumim! Nu va suparati ca am indraznit... Am rugat si pe fetele de la E. + ca-l puteti vedea pe Nardi

Va pupic si promit ca revin! Multumesc mult de primire! Si eu vreau sa va redescopar, sa va cunosc din nou..

Pupici!

I, J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Yael - frumusel foc Nardi. V-am dat 5 puncte

Elisor - eu cu nevralgia mea suntem pe punctul de a ne desparti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

yael- si eu, bafta in continuare!

onixone-felicitari pentru primul dans al lui Alex. Lasa ca si baietii vor fi mai dezghetati cum cresc vorbeste experienta din familia noastra acum.

laura- cum a fost la serbare?cum esti?

Tocmai am revenit in birou. La noi e vremea colindelor tocmai au fost niste copilasi din judet care au cantat si au dansat foarte frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Buna dimineata...mai dupa-amaiza...eu sunt ca si asta de cateva zile ca mi se tot trezeste Aly noaptea pentru diverse, acuma cand incepuse sa doarma mai bine o luam de la capat... ma rog, motivul e unul important - nu mai vrea sa faca pipi in pampersul de noapte - se dreseaza singura fata ca noi, parinti denaturati (si obositi), n-am stresat-o din punctul asta de vedere.
Maine seara avem serbare, azi i-au dus in biserica pentru repetitzii...prima iesire a copilului, din fericire e vis-a-vis de gradinita deci nu ma stresez prea tare, vad ca nici nu m-au sunat ca-i bai deci "speram bine" cum se zice pe aici.

Elisor, nu stiu de ce nu merge pm ca l-am mai folosit pana acuma. Mai incearca, daca vrei poti sa-mi scrii si pe mess (id: teddylyon)

Onixone, e mortal Alex, iar partenera e focoasa rau!

Nelia, eu n-am facut tortul sandwich inca, e in plan luna asta. creme bonjur habar n-am ce-i, banuiesc ca branza proaspata din aia de o intinzi pe paine, aici avem "philadelphia". Sa-mi zici ce retete vrei de la mine.

Aurasa, ma bucur ca te paraseste nervralgia, sper sa iti treaca de tot. Daca nu-s prea indiscreta, ce serviciu ai ales?

Va ca merg sa iau kupilu...ciao.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Buna dimineata,
Am un gollllllll in stomac.....asa ca bag vreo 2 cafele
Fetelor am o mare mare rugaminte la voi.Avem nevoie de ajutor [http://concurs.profm.ro/minimosi/Bucuresti-1794/pagina-1.html] aici. Este baietelul unor cunostinte si va multumesc anitcipat in numele lor

Revin maine pentru ca azi am emotii mari, nu atat pentru Dragos cat pentru domnisoara educatoare.O sa va povestesc amanuntit next time.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Yael: votat.

Noi am decorat casa pt Craciun.Am decorat de fapt geamurile, dupa ce le-am frecat bine(termopan +geam).Nu cred ca am mai spalat termopanul de mult timp si s-a vazut ca apa a iesit neagra.Nu stiu cum in interior se poate face negru chiar asa.Acum am vazut ca sunt albe(din nou) .Adevarul e ca stam la strada si cum deschidem geamurile cred se pune tot gazul de esapament pe ele.
Este primul an in care am pus coronita pe usa de la intrare.Am fost ieri in market cu Alex si ne-am plimbat destul de mult.Fii-miu a fost cat de cat cuminte, dar i-am cam luat tot ce a vrut(mai mult sau mai putin).Am cumparat tot felul de prostii de prin piata inclusiv colaje care se pun pe geam si se vad pe ambele parti.Asa ca de bine ce am spalat geamurile am si lipit pe ele.Partea buna este ca sunt refolosibile.Am pus si in Wc decoratiuni ca vorba aia de mergi sa iti faci nevoile sa nu uiti de Sarbatori.Wc e separat de baie la noi.
Acum savurez o cafea si plodul e la gradinita.

Am vazut poze de la gradinita de la Aurasa, Cloreata ,Gabitzam.NU am reusit sa vad pozele lui Elisor nu stiu de ce.tare frumnoase serbarile, care mai de care mai frumoase.Iar copii sunt minunati.
Am observat la Andrei ca ii se cam citeste dispararea pe fatza.

Alex ieri a avut party cu mancare si cadouri.Cadourile nu au fost ambalate(asta ca sa vada educatoarele cam ce isi alege fiecare).E bine cand a venit randul lui fii-miu, si-a ales o bratara(spre fericirea lui ta-su).Acum stau si ma gandesc ca sunt doua variante : ori fii-miu o sa fie gay ori o sa aiba de a face cu fashion, caci si de Halloween el a vrut sa se imbrace in printesa(iar spre bucuria lui ta-su).Si daca il vedeti muriti de ras cu face fii-miu Karate prin casa cu bratara pe mana.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

simona-votat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Simona- votat
Yael - votat! ce blond e!!!

pls,pls mai ziceti-mi odata unde sunt pozele?

Mergi la inceput