Copiluti de mai-iunie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

LA MULTI ANI RALUCA.
Sa sarbatoresti frumos, si sa ai o zi relaxanta la coafor!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Lucas, la multi ani!

Fetelor, va multumesc pentru gandurile voastre bune, mi-am mai revenit doar citindu-va, sunteti minunate! Si daca tot mi-am varsat oful vad ca s-a oprit si ploaia, jur ca nu mai rezistam la atata apa, ma deprima ingrozitor cand ploua. Azi am avut o dimineata palpitanta, cred ca imi luam cu brio diploma de rally auto, daca m-a inregistrat vreun radar pot sa-mi iau adio de la permis ca am umblat tot cu 100 pe limite de 50...dar macar am facut o fapta buna, am reusit sa trimit niste saci cu hainute pentru o familie foarte necajita si mai multi copilasi. Trebuia sa ma intalnesc la autostrada cu un tip care merge in RO, las atomiku la gradi si cand ajung la locul cu pricina era un accident si toate drumurile blocate, am reusit cu chiu cu vai sa ies dupa vreo juma' de ora, numa bine ca respectivul a gresit autostrada si ma astepta la vreo 35 km, dau gaz sa ajung, la intoarcere alte drumuri blocate si am luat-o pe diverse coclauri sa ajung sa iau kupilu de la gradi la timp, kupil care deja era cu lacrimile de crocodil la inaintare si mucii aferentzi ca a intarziat muma-sa 10 minute.
Elisor, tot o ora jumate sta, o mai pasuiesc pana dupa vacanta sa se obisnuiasca mai bine cu copiii si educatoarele si apoi Dumnezeu cu mila, ori ea ori eu!
Clara, deci asa, parinti nervosi care cearta copiii imi sunteti!...faza e ca nu-i pot da 100% atentie ca mai am si alte treburi de facut, .
Androix, n-a prins-o nimeni pe maimutza ca era putina lume si aia prezenti stateau si se uitau ca boii, oricum a fost totul foarte rapid, ea alerga chiuind si eu fugeam in urma ei dar n-am reusit s-o prind decat dupa ce a parcurs vreo 15 metri prin ploaie.
Aurasa, te felicit pentru examen si pentru prima propozitie a lui Alex! Sa stii ca-ti fac reclama pe aici cu pisica! Am vrut sa-ti trimit o felicitare dar a ratacit maica-mea adresa ta, poate mi-o trimiti pe mess pentru la anul.
Danelutza, vad ca nici principessa ta nu se dezminte, ma minunez de multe ori cand scrii ce mai combina. Alyssa stie ca ma doare spatele, ma pupa si apoi sare pe mine sa o duc "ca(v)alino", de adunat jucariile nu se pune problema ca le arunca dintr-o parte in alta, nu reusesc nicicum sa o ordonez umpic.
Gabitza, minunate pozele cu craciuneii! Imi pare rau pentru nervii de la serbare, la anul o fi mai bine!
Andutzy, la voi a fost ceva de vis, intradevar, merita felicitari educatoarele si protagonistii.
Nelia, ma uimeste ce rapida e posta, am pus felicitarea pe 10 decembrie. Cum mai stati cu sanatatea? Ziceai de meniu...oua-soricel (umplute cu pate de ficat), tiramisu (cu crema fiarta si insiropate cu nesquik), tort de fructe, salata poienitza cu ciuperci, tort sarat (http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8238/Tort-sandwich/)...cam astea imi vin in minte acuma.

Fug ca trebuie sa ajung la gradinitza, am intalnire cu profesorul de gimnastica () ptr sedinta periodica cu parintii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

LA MULTI ANI, LUCAS!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

LUCAS oate dorintele sa ti se implineasca. Sa fii fericita alaturi de cei dragi si sa te bucuri de ziua asta faina. Te pupam...

Elisor, uite:

http://piticii2003.multiply.com/photos/album/66/Party_gradinita_Pifos_serbare_Craciun

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani Lucas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Lucas !
Sanatate, bucurii, fericire si sa fii inconjurata cu multa dragoste, in aceasta zi speciala !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Lucas!

Tdi, m-ai dat gata cu tortul ala, imi place, e interesant, este exact ce cautam, diferit de ce fac de obicei. Dar umplutura ma cam lasa in ceata, ce e aia Creme Bonjour? Si apoi creveti si cu somon afumat, nu mi se pare o combinatie prea reusita. Pe deasupra ce e, maioneza? Sa-mi spui exact cum il faci tu, te rog. Si mai vreau reteta aia de biscuiti pastelati, am vazut in poze la tine. Si as mai vrea o reteta de tort bun, eu as prefera Diplomat, dar daca ai altul usor, cu fructe, ca pentru copii si oameni grasi asa... Si mai vreau retete, Beatrice, tu ce faci bun?

Gabitza, i-am dat gata ieri pe cei de la scoala Agatei cu invirtita ta de mere! S-a ras platoul cit ai zice... mere. Mi-au cerut si reteta...

I-am facut un platou cu prajitura cu mere si inca unul cu muffins de cereale integrale (am luat o punga cu compozitie organica, gata facuta, eu am pus doar ou, unt si lapte) cu dulceata de capsuni. Au iesit super, ca aveam emotii ca daca nu-mi ies ce fac... le-am facut dimineata, ca seara am picat la datorie si am alergat sa i le duc, apoi intors din nou acasa, iar dus si luat fetele... of, cind oi lua si eu carnetul ala!?! Dar macar am avut satisfactia ca s-a simtit bine copilul, a mincat pe saturate (ei straluceau ochisorii cind se uita la mesele alea pline cu bunatati, tare mincacioasa si pofticioasa mai e). Am ajuns si cu Tudora la un moment dat si ei nu terminasera, dansau, si asta mica nici nu s-a uitat la masa, pina la urma a intins si ea mina spre un pateu micut. In schimb, Lisandru cred ca seamana cu Agata, sa-mi sara din brate pe masa, si alta nu...

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Nelia merg crevetii cu somonul afumat si inca cum. Aici am mai vazut si salata de boeuf cu creveti puse in castronele, iar deasupra cu un strat de gelatina. Vezi ca pe pagina a doua a tortului pe la sfirsit, este si o reteta pe baza de sunculita, eu as opta pentru aia ca sa manince si ploada, care nu se omoara cu gusturile de peste, desi somonul afumat il rade automat, dar singurel, doar stropit cu lamiie . tot acolo iti explica cu ce ai putea inlocui crema aia de brinza

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Tdi, Danelutza, foarte interesant acest tort-sandwich. Si de efect. Multumesc frumos. Eu m-am gindit ca as putea sa-l fac cu somon si cu sunca in loc de creveti, mi-a placut mult cea cu morcovul la mijloc si cu mazarea, de efect, are culoare... Si mi-a mai placut si reteta numai cu peste, ton si peste afumat. Abia astept sa-l fac pentru masa la care invitam nasii, sa-i taie motul lui Lisandru. Si mai fac si Poienita, le voi face mai mici, dar sa fie de toate. Sper ca nu ma mut pe Culinar, astazi am stat vreo ora pe el... si nu am nimic bun de papa, acum gatesc.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna seara!
Ce zi plina am avut, de azi dimi plecata, pe la 9 am ajuns acasa cu piticii. Am fost intr-un mall unde ne-am adunat clasa lui Andreas, parintii, copiii si doamna invatatoare. S-au jucat pana nu mai aveau aer de atat zbenguit, au ras si-o pizza, le-am facut dus si gata, sub plapumioara. Cel mai greu am cules-o pe Bianca dintre copii, i-a placut la nebunie cu o clasa de copii si a zis ca maine vrea din nou.

Am reusit sa intru de dimineata pe net, cat a fost sefa intr-o sedinta, apoi m-a bagat pe mine-ntr-una de am boscorodit-o toata ziua.

Gabitza sarumana de vizionare si comentarii ! Maine le-am pus gand rau pozelor voastre ...le savurez in tihna acasa ca de cateva zile tot pe drumuri sunt.

Aurasa am vazut pitic mare la serbare (na, e si cu rima ), foarte frumoase tinutele si decorul mi-a placut mult, parea atat de reala scara pe care coborau printesele. Mai esti in amoruri cu nevralgia?

Beatrice pana sa pui linkul am scotocit eu in urma si am vazut pozele. Pifosul a crescut, s-a inaltat, s-a subtiat, pare oleaca schimbat. Pe mine nu ma uimeste serbarea Pifosului, mai seaca, sa folosesc vorba Laurei, care apropos, ce-i cu ea, stie cineva? Asta-i stilul nordicilor, mai rece, mai putin entuziasm. Poate si pentru faptul ca inca sunt micuti nu s-a pus prea mare accentul pe serbare, poate mai degraba pe intrunire, sa fiti laolalta si sa va faceti urarile inainte de sarbataori. La serbarea lu' fii-mea am purtat margele turcoaz, am facut bine ca te-am sunat atunci !

Lucas da' tu cand ne mai pui poze cu Matei? Uite, un prilej bun ca tocmai ai venit de la coafor, cum ai petrecut?

Bianca stie toate literele si le pronunta corect, dar in virtutea unui bebelusism inca iubit pe alocuri sunt unele cuvinte pe care le pronunta ca si pe vremea cand nu putea, cum ar fi policica (floricica) si basina (masina).
Mercedes daca tu esti multumita si crezi ca e doar ajutotul logopedului go for it, dar eu cred ca e in firea lucrurilor acest progres ce-l face Bianca ta. Progres cu ajutorul logopedului cred ca inseamna vreo 2-3 luni in avans fata de ritmul ei de dezvoltare, care oricum vine firesc si de la sine. Raman la parerea mea ca e inca micuta pentru logoped. succes in continuare!

Teddy bataita pentru isprava c-a zbughit-o de langa tine merita dar nu ajuta la nimic decat pentru revarsarea nervilor. Bianca mi s-a pierdut odata intr-un hypermarket, eram cu Dan, fiecare din noi am crezut ca e cu celalalt, am luat raioanele la rand si parca intrase in pamant, atunci chiar ne-am speriat, am gasit-o la un raion de fructe, se chinuia sa puna niste mere in cos, ca disparuse cu tot cu cos. Am o mica problemuta daca m-ai putea ajuta, nu-ti activezi PM-ul?

Daniela bagai si eu un ochi la linkurile ce le-ai pus, mi-au luat ochii, mama mama ce de bunatati. Eu astept sa vina mami sa vad cu ce idei ma incanta.

Succes lui Dragos al Simonei maine la serbare!

o noapte linistita!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput