Copiluti de mai-iunie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 16
gabitzam spune:
Andrei nu-l spune inca pe R, il inlocuieste cu I. Nici S nu spune, il inlocuieste cu T. De exemplu, ROSU la el este IOTU. Dar el de-abia vorbeste cu totul de cateva luni doar, o sa recupereze el pina la urma.
Aurasa, ce piticei nostimi ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Androix spune:
Fetelor, multumesc pentru comentariile la poze, ma mai amuz inca o data si de ele ![]()
Aurasa, felicitari pentru examen! E bine cand mai avem cate o incercare d-asta, ne demonstreaza ca nu ne-am prostit stand acasa cu copiii desi poate pe noi ne-a terminat psihic perioada asta. Am vazut si pozele, ce costume frumoase au avut, si decorul foarte dragut.
Tdy, of of mai mai
first of all: multumesc pentru cartolina!
Am primit-o cand erai plecata in ro si dupa ce te-ai intors tot uitam sa-ti spun ca am primit-o. Multumim, a fost o surpriza foarte placuta!
Cu fugitul din mana e nasol, dar cum naiba a reusit sa ajunga pana in strada? N-a oprit-o chiar nimeni? Sor-mea a patit o faza de genul asta cu fi-sa mai mare, era in parc si a zbughit-o de parca avea motoras in fund, glont spre strada intens circulata, bulevard cu 3 benzi. In ultimul moment a oprit-o un nene pe trotuar ca sor-mea nu reusea s-o ajunga si ea se oprea fix in strada. Pupam fetele!
Lili, cum mai este Sergiu cu bubele?
Vroiam sa va supun atentiei o trebusoara: eu si cu Mihai nu reusim niciodata sa serbam ziua de casatorie pentru ca mereu pica aiurea si el lucreaza si nu ne mai arde de nimic deosebit. Insa anul asta pe 27 dec. implinim 10 ani de cand ne-am cunoscut si ma gandeam ca daca tot e in perioada de sarbatori poate e liber si facem si noi ceva. Dar nu stiu ce. Dati-mi si mie idei va rog. ![]()
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
Mercedes spune:
omustata- pentru f si v daca imi permiti sa ti spun ce a facut logopeda cu bia. In primul rand vezi tu cum spui cele doua litere in fata oglinzii, la f limba iti este in fata iar la v in spate. La f sa o ajute i-a pus un degetel pe buza de jos si i-a spus sa pronunte. Dupa cateva exercitii daca are rabdare va spune perfect.
elisor- mi am pus si eu aceasta intrebare crede-ma dar cand vad ca bia absoarbe ca un buret tot ceea ce face logo chiar nu mi pasa de acei bani( nu ca m ar da afara... ori n as avea ce face cu banii).
In afara de logopedie o atrage in fel de fel de jocuri in ideea sa vorbeasca corect.Nu stiu daca mai citesti pe forum si in alte locuri dar iti spun ca am mai scris la psihologie despre bia de pe la 2 ani, eram terminata atunci.Acum zic eu e ca ok de la gradi mi s a spus ca a progresat foarte bine la vorbire.
A ajuns la momentul in care de ex. pe c il spune in cuvant pac, picu, pica si toate astea si foarte repede, nu se incurca dar inca la ,,cap,, de exemplu spune ,,tap,,. Mi a spus logo ca daca acum in acest moment ar fi un pic mai mare in doua sedinte s ar rezolva.
Pentru R nu-mi fac probleme inca e ok daca nu l spune pana la 5 ani.
gabitza- pe s si si incearca sa i spui cum face sarpele si foloseste cuvinte in care sa apara s,si respectiv s,si in mijlocul cuvantului , la finalul cuvantului iar mai apoi la inceputul cuvantului.
Despre jocuri - in fiecare saptamana cand mergem la logo se joaca altceva intercalat desigur cu logopedia tintita. De ex. acum luni dupa ce m am detasat de lovitul masinii ne am jucat domino dar nu cu punctulete ci cu imagini. Bia cunoaste jocul de acasa dar in versiunea punctuletelor si a mers f bine.
Si tot despre vorbit, merge foarte bine de cand am lasat o cu o singura limba vorbita cu mine.
Aseara ne delectam cu cartea ,,invatam cu maia de la 3 ani,, ceva de genul asta, ii place foarte mult si ma termina de altfel ca io in doua minute daca nu vorbeste adorm dar ea ,, mami hai aici, mamiiii...,,
Cloreta spune:
Buna dimineata,
Nu va spun cat am de lucru
si azi trebue sa plec la ora trei ca e srabrea de la grupa mare si ii luam mai devreme pe pitici. Tati nu poate ca azi e mos la baiatul unei educatoare la scoala, deci le-a placut
Gabitza, nu te necaji cu Andrei,e un copilas sila noi au fost carenu au vrut sa spuna poezioara, uni sunt aimai rusinosi. Am vazut pozele cu mosiimici, sunt absolut dementialeeeeeeee
Aurasa, ce costume frumoase au avut pitcii la voi la gradi, e asa o atmosfera de poveste.
Tdi, nu stiu ce sfat sa iti dau, daca ai avea nevoie:) La noi am vazut clar ca daca nu i se acorda f multa atentie devinenesuferita. Ma rog, are si zile cand e plina de bazdaci, cum a fost ieri de exemplu cu tati de lagradi pana acasa. Ideea e ca daca ne vede nervosi face mai rau.
V-am zis cand ne-a spus: Suntei voiprea nervosi. Sunteti niste parinti care certa copiii", ne-a stat ceasul.
Iti urez sa ai multa rabdare, stiu ca e greu
Gata, time out!
PS Danelutza, pozele mele suntwww.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank">aici
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
simona_filipas spune:
Buna dimineata
Haideti ca am facut o cafea bunaaaaaaa

![]()
M-am delectat de dimineata cu pozele Gabitzei si ale lui Androix.Frumoase.Copii frumosi si incantati de cadourile primite, mamici super, serbari reusite.
Elisor, saru'mana pentru motivari.
Mama vine duminica la noi si sta pina dupa sarbatori.Inca ne chinuim sa vindem apartamentul si sa o putem muta la noi in cartier.
Trimit mesajul asta si revin
elisor spune:
LA MULTI ANI RALUCA (Lucas)! 
Sa ai o viata plina de noroc si fericire, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei dragi din jurul tau, in special de Matei!
Aniversare placuta!
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Daaaa, este ziua lui Lucas!
Draga mea, la multi ani fericiti, sa fii sanatoasa, sa fii sanatoasa si tu si toata familia, sa va bucurati doar de zile fericite impreuna! 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Aurasa spune:
La Multi Ani, Raluca!!!!
Multumim mult! Doar copiii au fost costumati si a fost bradul impodobit. Decorul de poveste este clasa insasi. Sunt picturi mari pe toti peretii cu scene din basme. Intreaga gradi este asa.
lucas spune:
sarut mina mult de tot!!!
toate gindurile bune si urarile frumoase sa se intorca inmiit catre voi!
eu o sa petrec de la 4 in coafor! asa m-am hotarit!