Copiluti de mai-iunie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Gabitza, vai ce frumos iti sta in albastru mai si cu colierul cu snur de matase. Fff fain, mor dupa tine cum iti sta. Excelent. Vazui un botic gata sa planga dar primi cadou de la Mosu si si-a revenit.

Andreea, fff frumoase pozele tale. mi-au placut si cele de pe scari cu voi. Astea serbari frumoase, nu ca la noi.. Dar asa este cand serbarile sunt organizate de barbati si nu de femei, n-au habar ce sa faca.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citit, vazut poze... revin cu comentarii.

Aurasa, felicitari pentru proiect si bafta la examen! Si la serbare!

Am vazut pozele de la serbare, Androix si Gabitzam, mi-au placut pi[z]damalele cu fluturasi, vreau si eu. Si Raducu cumintel... si m-a induiosat Andrei, nu stiu de ce, dar o vad pe Agata cind era Tudora de virsta lui Raducu... daca vrei, mai vorbim pe tema asta.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani Denisa si Pisik!
Sanatate bolnaviorilor!
Felicitari copilutilor care au facut deja serbare si au primit cadouri de la Mosh, am vazut cateva poze pe fuga dar vreau sa le revad cu calm si sa pun comentarii (oare cand)...noi vom avea vineri seara la biserica "Serbare de Craciun", sunt curioasa daca fii-mea o sa joace rolul magarului urlator dupa cum e usor de imaginat.
Vad ca m-ati dat disparuta, sunt aici si va citesc din umbra dar nu sunt in stare sa va fac companie, trec printr-o pasa proasta si ma adun cu greu, e aiurea totul. Azi Alyssa mi-a fugit din mana intr-un supermarket si a iesit in strada dezbracata, in ploaie (ploua non stop de cateva saptamani), am fugit dupa ea cat m-au tinut picioarele si i-am tras o frumusete de bataie de fatza cu toata lumea...e teribila in ultima vreme, imposibila de-a dreptul,(si) din cauza ei ma tot cert cu sotzul si imi vine sa-mi bag picioarele in toata sandramaua.
Cam atat deocamdata, ma duc sa scot jucariile din buda, sa adun globurile si beteala aruncate prin toata casa, sa rad plastilina din covor si sa sterg balta de suc de pe televizor si mobila...mici "atentii" cu care m-a fericit atomika in timp ce scriam si eu 2 randuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vaaai, Teddy, mie imi vine sa rad de cum povestesti, dar imi imaginez ca nu prea e de ras acolo la tine.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Si a fost in sfarsit serbarea. Minunat..... pentru niste copii de 3-4 ani. Au cantat, au dansat, au spus poezii si au avut o sceneta. Cand descarcam de pe camera, pun si filmuletul. Deocamdata doarPOZE
Copilasul Catalin a fost un cuminte., numai ca in pauzele dintre cantecele si versuri si-a explorat pana si talpa pantofiorilor. El, dupa cum v-am povestit a fost un Pitic. Mos Craciunul de la gradinita a venit cu o masinuta si dulciuri.

Elisor - pentru reintoarcere nu trebuie, dar eu am vrut sa schimb serviciul, asa ca am dat examen pentru postul respectiv.

Danelutza, Elisor, Lucas , Mercedea - multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Teddy iti ofer umarul meu sa plingi, ca si la noi dupa ce a nins saptamina trecuta, tot intr-o ploaie o tine. Iar ca sa te incurajez ca nu doar Alyssa face ce face, saptamina trecuta cind am luat-o pe Isabella, de la gradinita, deh, dadusera concert copiii de la scoala pentru piticii mici si pentru batrinii localitatii, mi-a tinut si Isabella un concert lung, de vreun km si ceva, adica de la sala concertului pina acasa, dar urla de au auzit-o si cei care treceau cu masinile. Cind trecea cite o masina, ii spune-am sa se fereasca, ea se baga in fata lor, iar la un moment dat, eram atit de nervoasa ca plingeam pe strada ca proasta, am spus ca o las pe strada, drept pentru care am marit pasul, iar cind m-am intors sa vad ce face, statea in genunchi pe trotuar, iar afara ploua si mai era si cite un pic de zapada. Noroc ca eu nu ma cert cu sotul pe seama ei, ca oricum as invinge eu . Aaa, iar cind varsa suc cum spui tu, stie ca trebuie sa ceara servetel si sa stearga, iar jucariile le stringe singura, ca pe mami o doare spatele

Aurasa frumoasa serbarea piticilor, iar ei sint imbracati pe masura -

Nelia cum se simte Agata, ce-i mai face genunchiul ?

Mercedes si Isabella e la fel de alintata, iar simbata si duminica, avem un scandal imens, pina adoarme. Bine ca nu ai avut un accident cu urmari, stii cum se spune, tablaria se repara

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Buna fetelor! Sunt varza de oboseala, azi noapte nu am dormit bine deloc si nu pot sa fac nimic. Parca as fi fost la o petrecere cu bautura multa, asa ma simt.

Daniela-ma bucur enorm ca totul este bine cu sotul tau si ca veti avea parte de liniste de sarbatori.

Laura-frumoase scrisorile.

Anca-sper ca sunteti bine acum. Eu sunt tare in urma cu cititul. Noi plecam in concediu chiar in ziua de Craciun.

onixone-la ultima raceala pe Maya a tinut-o tusea aproape doua luni dupa care s-a oprit brusc.

Gabitza, Anca-multumesc mult pentru ca v-ati uitat la poze.

Eli-nici pe Maya nu-i greu sa o provoci la conversatie. Si asta ma amuza si pe mine, conexiunile logice pe care le fac. Ieri Maya se uita la "Peter Pan" si sunt acolo niste fetite geloase si ea m-a intrebat ce inseamna sa fii gelos. I-am explicat ca uite mami s-ar supara tare daca lui tati i-ar place de alta femeie si am intrebat-o daca ei i-ar place ca lui tati sa-i placa si de alta fetita. La care ea imi raspunde, foarte inteleapta:" Mami, este OK, nu ai ce sa faci, asta este. Dar daca ma iubeste, nu conteaza daca ii place si de altcineva". Numai discutii din astea avem. Sau ma intreaba de ce nu a plans Dumnezeu cand a murit Isus, ca doar era taticul lui si trebuia sa planga. Nu am apucat sa citesc, dar sper ca a fost frumos la serbare.

Ma duc sa mai citesc. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Am culcat menajeria (sper) si am venit sa spun ce am de spus

Nelia cred ca Agata are si-o vanataie aferenta loviturii...si eu sunt fotograful familiei, al serviciului, cine ma solicita il flashuiesc cu placere, ca tare-mi mai place, chiar imi doream la un moment dat sa fac un curs de arta fotografica, adica developat si toata ingineria, ceva, ceva stiu c-am facut si radilologie (camera obscura, chestii de-astea de film), dar s-a ales praful si de visul asta ca de multe altele.
Ei, sunt sigura ca vei lua un calificativ bun (ca tot sunt la moda notele cu litere si la noi, o mare prostie zic eu), ca de obicei as spune, am asteptari mari de la tine pentru ca stiu ca poti si esti...the best !
Vai, mie-mi spui cu mersul-fuga? Si Andreas il practica plus ca trebuie sa aiba de cele mai multe ori si-un pistol sau o sabie in mana

Mercedes vai, si Bianca mea are niste cornite care ies la iveala numai acasa (in mediu select ). La gradinita toata ziua mi-e laudata ca-i cuminte, isteata si ca merge brici la activitati, dar acasa se transforma intr-un monstrisor. Aceeasi problema o avem si noi in weekend, nu mai pot s-o culc. Seara e terminator cu nervii nostri dar e haioasa ca de multe ori adoarme pe unde apuca.
Vreau sa te intreb daca in sufletul tau chiar crezi ca Bia ta are nevoie de logoped, eu nu spun ca n-o ajuta, dar sunt sigura ca si fara el va ajunge la un moment dat in etapa cand iti va vorbi foarte bine.

Curly (vai ce-mi place sa-ti spun asa) atunci batem palma cu mosul ca am nevoie de el, pentru Bianca normal. Am vazut c-a prestat bine! Cand avea Andreas vreo 4-5 ani am inchiriat un mos de la o firma, am zis ca-l bat, ii iau costumul si fac eu pe mosul. Foarte jalnica prestatia si am si platit-o !

Beatrice nasol cu cutremurul, brrr...mai pune o data linkul la pozele de la serbare plssss (sa nu ma mai intorc), stiam eu ca mi-a scapat ceva.

Simona daca tot ai dat pe-aici si ai adus scutire iti motivez absentele, dar sa nu se mai intample . bafta la serbare joi, astept sa vad pozele si sa ne povestesti cum a decurs! Ai adus-o pe mama ta la voi?

Andreea m-am distrat copios citindu-ti postarea, in stilul tau caracteristic si inconfundabil, you made my day . Am jucat si eu in filmul "ce-i luam doamnei invatatoare?", numai ca din septembrie am intrat in opozitie si i-am lasat pe ceilalti baroni sa guverneze. N-am nici o apasare in privinta asta. Stiu ca doamna lui fii-miu e dopata cu cadouri si cu toate astea eu apreciez calitatea actului educational pe care-l presteaza in raport cu el. N-am simtit niciodata ca l-ar persecuta. Pe langa cadourile comune despre care sttim cu totii urmeaza si pungile care umplu un intreg portbagaj, dar ce mai conteaza, facem exact cat gandim, unii dintre noi.
Chestia asta a fost si pe vremea noastra si va fi intodeauna atata timp cat simtim romaneste.
Si zici ca Mihai apare in film? Sa ne dai de veste cand ca altfel nu urmaresc serialul. Tare de tot pijamalele lui Filp

Gabitza lasa ca asa o sa-ti aduci aminte mai cu drag de prima serbare a printisorului mofturos. Am impresia din ce spui ca ai doua firi total opuse in baietii tai, cel putin deocamdata.

Lucas, las'ca are timp Matei sa recupereze mersul la gradi, si eu l-am tot avut pe Andreas bolnavior in primii ani vreo 3 luni l-am trimis la maica-mea, din acest motiv a rata si prima serbare. I se va intari imunitatea cu timpul, poate si Matei e mai sensibil. La noi s-a intamplat o minune, din toamna de cand am inceput gradinita nu s-a imbolnavit Bianca niciodata!

Teddy tot asa putin o lasi pe Aly la gradi? Ma gandeam eu ce bine-o duci de nu mai dai pe-aici

OlgutaM si eu am vazut pozele voastre, ti-am si scris cate ceva despre ele, aici. Maya, pe langa faptul ca-i isteata mai e si inteleapta. Nu-mi place faptul ca de la o varsta atat de frageda isi pun intrebari despre moarte...

Anca ti-au venit socrii? Ii mai tine minte Patrick?

Pentru maine mi-am lasat bucuria de a mai viziona poze ca iar ma culc in creierii noptii si dimineata trag de mine
vai, cat am putut scrie...va las!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Laura n-ai spus nimic de ziua voastra (ce-ati facut cu ea? , parca era un vers de cantec), adica serbarea Deliei si marea intepatura a Biancai. Sper ca doar timp nu ai, nu si alte motive!

Lili cum va mai e? A trecut perioada de incubatie a varicelei?

Cornelia ai fos ca o cometa, de abia te-am zarit

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Eli-multumesc mult pentru complimente. Esti foarte draguta. Si Maya il pronunta foarte ciudat si pronuntat pe R, de unde inainte nu-l spunea deloc. Dar ea nu-l spune deloc pe F si pe V. Nu-i ies, nu stiu de ce. Si tot asa ma trimite si ea pe mine la treaba cand nu are chef sa stau pe capul ei .

Andra-tare frumoase costumele la serbare.

OlgaT-ce-i cu voi? Ce-i cu Fane? Sunteti OK?

Lili-sper sa ii treaca lui Sergiu cat mai repede. Eu l-am facut la 26 de ani si nu a fost deloc placut. Aici copiii sunt vaccinati impotriva varsatului de vant, asa ca nu am grija asta.

Raluca, La multi nai pentru maine!Sa fii sanatoasa si sa ai numai zile fericite si pline de bucurii.

Mergi la inceput