Copiluti de mai-iunie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Citat:
citat din mesajul lui loreen

Beatrice am vizionat pozele si vreau sa-ti spun ca Alex al tau s-a facut un flacau frumusel foc... ce-i drept serbarea pare un pic cam seaca comparativ cu altele ...poate nu-i specificul tarii sa faca festivism ...

sarutmana Laura. Pai da, insa pe toti parintii i-a incantat ideea ca fiecare grupa vor dansa in jurul copacului si nu s-a intamplat chestia asta nicium, mai scrisesera si in program... Dar in fine...

azi la 6.20 a fost cutremur. Am crezut ca ne muta cineva patul. Cred ca danezii sunt uimiti ca la ei nu a fost niciodata asa ceva...

Beatrice, mamic de Alex pifos

Pagina PITICILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Buna diminetza.
Fac eu cafeaua azi. Cred ca bag vreo trei cani pentru ca am o durere crunta de mansarda.
Nu pot tine pasul cu voi, ultima data imi amintesc ca am citit despre exceptionala idee cu scrisoarea de la Mosul a Laurei.Asa ca sunt inapoiata rau.
De la lucru abia apuc sa va citesc printre randuri iara acasa m-a lovit criza si nu apuc sa citesc nimic.
Dragos e bine, asteapta cu nerabdare serbarea de joi, de fapt el pe Mousul il asteaptasi noi serbarea.Tare-s curioasa cum o sa iasa.Promit solemn ca o sa va arat pozele pe vineri.
Va pupam pe toate si va dorim multa, multa sanatate

P.S Cuscra v-am tinut si noi pumnii....chiar daca din umbra.Ma bucur ca s-a terminat cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Yoiiiiiii .........cum am scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Of, da, va rog sa ma scuzati ca v-am tras clapa, m-am culcat si abia acum m-am trezit. Ca sa avem loc de brad a trebuit sa mutam canapeaua si de-atunci nu mai dorm deloc bine, nu ma odihnesc deloc, ma trezesc mai obosita decat ma culc.

Mai intai, Elisor, multumesc de comentariile la poze, si alea de la fata locului si alea de-aici. Esti foarte draguta, in realitate nu arat atat de bine ma iubeste camera

Daca vreti sa vedeti www.dropshots.com/costinesti2008#date/2008-12-15/10:25:44" target="_blank">poze si filmulete de la evenimentele de ieri.

Asaaaaaa deci sa va povestesc odiseea tacamurilor...
Sambata asa cum v-am spus am plecat la cumparaturi pentru cadourile copiilor pentru serbare. Ne-am intalnit la ora 4 si am plecat spre casa la 9 jumate, am ajuns la 10
Am mers in auchan si am gasit relativ repede niste papusi pentru fete de la aradeanca, habar nu aveam ca mai exista fabrica asta cu ocazia asta am sustinut si economia romaneasca , foarte frumusele papusile si destul de ieftine fata de restul ofertei. Si niste masini de politie pentru baieti. Am reusit sa facem in asa fel incat papusile si masinile sa fie cam de aceleasi dimensiuni si preturi. Dar erau prea mari ca sa le bagam in pungi de cadouri asa ca ne-am hotarat sa le impachetam in hartie de cadouri.
Cand am ajuns la cadoul pentru doamne, aflu ca una din celelalte trei mamici este vecina si probabil prietena cu una din educatoare, aia care imi "place" mie mult, care le pune dvd-uri pe banda la gradinita. Si ca a intrebat-o cam ce si-ar dori. Femeia a raspuns pe bune ca printre putinele lucruri pe care nu le-ar trimite pachet la maica-sa ar fi tacamurile din inox ca ar avea nevoie. Ok, am trecut peste faptul ca de la un cadou simbolic cu legatura cu craciunul gen cozonac, vin, cd cu colinde am ajuns la ceva mai practic cum sunt tacamurile. Eram in mijlocul horei si era nasol sa spun ca eu nu sunt de acord, poate la urmatoarea serbare se gandeste ca i-ar trebui o masina de spalat vase felicitari pentru achizitie, Andra! Sau un laptop, asa cum are nevoie invatatoarea fetitei nasilor, si parintii erau cat pe ce sa se arunce daca nu era nasi-mea care a ridicat problema in plen si i-a mai inversunat pe alti cativa parinti de a cazut ideea pana la urma Deci exact cum ati spus si voi: parintii sunt de vina si in cele mai multe cazuri ramai prost cand ii vezi cat sunt de exagerati, icepi sa te intrebi daca nu cumva ai tu o problema...
Asa ca m-am decis sa fac pe soferul mut. Ma rog, long stroy short, ce am gasit si pe la alte magazine a fost "refuzat la export" asa ca a ramas ca mamica-vecina-prietena sa dea o fuga in obor duminica dimineata. Pe cand eram in ikea m-a sunat sa-mi spuna ca n-a gasit tacamuri decat foarte scumpe si pana la urma le-a cumparat cate o bratara de aur. So be it! Nu ma mai intereseaza, am trecut prin asta dar nu ma mai bag alta data. Faca ce-or vrea. Daca asta le place asta sa faca, nu ii condamn, dar eu nu mai iau parte. Nu cred ca il vor prigoni pe Filip pentru asta asa cum nu cred ca-l vor pupa mai des ca a fost scris si numele lui pe felicitarea care a insotit bratarile. BIne ca am avut parte si de asta ca sa ma invat minte.

Ieri a fost simpatic, duminica seara Mihai a aflat ca va lipsi de la serbare pentru ca prinsese o filmare in buftea la regina si l-au bagat si pe el in cadru, i-au spus ca urmeaza sa mai traga niste cadre asa ca sa aibe grija sa vina imbracat la fel data viitoare, pe marti miercuri. Dar s-a schimbat modificarea si l-au chemat luni la ora 3 La 4 incepea serbarea. Ce sa va spun, ca era asa necajit ca va lipsi la prima serbare incat a plans in masina. Asa ca planurile mele au fost si ele modificate. Luni dimineata aveam serbarea la el la serviciu si planuiam sa merg doar eu sa iau cadourile si gata, ca oricum vedeau mosul seara la gradinita, mai mult Filip dar Georgia oricum nu pricepe mare lucru acum. Dar Mihai a zis ca nu, daca nu poate veni la serbare vrea macar la el la serbare sa mearga daca tot e liber dimineata. Asa ca i-am dus la serbare. Filip a fost mai dezinvolt decat anul trecut cand a stat numai in spatele meu, l-a tinut pe mosul de mana si l-a ajutat sa coboare niste scari ca sa ajunga la locul unde avea sa vorbeasca cu toti copiii, si cand i-a venit randul i-a cantat bate vantul frunzele, in stilul lui inconfundabil Mihai care pana ieri nu mai fusese la aceasta manifestare a ramas interzis cand a vazut ce se bulucesc parintii, vorba lui zici ca se dadea degeaba Acum poate o sa ma inteleaga si pe mine cand nu-mi surade ideea sa merg singura cu doi copii dupa mine.

Iar pe dupa amiaza la serbare a fost frumos, ma asteptam sa planga mai toti copiii si sa vrea la parinti dar nu a fost asa. O singura fetita a plans dar rau de tot, pana la urma a stat mamica ei cu ea dar nu a vrut sa-si spuna poezia. In rest toti copilasii au fost imbracati in costume nationale, fiind surpriza noi nu stiam in ce-i imbraca si cand l-am tras ieri dimineata pe Filip de limba in ce-l imbraca ne-a dat un raspuns de era sa fac accident: in p i z d a m a cu fluturasi. E adevarat ca semana cu o pijama cu fluturasi Filip nu prea stia nici un cantecel si nici poezia pe care trebuia s-o spuna, i-a dictat-o pe toata educatoarea. In schimb stia sa dea din maini, cred ca e fan cantecele d-astea insotite de gesturi. Asta pentru ca el a lipsit si vineri si luni si nu a mai avut timp sa repete, si cum totul a fost o surpriza noi nu am avut acasa poeziile ca sa repetam cu ei. Oricum pentru prima serbare au fost deosebit de dragalasi, s-au purtat nesperat de bine si nu au plans. A si pentru ca tot a lipsit pe de-o parte sper sa scape pe de alta mi-as dori sa nu. Un copilas a facut varsat de vant, chiar copilasul cu care se joaca Filip cu precadere. Daca scapa ma bucur ca nu ma lupt cu bubele acum de sarbatori, daca nu scapa ma bucur ca face boala acum si nu la 22 de ani ca mine.

Cam asta, o sa mai citesc din urma si mai revin daca mai reusesc ca iar am o zi administrativa full

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna!
Am vazut pozele Andreeei: sa nu mai zici ca una -alta, ca tare bine arati! Copiii - pupam pe fiecare ca sunt frumosi foc. Am ras de ma doare burta citind epopeea cadoului.
Noi avem serbare acum la 5. Abia astept. La 16 ma infiintez sa duc costumul de pitic.
Eiii, cu nevralgia stau bine. e dragoste cu nabadai: ba ma ia, ba ma lasa. Asa ca pentru a-i stapani oarecare starniri amoroase in plin examen am bagat un algocalmin si un antinevralgic la prima ora (si nu era decat 5 dimineata). Bref: am luaaaaatttt!!! La cat am dat-o cotita ca nu pot sa ma concentrez, de cateva ori am vrut sa renunt temandu-ma de capacitatea mea de concentrare. In final, ieri am depus dosarul , proiectul a fost ok. Asa ca din ianuarie ma duc la serviciu.

Acum beau cafeaua, ca dimineata nu am putut sa o savurez intre o lege si un regulament.

Revin maine cu poze de la serbare.

Aaaa, Alexandru vrea si el costumas, asa ca i-am incropit unul. Si prima propozitie a lui: "Atetam Mos Cuciun", cand l-am intrebat ce face, el uitandu-se la "Mickey saves Santa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Aurasa-felicitari!

Androix- esti o mama fericita cu kinderii langa tine, felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am fost de dimineata la serbare, in sfarsit stau si eu nitel jos. I-am hranit, calmat, culcat. Sunt varza, nu credeam ca ma pot enerva in asa hal. Pe Andrei. Mi-a facut nervii faramite-faramite. La inceput nu voia sa stea locului, alerga bezmetic pe scena, nu asculta nimic, vorbeam la pereti. Cand sa se duca la grupa, sa inceapa programul, n-a mai vrut, n-a vrut pe scena, n-a vrut sa spuna poezia, s-a pus pe jos si a inceput sa urle ca vrea acasa. N-a vrut nici cu binele, nici cu raul, nici pupat, nici certat, nici cu mine, nici cu Costi, m-a spart.
I-am zis ca vine Mosul si nu primeste nimic. Si asa s-a nimerit ca a fost cadoul lui ultimul din sac Cred ca deja isi luase adio, pusese botic si era gata sa planga, o sa vedeti in poze. Asa ca am muncit degeaba la pelerina aia frumoasa.
Au primt cadouri frumusele din partea gradinitei, o masina, o carte draguta de colorat si multe dulciuri. Serbarea a fost la teatrul Nottara, ca n-aveau loc in gradinita toti copiii si parintii.

Vedeti si pozele aici

Noroc ca Raducu a fost o papusa, nu i-am auzit gurita. "Canta" si el cu copiii si se legana la tati in brate. Pina spre sfarsit a adormit.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

UAU ce poze frumoase!!!
am vazut un Filip cintator la mos in brate!! ce tare e!
un Andrei amarit, dar nu era singurul! fetitele frumoase si cu lacrimi in ochi, doamne ce o fi fost pe capul lor.

Elisor noi am renuntat la gradinita pentru moment. din luna in luna racit, bolnav, statea 3-4 zile si apoi acasa, din martie pina acum cred ca nu a inteles nimic din gradinita. am decis sa facem o pauza sa vedem daca racelile continua, poate sistemul imunitar este problema si atunci ar trebui investigat mai indeaproape chestia asta. statul acas are si avantaje dar si multe dezavantaje. acolo intre copii era ok din punct de vedere sociabilitate, activitati etc., dar si sa ii dau luna de luna o sticla de nurofen si una de calpol parca e prea mult.
serbarile sunt o minunatie, ma tot uit la poze ca tare imi plac.
jocurile inca nu le-am luat am inspectat sa vad ce si cum, acum ma bate gindul sa iau un costum de spiderman, dar cica masura asa mica nu o sa gasesc.

danelutza am vazut pozele cu meniuri, frumoase tare, iti trebuie rabdare si imaginatie, care mie dupa acest an imi lipsesc cu desavirsire.
de abea astept vacanta, dupa experienta de anul trecut cu ramasul 2 nopti pe coclauri in Bulgaria, anul asta stam acasa. de craciun o sa plecam la breaza, probabil din 24 pina pe 26-27, mai vedem.

aurasa felicitari pentru reusita! si bafta joi! parca joi e serbarea nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Am vazut si eu poze cu toti gradinarii si non'gradinarii

Andreea ce scump e Filip cu pijamaua

Gabitza ce trist era Andrei cind a vazut ca nu-i da nimic mosul

Aurasa asteptam poze de la serbare. Felicitari si serviciu usor incepind cu 2009

Lucas noi de obicei facem sarbatorile acasa, deh asa mai mosnegeste , dar parca nicaieri nu-i ca acasa, desi inainte de a o avea pe Isabella, am incercat varianta cu rudele, iar cu mincarea la restaurant nu prea sintem incintati, mai ales ca Isabella e inca micuta (vorba vine, ca ea adora restaurantele ...

Cuscra bafta joi si asteptam poze cu ginerica la serbare

Cloreta in care album ai pus pozele ? Dar pina imi raspunzi, ma duc sa caut singurica

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!

Pe fuga deocamdata ca tre' sa ajung la posta sa iau alocatia si alte mici comisioane.

Aurasa felicitari pentru examen! Bafta la serbare! Eu cred ca n-am inteles prea bine, sa te intorci la munca inseamna sa dai examen?

Mercedes bine ca e doar atat, si esti/sunteti ok, ca masina se repara, nu-i bai, doar ca e putin incomod cu lipsa ei o perioada de timp, cu care erai, cu Zafira? Daca-i virus clar n-ai nevoie de antibiotic, un sa-ti treaca cat mai repede.

Daniela, Anca, Lili, Clara, Andreea ! Va multumesc pentru vizionarea pozelor de la serbare (cam modesta cum spuneam ) si nu numai, si pentru comentariile aferente!

Revin

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput