Copiluti de mai-iunie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 13
Androix spune:
Nu mai pot! Imi pic okii in gura, am avut o zi full: dimineata la tati la serviciu ca a venit mosul cu cadouri si dupa masa la gradinita iar cu mosul, serbare, cadouri, copii, aglomeratie, kindereala, nebunie. Ma duc sa bag ceva in gura, ma doare piciorul cat am condus azi, parca am fost pana la munte si inapoi
sui poze pe net si revin cu detalii spumoase, mai mult de alaltaieri ![]()
![]()
PS ce dreq am pierdut? unde a disparut stolo???
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
gabitzam spune:
Da, Oana, Laura si sora ei geamana au baietei de-o seama cu raducu meu. O sa-i zic ca avem o cunostinta comuna ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
Androix, premierul Afroditu (copyright M.Badea
) s-a dus inapoi in valuri. Vorba lui Ciutacu, "Iese robotelu’, intra Duracellu’…" 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
La multi ani PISICULE!
Sa traiesti fericita alaturi de pisicuta si motanelul tau si sa te bucuri de tot ce-ti ofera viata, multa sanatate!
Sper ca nu ne-ai uitat, doar lipsa timpului sa fie de vina...
Am vazut poze cu Filip si Georgia, apoi stiu c-au facut infuzie de mosi, e bine cand pica cadouri din toate partile, Filip mi s-a parut un pic cam temator, dar si-a dat drumul voiniceste si a spus tot, mi-a placut! Iar Georgia mititica, nu cred c-a inteles mare lucru din ce nebunie a trait ea azi, dar a fost alaturi de Filip, asta conteaza. Andreea pe mine m-ai impresionat ce bine arati, ai tacut si ai facut, adicatelea ai dat jos kg la greu, imi place foarte mult cum arati, nu cred o iota cand spui ce obosita esti
, nu vad decat o mamica care ararat superb!
Clara am vazut-o si pe Teodora, pentru mine ramane o finuta in orice imprejurare, si felul cum vorbea cu mosul, stia ca e adevarat ce spune mosul cu mancatul dar nu prea a indraznit sa-l contrazica, de teama ca nu mai primeste cadou, oare?
O dulcica in rochita aia shic cu umerii goi, albul ii vine ca turnat. Sa inteleg c-a trecut cu bine mosu' de examen, da?
Am vazut si pelerina lui Andrei, superba, deabia astept sa-l vad pe scena, iar Raducu si ceilalti bebei sunt mortali de mortali! Excelenta idee ati avut sa-i costumati in mosuleti, ca de altfel asta si sunt cu mutritele lor haioase, m-am distrat vazandu-i pe canapea ca niste mosuleti care-si dau sfaturi unul la altul si se tanguiesc ce greu o duc cand le ies dintii...tare, tare haiosi!
Andra sa stapaniti sanatosi masina! gata, te-ai luat de-o sarcina cu spalatul vaselor, mai mult timp pentru copii, fericit-o!
Vad ca vorbiti de mancare si iar de mancare...da stiu ca m-am facut o pofticioasa rau de tot, din pacate, traiesc cu sloganul "nici o zi fara dulciuri", asa ca Nelia, esti tare draguta ca ma vezi slaba, ha, ha 
, dar sunt mai grasa decat iti imaginezi, de abia ma mai suport dar am zis sa teaca sarbatorile, stii de ce m-am pozat si eu? Pentru ca m-ai criticat odata ca nu apar in poze, pentru tine am facut-o, sa scap de gura ta ![]()
MamaJipa sanatate multa, hai, baga material de sustinere sa te pui pe picioare ca numai maine nu-i Craciunul...
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
N-am terminat...
Mercedes sper ca n-ai amigdalita, tare mi-e ca ajungi la antibiotic, sanatate multa! Ei, cum s-a descurcat Cristi cu meciurile, a dormit neintors, asa-i?
Nelia multumesc de aprecieri la adresa fetei mele, ea e raspalata la modul cum am dus sarcina, ca tare amarata am mai fost, spre deosebire de cea cu Andreas. Bafta maine la examen, iti tin pumnii sa csapi cu bine! Ce frumos ai raspuns la toata lumea, na ca si tu o faci, vezi?
. Dar ce-a patit Agata la genunchi, ca nu-mi amintesc sa fi citit...sper ca nu e nimic grav!
Daniela spune drept cine te ajuta sa faci bucatele alea gustoase si aspectoase ce le-am vazut prin albumele tale? Isabela, asa-i?
Lucas foarte laconica, intradevar...ce jocuri ai cumparat pana la urma? Cand aveti serbarea?
Laura ati trecut cu bine ziua de analize? Ce ai luat bun sau frumos de la vecini? Las'ca in curand cumeri cioco Poiana de la ei, ca n-am stiut sa-i pastram, fabrica de dulciuri cu traditie in Brasov se duce dreq...
Bafta la servare lui Andrei si Deliei! Mai are cineva serbare maine?
Aurasa bafta si tie la examenul de maine, cum te mai simti?
Sanatate celor mici si mari care sunt bolnaviori!
Eu am varsat cafeau pe birou cand am auzit ca a demisionat Stolo, incredibil, emigrez!
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
nelia spune:
Elisor, astazi am avut examen, in seara asta. Mai am doua teme de predat, restante, si gata... se termina. Da, am raspuns, pentru ca aveam examen si nu aveam chef sa invat. Dar oricum nu am cum sa te intrec, tu esti per-fec-ta la acest capitol!
De multe ori, cind nu am timp sa citesc, aflu din mesajul tau ce mai fac fetele. Iti dai seama ce lovitura ne dai cind dispari asa, cu saptaminile? Am facut la examenul asta, destul de bine zic eu, dar ramine si cum interpreteaza profesorul. A fost greu, dar am stiut mai bine materia si oricum ma simteam in siguranta la cursul asta, ca a fost tare frumusel si am citit mult, am si A la prima tema, speram sa luam tot atit si la proiectul in echipa... chiar sint curioasa cum voi fi notata. Oricum, bine e sa stii materia si sa faci, iti da asa o stare de spirit speciala, ca orice alta realizare, si imi prinde bine, ca de vineri tin doliu.
Sper ca ai observat ca eu cert pe altii, dar la noi eu sint cea care fac poze si ma las mai putin pozata si atunci ma ascund dupa copii.
Niciodata nu am aratat mai rau, dar partea cea mai nasoala este ca nici am timp sa observ asta. Taci, ca tu arati bine! Ma duc acum sa ma umplu de invidie... constructiva vazind-o pe Androix, care oricum arata bine din vara.
Agata a cazut la competitie destul de rau pe genunchi, si apoi s-a mai dezechilibrat o data cind a iesit, dupa ce a salutat si a cazut tot pe acelasi genunchi... asa ca ieri alerga prin casa schioapa. Ca nu pot sa spun ca mergea, ca ea nu merge, alearga...
Dar in seara asta nu mai avea nimic, a masat-o ta-su, pare in regula. Daca se mai plinge de dureri, ma voi duce cu ea la un medic, dar eu cred ca a fost doar socul loviturii.
Androix, ne-ai pacalit, hai! Asteptam aici sa vii cu detaliile spumoase si tu dormi. Biiineee!
Danelutza, m-ai spart cu pozele tale! Adica ale culinarului... ori sint eu prea obosita, ori e greu tare de facut. Eu le-as minca doar! Aoleeeu, mi-am adus aminte! Miine e 16, trebuie sa-i fac prajitura cu mere Agatei, ca are petrecere la scoala.
Gabitza, ce m-am distrat: iese robotelu#8217;, intra Duracellu#8217;#8230;" abia astept sa-i spun lui Octav miine.
Eu nu am citit astazi presa, ce s-a intimplat, nu mai este Stolojan prim-ministru? Eu l-am mai sustinut o data pe asta, si am avut senzatia ca a cam plecat cu coada intre picioare... mi se parea cea mai bune solutie la acea ora si cred ca si acum, dar acum nici nu mai stiu realitatea pe viu, doar ce citesc in presa.
Onixone, ia-ma si pe mine la restaurant! Ca nu am nici un chef de gatit! Dar de mincat ceva bun si deosebit oricind... gretos spunem noi, eu si Octav.
Tdi, multumim frumos! Am primit felicitarea, e prima pe anul asta.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Mercedes spune:
nelia,elisor -
am facut si gargara cu sare , parca parca cedeaza.Amigdalele mi le am scos cand am fost de cativa ani, in fine am fost la dr. si mi a zis ca nu mi da antibioric ca e viral si n are sens ca imi voi reveni in acelasi timp cu antib sau nu.
Ieri cand ma pregateam sa mergem cu masina la logoped in ultimul minut ca de a rams la sotu masina si a cam intarziat la venire acasa , am busit masina cand sa ies din parcare . Tb sa cotesc stanga si am intrat in parapetul garajului de langa mine. Am urlat de numa de nervi, n am patit de 13 ani nimic de genu asta de cand am permis. No in fine ieri dupa logoped am fost la politie pt dovada si toate alea si azi de dimi mi am dus masina la service.
nelia-felicitari pentru examen
aurasa-tinem pumnii azi pentru tine!
laura- ai auzit ceva de impartirea minist...? ca daca e real cam o dau in bara... ne pica foarte mult din net...
In grupa biei sunt 6 copilasi pana acum cu varicela, nu stiu daca bia va primi ori ba.
Bafta la serbari ! bia are joi dar chiar am recut de faza daca va spune frumos sau daca isi va deschide gura.
Mai nou imi face figuri de copil alintat si asta nu mi place. Ieri d-soara s a obosit probabil la logoped si ii spune cu nonsalanta logopedului ,, bia nu vlea asa, gata gleu bia,, scurt si s-a ridicat de pe scaunel a fugit la geam se uita pe cer (era intuneric)si cauta mos craciunul cu renii.
Sambata si duminica nu vrea defel sa doarma la pranz si mi spune ca atunci doarme cand e luna pe cer, mor....
Cloreta spune:
Hello!
Am citit zilele astea dar am un program
, sfarsit de an si multe schimbari, asa ca imi cer scuze ca nu pot raspunde si face urari:(
Am intrat sa va spun ca a fost ieri serbarea, Elisor, Anca
, a iesi tok, cam multe chetii in program si nu aranjat ca la Andutzy de ex dar au fost super draguti toti.
Mosul a fost fain, nu prea s-a putut desfasura asa cum ar face daca nu ar fi serbare, avorbit cand i s-a dat cuvantul
Pacat ca era rumoare si nu puteai auzi mare lucru, mosu' se straduia sa vb tare dar in conditiile in care isi schimba si vocea.....![]()
Am pus cateva poze in album, si fo doua filmulete, unul e fara sonor, filmat de tati:))))) Nu am f mult, o sa mai incarc ce mai am.
va pup si multumesc pentru mesaje, incurajari si sugestii referitoare la mos
mai vrea cineva, il inchiriez![]()
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
patriciaRO spune:
Nelia, da, pai cam scumpa la vedere ca sunt in pregatiri ca vine sor-mea de Craciun la mine, apoi ocupata cu comenzi, livrari si tot soiul de pachete cu bijuurile mele, asa ca nu prea am mai avut timp...
Pisik
sa fii sanatoasa si sa-ti realizezi tot ce ti-ai propus. pup
Beatrice, mamic de Alex pifos