Copiluti de mai-iunie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Am revenit, ziceam ca daca-mi vin socrii voi avea mai mult timp ptr. sufletul meu … da – vise, n-am ajuns acasa in nici o zi mai repede de 8 seara. Cum e chiar inainte de Craciun, am ramas in urma cu multe, asa ca dai shopping, impachetat, felicitari – care vor ajunge tarziu …
La serviciu munca multa, caci pe January 9th implementez o noua aplicatie la un alt site, iar apoi tot in January voi fi 3 zile intr-un training in Toronto.

Mi-au venit socrii , ceea ce e bine ca am atata de lucru, dar am un very hard time sa ma obisnuiesc cu cineva in casa – chiar daca casa e mare (norocul meu). Patrick nu e foarte incantat de ei , iar cand suntem noi acasa nici nu vrea sa se uite inspre ei.
Sambata seara am fost la o zi de nastere numai noi adulti, iar la 11:30 p.m. cand am venit acasa copilul inca nu dormea. Face ce vrea din ei, si ma enerveaza la culme, ca nu ii impun un program. Déjà m-am bagat in ei .. Deci Patrick va merge in continuare full time la daycare, ca cu ei acasa daca ar sta ar deveni un nesuferit si si-ar face numai de cap.

Patrick e mai bine cu raceala, dar nu-I mai pot da nimic sa-l ajut, caci mi-a facut o alergie urata incat duminica dimineata am ajuns la spital la urgent cu el. Siroup a fost homeopat, si i-am mai dat miere. Anyways, de data i-au iesit semnele – blandele specific de alergie dar in plus imflamatia s-a tras la … “coco” – a se intelege putzuca. Iar duminica cand s-a trezit ne-am speriat de cum arata. Acum e bine, dar trebuie sa fiu tare atenta ce baga in gurita.

Am reusit cel putin sa tin pasul cu pozele, de la serbari . DEOSEBITE, toate, copilasii niste dulci. Andutzy, decorul, serbarea parca era ceva de vis. Foarte, foarte frumos, se vede cata pasiune au pus educatoarele in organizarea ei. Mi-au placut piticii, de la gradinita sic el mai dragut pitic Catalin. Foarte frumos. Clara, e atat de delicate Teodora, vorbeste foarte frumos, e o papusica. L-am vazut si pe Andrei, cu personalitate, lasa Gabitzam ca va vorbi si tot spune poezi de acum incolo. Cand nu vor ei sa faca ceva, apai nu vor si gata – am si eu acasa un exemplar .

Androix, nu stiu daca aparatul sau ce o fi … dar am ramas uimita cat de bine arati . Tare draguti cei mici in costume romanesti, frumos. Ce bine ca s-a obisnuit si Filip, cred ca pana la urma ii chiar place.

Elisor, esti o dulce – multumesc de frumoasele randuri adresate, te admir, esti atat de calda si draguta, intotdeauna ai timp pentru fiecare in parte.
Bianca, a fost o adevarata printesa la serbare. Iar mami are grija de fiecare data sa fie eleganta. A fost foarte serioasa si si-a luat rolul in primire cu mare raspundere. Ce frumos ca au spus poeziile in grup, mi-e asa de mila de copilasii mai putin indrazneti, sau care au trac de scena, spectacol. In felul asta toata lumea a fost bucuroasa.

OlgaM, am reusit zilele astea sa ma uit cu mai multa atentie la pozele voastre – cele black and white – sunt deosebite. Mi-au placut la nebunie. Asa cum spuneam tu arati infloritoare, iar Maya o papusa carliontata. Data viitoare fa un effort si arata-le mai repede :) ca déjà au trecut luni bune…
Daca nu mai ajung sa intru, va doresc concediu placut, sa va relaxati, bucurati, sa aveti multa zapada sis a va incarcati bateriile.

Raluca, te rog chiar daca cu intarziere sa primesti urarile mele din suflet, de “LA Multi Ani!” cu sanatate, fericire, numai bucurii, sa te bucuri de minunea ta mica de acasa.

Laura, tu pe unde umbli? Te-ai dus in intampinarea lui Mos Craciun? Impresii – detalii in stilul tau caracteristic de la serbare, poze.

Lili, voi cum stati cu bubele? Dar cu celelalte problem? Esti singura doar tu cu copii?

Vroiam sa spun mai multe, dar ma cam lasa memoria…

Am incarcat si eu niste poze pe dropshops:
http://www.dropshots.com/newmami2005
password:Patrick

Gata ma intorc la munca, ca a trecut pauza de masa. Va pup si sper … pe curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Na, ca daca stau pe net in loc sa fac treaba...

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Si eu am intrat in criza de timp, maine sosesc ai mei, sa dea DD sa ajunga cu bine (in special pe teritoriul RO) si-mi dau seama ca n-am de nici unele. Voiam sa fac o prajitura, dar nu ma simt in stare nici sa-mi arunc oasele in pat.
Ma innebuneste sefa cu schimbarile ei de fire, acum rade cu tine si-n momentul urmator e stresata si agitata de-mi creaza si mie o stare aiurea, ma oboseste ingrozitor stilul ei, sa vina o data weekendul...

Nelia ce fetita mare si cocheta ai tu acolo, stie sa pozeze si se vede ca-i face placere, distractie placuta la evenimentele ce urmeaza si tie spor la treaba sa termini prooiectul! Imi imaginez cata munca pe Lisandru, e tot o zdroaba, un dulcic.
Filmuletul ce l-ai postat: Bianca s-a uitat de doua ori, a tras o concluzie ca fetita nu-i adevarata ci e din elastic dar a concluzionat ca si ea stie niste figuri de gimnastica, adica o rostogolire si-o...ceva acolo, o invarteala. Fetita din filmulet e totala! a se citi mortala, bestiala, etc.

Anca de la ce crezi c-a facut alergia, ce i-ar fi putut-o provoca? Vreun medicament? Of, cred ca v-ati speriat tare rau daca ati ajuns la urgente. Sanatate multa sa treaca repede. Vai cata treaba ai si tu tocmai acum in preajma sarbatorilor...Suportabilitate usoara cu socrii!

MamaJipa, Alex era prea absorbit de partenera ca sa mai poata tine ritmul cu ea. Intreb si eu ca Nelia ce-i cu bucuria pe tati legata de "feminitatea" lui Alex? Se pare ca vrea o fetita si tu te faci ca ploua

Simona am votat si linkul tau, bafta multa baietelului craciunel! Sa nu uiti sa ne povestesti de ce ai emotii pentru educatoare, m-ai facut curioasa, e prima ei serbare? Nu uita nici de poze!

Daniela esti mortala cu "sculele sotului in pod" .

Azi mi-a montat Dan perdeaua si draperia, nicicand n-a arata sufrageria asa de bine, cu draperia trasa pot sa ma cred pe scena, parca sunt la teatru.

Maine avem o micromiime de petrecere la servici, adica o sampanie la care eu va trebui sa spun pas ca sunt cu masina si niste scovergi/covrigi ce-or fi acolo. Nu ma incanta deloc, cica ne adunam sa "spargem anul".

Edit: MamaJipa acum am vazut ghilimele

Va pup!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

v-am trimis cate un PM cu Nardi, un filmuletz... Enjoy

Multumim inca o data pt. voturi. Pupici si Noapte Buna!

I, J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Yael, ce dragalas e si ce blondin! Seamana cu tine? E dulce tare, parca e o fetita cu parul ala ondulat.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Nelia, am vazut si pozele voastre - in sfarsit am facut rost de parola magica :) Mi-a placut cum patineaza Agata ptr. varsta ei foarte bine. Mi se pare Agata o fire tare volubila, stapana pe ea, dezghetata. Nu mi-a venit sa cred cand l-am "gasit" pe Lisandru scotocind in vasele fetelor ... e tot la baby in patut ma astept - trebuie sa-mi revin.

Elisor, sa dea Domnul sa ajunga parintii tai cu bine, sa petreceti cat mai bine aceste sarbatori in dragoste si armonie. Te invidiez ca o sa o ai pe mami tau aproape iar eu cu soacra in "spate".
lasa nu te mai agita sa faci una, alta ca se va ocupa mami tau de tot - stiu eu cum sunt mamele de fete :) - deh eu sunt de baiat.

OanaEnglezoica, nota 10 flacaului tau ! Mi-a placut de el, dar n-a parut foarte suparat ca a fost parasit ... deh asa-i cu fetele. In legatura cu latura "reclama ilegala - conmsidera acesta un avertismentta" a lui Alex, e OK. Patrick likes pink :) e culoarea lui preferata la orice-l intrebi. I-am tot explicat ca pink e ptr. fetite, asa ca acum zice shoptit cand il intreb de exemplu ce culoare de lollypop vrea ... soptit:pink dar e ptr. fete am I right mom?

danelutza ,daca mai puneti retete si bunatati de mancaruri pe aici, si nu share-uiti de-a adevaratelea intru in greva. Eu ca eu, dar mai sunt si gravidute prin preajma. Balesc la greu ...
Ar trebui sa-mi pun socra la treaba ... dar nu se pricepe la prajituri. Totusi o salata poenita o sa-i bag sub nas sa faca de Craciun .

Cred ca se vede ce chef de munca am ... am unele zile cand ma apuca cate-o leneeeeeeeeee....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Dragele mele este ora 12 jumate si nu am somn caci ma tot gandesc ca maine e ultima zi a lui alex la gradinita.
Ma tot gandesc si ma rasucesc si imi vine sa plang ca o proasta.Alex s-a atasat de o educatoare si a inceput sa cunoasca copii pe nume, si hopa tzopa eu ii schimb gradinta.

Si acum cand scriu imi dau lacrimile(va rog niste incurajari).Am facut 5 felicitari la imprimanta( nu am avut timp sa cumpar) cu un bilet de "adio" sa zic asa personalizate.Au iesit frumoase ca am pus si poza lui Alex si un pom de craciun +un mos gerila.Numai ca sunt la imprimanta alb negru ca noi color numai am(datorita biznisului)

Acum cand faptul e implinit ma parpelesc daca am facut bine sau nu.

Elisor, New mai, Nelia: azi m-am mai linistit cand un alt baiat a ales aceeasi bratara, si radeam cu mama baiatului ca fii-miu nu e singur care a ales bratara ca si cadou.Elisor stai linistita ca nu vrea al doilea copil decat atunci cand avem 5 angajati(deocamdata avem 3).Asta e vorba mea"spre bucuria lui taica-su" de cand era alex mic si i-am luat pijamale roz (din acelea fluorescente) si inebunea ta-su de cate ori in vedea imbracat.Si acum asa a ramas cand vad ca Laex alex rochii de Halloween, bratari ca si cadou...etc.El stie foarte bine ce este pt fete si ce este pt baieti ca il vad la reclame pe cartoon ca imi spune"asta e pt fete" , "asta e pt baieti"...

O faza tare azi: eu si fii-miu ne certam
Eu: daca nu treci in pat nu mai pupi playstation si tv azi
El se conformeaza , sta 10 minute in pat, dupa care vine la mine si imi spune:"mami, pot sa pup playstation acum?"

Hai ca ma duc sa ma intind si eu ca parca sunt rupta din soare si maine vad ca orbecai pe aici dupa cafea.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Buna dimineata

Gata serbarea si gata cu emotiile.Serbarea a fost foarte frumoasa.Pozele le puteti vedea aici http://picasaweb.google.com/simomona20/SerbareaDeCraciunLaGradinita# .Dragos a avut emotii toata serbarea.N-a dormit deloc la pranz asa ca a fost gata obosit la serbare.Una peste alta totul a iesit perfect.Pentru domnisoara educatoare am avut emotii pentru ca s-a ocupat singura(dintre educatoare....deh conflicte intre generatii ) de toata serbarea inclusiv organizarea...chestie care a aflat-o cu 2 zile inainte de serbare.Atunci fugi si fa rost de cele necesare.Domnisoara este foarte sufletista si foarte atasata de copii, pune suflet in tot ceea ce face si este foarte iubita de copii si sprijinita de parinti, chestie care o deranjeaza pe cealalta educatoare. Bine ca s-a terminat cu bine( eu una , sincer, ma asteptam ca cealalta educatoare sa nici nu participe la serbare de afurisita ce este)
Dragos a fost tare incantat de Mosul, chiar l-a pupat si a stat la el in brate " la o barfa mica"( Mosule, dar de ce ai gauri in ochi?....avea masca pe fata si "o sa-mi aduci macaraua dorita acasa?").Aseara a picat lat de oboseala de la atata zbenguiala
.

Va multumim frumos pentru voturile primite
Ma duc sa citesc din urma, m-ai am ceva poze de vizionat, am votat Yael si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

ciao...oare vine capitolul nou?!...mi-e frica sa nu trec pe pagina 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine imediat capitol nou

Voila, capitolul 93

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput