Pepenasi de iulie - august 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 19
maitreyi spune:
imi da si mie cineva mail-ul comun si parola ca eu nu le mai nimeresc? sar'na 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Mitzi76 spune:
Vezi PM!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
Gabriela82 spune:
Diana multumim 
cel mai probabil la sf saptamanii incepem si noi oficial diversificarea
Gabi
de printesa
moni_or spune:
Asaaa... Luca doarme, asa ca am program de voie.
La noi a fost azi doctorita, ca mie mi-a tunat ca aud nu stiu ce secretii in gatul lui Luca si daca o fi bolnav si de aia e agitat, asa ca am chemat doctorita. Bineinteles ca n-avea nimic copilul, pe cand a venit d-rita nici nu se mai auzea nimic in gatul lui. Si am intrebat daca la 6 luni putem face infarixul in conditiile in care la 2 si 4 luni am facut vaccinele alea care se primesc gratis de la stat. Doctorita a zis ca da. Atunci eu de ce auzisem de la mai multe mamici ca daca incepi cu unul trebuie sa continui cu ala? DIANAMI SI FETELE CARE MAI STITI, CREDETI CA E OK SA-I FAC LA 6 LUNI INFARIX DACA PANA ACUM AM FACUT VACCINELE DE LA STAT? Ca sincer m-am saturat de efectele secundare pe termen lung pe care le dau astea de la stat (sau cel putin asa cred ca e de la vaccine). Dupa cel de 2 luni n-a mancat vreo 2 sapt. decat cat o vrabiuta, dupa cel de 4 si-a pierdut somnul si a devenit si mai nervos si agitat. A, SI CARE INFARIX SE DA LA 6 LUNI? INFARIX HEXA?
Asa ma enerveaza unele chestii la d-rita asta, v-am mai spus. I-am povestit cat de agitat e Luca si ca nu sta deloc singur si ca nu se culca seara decat dupa 11 si se scoala de nu stiu cate ori pe noapte. Ma rog, mai mult am intrebat-o ca m-au batut la cap sotul si maica-mea, ca nu prea ma asteptam sa-mi dea o solutie. Si ea incepe la fel cum zice intotdeauna, ca "eu v-am zis ca asa cum il obisnuiti asa il aveti, trebuie sa-l puneti pe burta si sa-l lasati singur sa planga, ca tot nu rezista prea mult la plans ca oboseste, eventual sa-i puneti de o parte si alta niste perne sa nici nu se poata intoarce si atunci sigur nu rezista mult"
Deci imi vine s-o strang de gat cand aud asa recomandari barbare, de cand s-a nascut copilul ma tot freaca cu pusul pe burta si lasatul sa planga, zici ca asta e panaceu. Da ce, suntem la care pe care, sa vad cat rezista copilul plangand? Cat rezista pana ce? Pana nu mai are aer? Da oare ei cum i-ar place cand se simte mai rau sa o lase toata lumea sa zaca in pat, nici o cana cu apa sa nu-i aduca, sa vada cat rezista.
Asa, m-am descarcat.
Oricum, daca pe opinia ei de om nu dau doi bani, in opinia ei de medic am totusi incredere, l-a consultat la inima, la plamani, in gat si a zis ca e totul bine, deci m-am linistit.
OOKA, pupam Sofica, e foarte bine cat are la 4 luni dupa parerea mea. Si apropo de pozele noi pe care le-ai pus, tu esti o frumusica, ti-am mai zis eu 
DORMITUL, exact asa cum ziceau si alte fete, si al meu, daca-i fac baita mai repede si ii dau papica dupa baita atunci se joaca cat se joaca (pe el baita il invioreaza, nu-l moleseste), dupa care adoarme vreo jumate ceas dar apoi iar se scoala cu chef de joaca. Oricum, mai insist, de acum tot la 7 ii fac baita, sa vedem cum o fi.
BIBE DE STICLA si pe mine ma enerveaza si cele de la nuk si de la chicco ca au gatul tare ingust si tot dau lapte pe langa atunci cand torn cu masurile speciale. Iar tetina de la nuk nu o vrea sub nicio forma, incaruntesc pana termina de baut cu ea, pe cea de la chicco o mai accepta.
MAITREYI, felicitari pt. apartament!
DIANAMI, si eu astept recomandari din site-urile tale favorite 
ANA_A, si eu vreau sa0mi iau burtiera ca nu se mai poate, oare mai are efect la atatea luni de la nastere? (la mine au trecut aproape 5)
MCOCA, asteptam poze cu minivacanta
TECKY, ce frumoasa e Craciunita ta, mai ales poza pe burtica
MITZI, scuze ca insist cu acest subiect delicat pe nume kk, te-am intrebat si mai devreme. Nu ar trebui sa aiba miros acru? Si ce inseamna daca are miros acru? (scuzati detaliile olfactive, da daca e ceva in neregula as vrea sa stiu)
SUUN, ARIADNA pe unde umblati?? 
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
ooka spune:
seara buna
multumim fetelor, Dana, Moni si Serbanica pentru complimente
, am admirat si eu falcutele Clarei
, o draguta 
Moni la Chicco sunt biberoane de 150 ml cu gatul larg
sa poti turna laptele fara sa il versi.
bebe vb singura iar, mac sa vaz ce spune![]()
mami de Sofi
ooka spune:
am revenit ca nu spunea nimic interesant![]()
de fapt voiam sa intreb si eu, pe borcanelele de la noi scrie ca sunt bio?
ca am cumparat si eu un suc de mere de la nestle si nu scrie si nici nu are nimic in comun cu sucul de mere pe care il fac eu la storcator si e si foarte dulce da intr-un fel ciudat asa..ca si cel facut de mine e dulce da parca diferit..
eu o sa comand borcanele bio de la baby point, ma gindesc ca daca sunt facute pentru germania or fi mai bune si oricum scrie pe ele ca sunt bio, am luat si infarixul asa ca maine cred ca intzep pisoiul
..
mami de Sofi
gallyb spune:
Kamelya, Moni_or multumim pt urari. Cand ma gandesc ca au trecut deja 5 luni... Acu se face mare, de abia astept...
Vazut craciunita Raluca (Tecky).
Xenia (9.07.2008)
Mitzi76 spune:
Moni, scuzoaie, nu mi-am dat seama ca nu am raspuns. Daca miroase a acru scaunele sunt mai acide si deci probabil ca inca mai are colici sau un stres ceva si iese acid. De aia e agitat. KK din cate stiu eu tre sa miroasa a fad, nu acid. Poate si fetele confirma careva, dar eu asta am observat la ai mei. Doctorita aia a ta e de coma, intr-adevar cu pernele si plansul. Las-o in pace. Baietii mei au facut toti schema de vaccin de la stat si toti au avut reactie dupa vaccin de doua - trei saptamani de deranj la burtica, kk mai moale si urat la miros, colici, etc... Asta este de la picaturile antipolio care se dau pe gurita. Microbul polio este atenuat in picaturi si poarta lui de intrare in organism ca sa zic asa, este intestinul subtire si de aici toate problemele.
Fetelor, eu am observat la toti ai mei ca dupa un puseu de boala imediat apar achizitii noi in comportamentul lor, adica trec brusc la o etapa de dezvoltare superioara. Fetele cu copii mai multi, ati vazut si voi asta???
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
moni_or spune:
OOKA, or fi, da noua alea 150 ml nu ne ajung, ca suntem baieti mari.
De ce n-or putut sa le faca si pe astea mai mari cu gat larg? Pupam Purci, sa treaca cu bine vaccinul.
MITZI, mersi, m-am lamurit, si d-rita a spus ca probabil de la ala de polio nu mananca bine, oricum, la 6 luni incerc infarixul, desi ma gandesc ca si ala o fi avand antipolio, ca m-am uitat acum in schema de vaccinare si vad ca ar trebui sa fie antipolio si la 6 luni si la 1 an. Eh, om trai si om vedea.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008