Pepenasi de iulie - august 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 20
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana81 Anka in ce congelezi tu legumele?Ce fel de recipiente...ca ma bate si pe mine un gand. Daca iau brocoli congelat de la supermarket credeti ca fac rau? MAMI de CLARA ANDREEA06.08.08 |
Eu am luat tavitele alea speciale adica ASTEA. Mi s-au parut tare moi, da' uite ca acum, folosindu-le, ma chinui de mor pana scot cubul de piure din ele... Dar sunt sigura ca puse in altceva m-as fi chinuit si mai tare.
Am vazut niste borcanase cu capac si cu fund detasabil la Kaufland, 35 de lei 6 borcanase de-alea (tavitele au cate 15 godeuri). Borcanasele sunt ceva mai mari. Dar materialul e mai teapan si nu stiu daca nu or pocni la congelator - scopul lor e sa pui budinca de fapt...
Mai exista MODELE, dar la noi nu am habar... In afara de cele pe care le-am vazut la Kaufland de care nu sunt sigura ca nu ar crapa...
Despre broccoli... la noi a fost un esec total! Cu chiu cu vai si amestecat cu doua masuri de lapte, a mancat vreo 15 ml. Apoi s-a pus pe urlat, deci abandonez broccoli. Sper sa am mai mult succes cu spanacul.
Iar despre congelate, eu le prefer. Daca pastarnacul o avea nitriti, apai broccoli verde cre' ca colcaie...
Gini75 spune:
Sunule, pe unde esti?
Am facut gogosi dupa reteta ta. Au iesit bes-ti-a-le.
Fetele care asteapta normele, cica intra maine in sedinta de Guvern.
Mitzi76 spune:
Moni, daca faci la sase luni din ala nu mai ai probleme cu burtica, se evita prin injectie poarta intestinala si se duce direct in sange, asa ca nu ar mai trebui sa aiba colici.
Edit:Gini si oare unde le vom gasi repede, caci ma intereseaza enorm!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
dma2007 spune:
diana nu stiu sigur daca ajung maine....

(probleme de transport)
eu inca sper
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
pica1 spune:
Diana pup si eu fete si baieti. Cred ca mai bine cind ai timp pupe schema de diversificare pe mailul comun ca m-ar interesa si pe mine.
Mie doctorita nu mi-a dat inca nici o schema de diversificare , clar a zis ca dupa 6 luni, dar... am o alta schema de la asistenta maternala care a plecat in concediu si mi-a dat-o inainte de a pleca. Intre timp eu testez din cand in gand cite un suc...si... ii place.
Ooka pe unele borcanele scrie ca sunt bio. Cum reusesc sa ajung in garaj o sa iti scriu ce srie pe care fel...
SEBASTIAN (31.07.08)
estrella80 spune:
Buna seara tuturor!!!
Ati scris ceva, nu gluma!!
Cojite in cap - si Maya a avut, am folosit un gel de curatare de la Avene gama Pediatril care se da pe cap cam cu o jumatate de ora inainte de baita si la baie se limpezeste si se piaptana apoi.
Serbanica vad ca ti-au raspuns fetele in legatura cu constipatia. Si noi am folosit tot zaharelul de la Humana. Apoi am schimbat laptele si nu a mai fost nevoie. A inceput sa faca singurica zilnic, rareori la 2 zile.
Maitreyi stai linistita ca si Maya face la fel, tot semiadormita mananca ziua, noroc cu piureul ca pe ala il papa treaza. Ea in schimb adoarme la 11 nopatea in general, motiv pt care ia vreo 4 mese de lapte pana adoarme. Pe toate la fel, semiadormita.
In rest, are super-energie frate, sa te tii nu gluma!!!!
Kimmy nu te nelinisti. Maya mea niciodata nu a luat cat trebuia si e perfect sanatoasa si vioaie. Acum, eu vreau sa iti spun ca unii copii asa sunt facuti, daca a ta a mancat pana acum si acum nu mai mananca tu iti stii mai bine fetita. Ideea e ca eu i-am schimbat laptele pe acest motiv, am trecut de la Hiumana la Milumil si nu am vazut nicio imbunatatire. De Alpen nu am auzit. Dar ... eu as incerca un lapte mai incercat si nu ce e nou intrat pe piata. Incearca daca are o greutate mica sa ii pui cereale in laptic, eu asa fac. Traiasca cerealele ca altfel.... Maya nu lua nici atat in greutate. Ea are acum 5,970 si joi face 4 luni jumate. Si ce mai stiu eu este ca unii copii nu mananca si datorita unei infectii urinare. Poate ii iei o urocultura ca sa iti iasa din parere.
Raportam si noi ca am inceput sa mancam piure de fructe deocamdata. Am renuntat la suc.... si am trecut pe piure. Am mancat de pere de la Nestle... si vom continua sa le incercam pe toate. Vom incerca sa inntroducem seara si piureul de legume. Ce vroiam eu sa va intreb: sunt unele borcanele pe care scrie de la 4 luni insa contin carne de pui sau de curcan, mazare, banane et. Acestea sunt alimente pe care eu nu i le-am introdus inca Mayei si nici as fi vrut sa o fac pana la 6 luni, din ce am citit. Voi ce imi reocmandati?Sa ii dau?
Voi le-ati dat?