Pepenasi de iulie - august 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 18
mcoca spune:
Ola fetelor!
Bine v-am regasit. Am aparut si noi. AM fost intr-o microvacanta la zapada. Nu am citit nimic din urma si nici nu cred ca reusesc ca in casa e dezastru si Maya are nevoie de muulta atentie.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
flo1980 spune:
mcoca bine ei revenit! Asteptam povesti, pe unde ai fost?
Diana Mi ai PM de la mine si vreau si eu adresa de mess, please 
noi
un fulguletz
un pepenash
mcoca spune:
Flo, aAm fost in Elvetia. Tare bine ne-a picat. Zapada multa, aer curat. Maya a doormiit de numa, deci bag de seama ca si ei i-a placut :).
Vicky si
Maya (27.06.2008)
Dianami spune:
Flo, ti-am trimis PM.
Ana, pe vremea aia eu eram cu dovleacul (care apropo, era un tort-dovleac, cu soareci
). Acum il am pe fi-miu
.
Narcisa,
.
Diana, mami de Iulia si Andrei
Tecky spune:
Azi am facut o mica sedinta foto cu Raluca.Pentru ca nu stiu cand am timp sa ajung la Flo sa ne pozam cu costumasul lui David i-am incropit Ralucai o tinuta de Craciunita.Daca vreti sa vedeti ce a iesit va puteti uita pe Picasa.![]()
Mitzi76 spune:
Buna din nou! am atipit si eu cu bb putinel. Acum se joaca nevoie mare la tiny love. De doua zile si-a descoperit vocea si tipa la jucarii, chiraie, rade, ca sa se auda el si mirare mare, sta mai mult singurel din cauza asta!!!
Narcisa, multumesc pentru compliment si fata ta e super.
Diarux, mai avem doua zile si sarbatorim patru lunite ale bebeilor nostri! Doamne, cand au trecut? Pe 15 ne ducem si noi la vaccin. Sper sa trecem cu bine.
Eu imi astept baietanul mai mare de la gradi. Cel mijlociu se uita la desene animate si ma bate la cap ca vrea acadele...
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
Anilansa spune:
mersi mult mamici pt raspuns ... cred ca incerc cu ulei de masline ca am in casa ...
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
dana81 spune:
DIANA multumesc
TECKY foarte frumoasa Ralucutza, si mie imi plac pozele su nt in ton cu Craciunul
OOKA ce ochisori frumosi are SOFI,mmm
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
maitreyi spune:
multumim fetele
prin ianuarie, fix in sesiuni, sper sa fim ACASA
pana aducem bucataria din ikea, pana o montam, pana pictez camera fetei, pana punem tapetul ca astia ne dau apartamentul alb complet, mai dureaza putin...da' mult a fost putin mai este
Slava Domnului!
anna ajunul e pe 24 
avem canuta...buuun...si cum invatam la ce foloseste? 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
violeta29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana81 VIO te-am sunat ca eram prin zona si vroiam sa va scot la o plimbare ![]() MAMI de CLARA ANDREEA06.08.08 |
bai si cat mi-am batut capul ca nu stiam al cui e nr de tel,ca io il scrisesem in agenda ,nu apucasem sa il salvez si in telefon

Uff imi pare asa de rau!Cand ai sunat nu puteam raspunde ca eram cu fata in brate si carutul in mana,tocmai intram in scara blocului.M-am riscat si eu sa ies cu carutul si a dormit 40 minute si apoi sa vezi concert.Daca e frumos iesim maine, daca nu ai alt program.Te sun maine si vorbim?
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008