Pepenasi de iulie - august 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

buna ziua tuturor

mitzi multumesc de raspuns intr-adevar a inceput sa faca desene animate la biberon din momentul in care i l-am schimbat cu unul de plastic, ea care a baut numai din bibe de sticla...da' bibe din sticla am de la chicco care astea mari is maaaari frate de ma rupe la mana iar cele de la nuk au tetina ortodontica si nu mananca cu tetine de alea...mai am niste biberoane de la dr. brown's. le sterilizez acu sa vad daca din alea o fi alta afacere...insa mie nu imi plac alea ca fac o spuma frate...de nu mai stiu cat a mancat...tre sa cobor sa vad si de o canuta. vazusem ca astia de la nuby au canute cu gat de silicon si era ca un bibe da' nitel altfel...da' la noi nu prea am vazut nuby...citisem ca etapa asta nu e neaparat numai o etapa...cica pana la 6 luni bebe se va fi saturat deja de bibe si va vrea sa pape si altfel, in cazul nostru lapte cu lingurita pt ca ii place sa pape cu lingurita, ii place tot ce ii dau care nu e lapte...

alexandra se culca la 5 seara, recordul a fost 6.40 de multe ori nici baita nu mai apucam ca deja face nani asa ca spalam cele parti la chiuveta si gata. dormind de la 5 ii pot da bibe prin somn la 5.30, 8.30 si 11.30 si pana la urma scoatem 600 ml pe zi. mesele de zi insa sunt tari. o pandesc cu bona cand adoarme ca sa o putem hrani. ultima masa e seara la 11.30 si prima de dimineata e si la 9 ca abia atunci adoarme. si nu, degeaba am face greva, pt ca bebe meu nu plange de foame. se moloseste, nu mai rade, se culca, da' no way sa recunoasca ea ca ii este foame

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

aaa...big event pt familia noastra...sambata am fost chemati pt receptia apartamentului am emotii...

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

OOKA interesant modul de congelare...bagat la cap si stai linistita SOFI e f bine cu greutatea

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Daria adorme pe la ora 21-21.30 baita este la ora 19.30 papica la ora 20 ne mai jucam un pic si la ora 21 in patut se mai foieste cateodate se mai trezeste ptr o masa intre 2- 3 noaptea si dupa aia se trezeste pe la ora 6-7 dimineata

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetelor, pun schema pe mailul comun de pe yahoo.

Dana81, Dma, Ileanna, aveti PM.

Gini, o sa-mi trimit si eu sotul daca are drum spre Real, e cam departe de noi. Multumesc de info!

Pica, .

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Eu am sute de site-uri favorite cu activitati, jocuri, chestii utile...sa vad cand imi fac timp sa le copiez sa vi le dau si voua. Va anunt cand reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare si de la noi!
Serbanica sunt intru-totul de acord cu ce ti-a scris Diarux legat de intoarcerea la munca.
Diarux super haioase comentariile pozelor,iti caracterizeaza felul tau vesel de a fi.Am citit ca vrei sa te intorci si tu la scoala si ma bate gandul ca din ianuarie sa-mi iau si eu cateva ore pe spaniola.Acum sa te intreb daca stii:ma pot intoarce cu contract de colaborare ca sa nu pierd indemnizatia?Eu am predat anul trecut cu contract de colaborare si cartea de munca o aveam la firma unde lucram.
maitreyi felicitari pt chemarea la receptia apartamentului!
Violeta imi pare rau ca sotul tau a avut accident!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Buna...dupa masa si de la noi...

Sib, cum spuneau fetele, sunt convinsa ca va fii bine...Pana la urma.Nimic nu e intamplator...O sa vezi ca ariciu va fii bine.Daaaa, aproape toate revelioanele le faceam la Brebu si la Garana, aveam acolo casa de vacanta.Era tare frumos!!!!

Serbanica si eu zic sa mergi

Ruxule, n-ai uitat nimic?

Mitzi, am vazut ce copii frumosi ai!!!

Noi cred ca mergem azi sa luam bradutz.Ei, nu va inchipuiti ca gasesc ca in Ro dar asa, ceva simbolic

Eu am comandat si storcator de fructe si steamer si...pasta de dinti cu degetar si dvd-uri de desene animate Cartea Cartilor...

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

Eu am sute de site-uri favorite cu activitati, jocuri, chestii utile...sa vad cand imi fac timp sa le copiez sa vi le dau si voua. Va anunt cand reusesc.

eu astept cu interes!
ah, si eu aveam o intrebare pentru tine...nu stiu daca te am in lista mea de YM ca intr-o vreme aveam on line o mamica cu avatar un dovleac si ma intrebam la vremea aia daca tu esti

narcisa, spor la gasit bradulet frumos! De ce zici ca no sa gasesti asa frumos ca in Romania? Oricum, important este admosfera din jurul bradutului! Cel putin la noi asa este

Eu nu fac bradutul decat in ajunul Craciunului, mai precis pe 23. Probabil ca saptamana viitoare dupa serbarea lui Stefan de la camin vom impodobi putin casa cu diverse lucrusoare specifice Craciunului dar bradutul numai in Ajun.

Ce putin a mai ramas pana la Craciun....ce repede zboara timpul...

Maine ma duc sa imi caut burtiera...am tot lasat balta treaba asta si acum chiar ma indispune burta care mi-a ramas...desi stiu ca voi slabi de indata ce pot tine cat de cat un regim insa...ma deprima!

Am plecat ca indata vin baietii!

O dupamasa placuta tuturor!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Helloooo

Vazut pozele cu comentariile aferente.... Diarux

Vio imi pare tare rau pentru accident, important este ca nu-s victime!

Narcis bafta la cumparaturi! sa gasesti ceva sa-ti aduca aminte de casa

maitreyi felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!

Serbanica e bine venita oferta, zic eu...te vei simti bine si vei veni acasa cu forte proaspete si bebe va fi ok! Bafta!

Anilansa noi am scapat de cojite foarte usor...la baita, pe parul ud am tras de mai multe ori cu un pieptan cu dintii desi ( din ala de bebe de la primii pasi avem) si s-au luat rapid...poti unge cu putin ulei de masline cum zic fetele si apoi cu pieptanushul...sau o periuta de dinti cum au mai folosit fetele...

Ce liniste e pe forum....Mada zicea sa schimbam capitolul in lipsa ei da slabe sanse, se pare....

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput