LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 9
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag .........., mancarea e problema mea, ca io-s de-a Laviniei,mancacioasa rau!!! Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui roxx Ia uitati ce facem noi |
Felicitari!

Amira mea nu mai vrea sa mearga singurica...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
miha lasa fata in pace!! o sa mearga ea cand e pregatita!!! 
ce parerea aveti de "jucaria" asta: http://www.crazytoys.ro/jucarii/Mobilier-1124/Altii-116/7584/Masa-multifunctionala-cu-scaunel.html vreau sa o cumpar nepotelei mele de 3 ani.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
adra_bell spune:
Buna!
Bravo Luca! Felicitari pentru primii pasi!
Ramonica si eu am slabit destul, am 60 kg la 1.76m, pacat ca mai sunt colacei de grasime pe burta. Eu asa ma simt bine, la greutatea asta.
Eva nu manca inainte ficat si n-am insistat. Intr-o zi i-am dat si, spre mirarea mea, i-a placut foarte mult. Ii dau ficat de curcan, clocotit putin in apa, apoi fiert in lapte si dupa aceea il bag la cuptor pentru 10 min cu o lingurita de unt. Il mananca cu placere, taiat feliute.
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Eu sunt aici. L-am culcat pe Matei si acum ma relaxez pe net. Fetelor, ai vostri refuza sa manance ficatel de pasare? Eu i-am dat in urma cu vreo 3 luni ficat din comert si in seara aia a vomitat (eu am banuit ca de la ficat). Azi am incercat iar, dar de data asta cu ficat de pui de la tara. Dupa ce a gustat a refuzat total mancarea, desi el nu a mai refuzat absolut nimic pana acum. Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007) |
maria mananca f bine ficatel de pui
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
adinag spune:
Lavi, e foarte faina masa, dar cred ca e inca prea micuta pentru ea, nu o va folosi asa mult.
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi ce parerea aveti de "jucaria" asta: http://www.crazytoys.ro/jucarii/Mobilier-1124/Altii-116/7584/Masa-multifunctionala-cu-scaunel.html vreau sa o cumpar nepotelei mele de 3 ani. |
Foarte faina!
Eu i-am luat ceva in genul asta,lui Robert,pe la 2 ani.Am luat-o in speranta ca poate il voi mai linisti nitel
sa stea si el locului,sa deseneze,sa se joace cu diverse chestii...
E doar o chestie de mobilier,pe care trebuie sa o sterg mereu de praf. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adinag spune:
Miha, cred ca e normal, este si bolnavioara, dupa ce-si va reveni sa vezi cum va reincepe sa mearga.
Si Jasmina atunci cand a inceput a bagat o pauza de cateva saptamani (fara motiv, nu era nici bolnava, nu cazuse etc.) si dupa a mers de numai...
ancadragoman spune:
Avem si noi un filmulet aici http://good-times.webshots.com/video/3031035500101626593ZZpvGJ
si poze de aici incolo http://good-times.webshots.com/photo/2352427890101626593QVYPxF
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
bb_yasmi spune:
adina, o fi prea mica?? are aproape 3 ani jumatate. nu e exacy asa ce vreau sa iau dar seamana tare: are de desenat, plastelina, etc.
eu incep sa ma retrag ca se trezeste puiu mic acus (sper
) ii dau papica si plecam. diseara face buni bradu'. o las pe ea prima sa il tranteasca pe al ei iasmi, sa se sature de tras si apoi sa fie cuminte cu cel de acasa...![]()
(eiii sper si eu!!)![]()
_

Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)