LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 8
Roxxy80 spune:
Eu sunt aici. L-am culcat pe Matei si acum ma relaxez pe net.
Fetelor, ai vostri refuza sa manance ficatel de pasare? Eu i-am dat in urma cu vreo 3 luni ficat din comert si in seara aia a vomitat (eu am banuit ca de la ficat). Azi am incercat iar, dar de data asta cu ficat de pui de la tara. Dupa ce a gustat a refuzat total mancarea, desi el nu a mai refuzat absolut nimic pana acum.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Roxxy80 spune:
Eu sunt aici. L-am culcat pe Matei si acum ma relaxez pe net.
Fetelor, ai vostri refuza sa manance ficatel de pasare? Eu i-am dat in urma cu vreo 3 luni ficat din comert si in seara aia a vomitat (eu am banuit ca de la ficat). Azi am incercat iar, dar de data asta cu ficat de pui de la tara. Dupa ce a gustat a refuzat total mancarea, desi el nu a mai refuzat absolut nimic pana acum.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
gianina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amy26 `Neatza! Miha,multa sanatate Amirei! ROxx, felicitari! bubu scumpNoi am fost la Kidex ieri....in comparatie cu baby expo....e super,am cumparat o multime de lucruri...cele de la Z mi-au placut cel mai mult ![]() AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
si noua ne-a placut mult la Kidex....este mult mai liber decat la baby expo...si destul de multe firme participante.
Gianina, mami de
Simona Andreea (24.07.2003) si
Adelina Elena (15.11.2007)
bb_yasmi spune:
ehheee roxxy a inceput sa aibe si el preferinte.
iasmi nu a avut nici o problema de la mancare.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ram0nica spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi ati plecat fetelor???? |
Mai sunt si eu p'aici!
Hai ca m-ai facut curioasa: ce-ti cumperi?
p.s.: vad ca tot vorbiti de kg... eu sunt la extrema - am slabit in asemenea hal, incat mai toti cunoscutii au inceput sa ramana cu gura cascata de uimire!
Am ajuns la 56 de kg (1.74 m)
! Deja ma bate candul sa merg la endocrinolog sa vad ce se intampla... (n-am tinut nici un regim niciodata, dar incep sa nu ma mai ofensez
cand se iau prietenii nostrii de mine, incep sa vad si eu ca efectiv seman cu un schelet mergator
; ma intep" in oasele bazinului, sanii s-au micsorat ca ai unei d-re de 14-15 ani)...Deh, se resimte un an de dormit din 2 in 2 ore si mancat de maxim 2 ori pe zi
adinag spune:
Roxxy, eu nu dau ficat la copii...
Lavi, dar de ce vrei sa mai dai jos? Ca doar ai dat data trecuta mai mult decat vroiai si erai mai slaba ca inainte de sarcina!
bb_yasmi spune:
ramo, pai am vazut niste botine dragute, un paltonas si imi trebuie ceva pt seara de revelion. si eu tot pe la 56-58 mi-as dori sa ajuns. acum am vreo 62 la 1.69-1.70
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
gianina spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Eu sunt aici. L-am culcat pe Matei si acum ma relaxez pe net. Fetelor, ai vostri refuza sa manance ficatel de pasare? Eu i-am dat in urma cu vreo 3 luni ficat din comert si in seara aia a vomitat (eu am banuit ca de la ficat). Azi am incercat iar, dar de data asta cu ficat de pui de la tara. Dupa ce a gustat a refuzat total mancarea, desi el nu a mai refuzat absolut nimic pana acum. Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007) |
Roxxy, noi nu mancam niciunul ficatei, nu ne plac deloc.. asa ca pana acum nu i-am dat nici Adelinei.
Gianina, mami de
Simona Andreea (24.07.2003) si
Adelina Elena (15.11.2007)
adinag spune:
Ram0, mai dar slaba mai esti!!! Cu dormitul stam la fel, amncarea e problema mea, ca io-s de-a Laviniei,mancacioasa rau!!!
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui adinag Lavi, dar de ce vrei sa mai dai jos? Ca doar ai dat data trecuta mai mult decat vroiai si erai mai slaba ca inainte de sarcina! Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
adina, pai si acum am mai putin decat inainte de sarcina, atunci aveam 64-65....asa simt eu nevoia sa fiu mai slabuta. ma cam obsedeaza chestia asta de cand am nascut. inainte eram mai indiferenta la kg.
_

bubu scump
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)