LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 10
adinag spune:
Lavi, in locul tau as mai astepta sa vezi daca ii face placere sa deseneze, picteze, ceea ce vei observa mai tarziu. Si pana pe la 2 ani nu stau ei nicicum. Minim 2 ani ![]()
jasminei ii face maaaare placere, dar si aici se vede nerabdarea ei, rar termina ce a inceput, ea produce in masa - cat mai mult, consuma tone de hartie! Insa sunt copii carora nu le place nici chip, si atunci sunt bani aruncati, un mobilier in plus, cum zice Miha.
bb_yasmi spune:
anca, ai o fetita frumoasa foc!!! ptiu-ptiu ce ochi frumosi are!!! si ce frumos danseaza. cred ca e tare sociabila.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
adinag spune:
Lavi, eu credeam ca-i pentru buburuza ta 
Pai daca fetita respectiva are pasiune pentru colorat etc., atunci e un cadou foarte frumos!
bb_yasmi spune:
adina, dar nu e pt iasmi, ci pt nepotica mea,de la moshu', de craciun. ea are 3 ani si jumatate.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
adina, ce ne mai intelegem...![]()

_
Amy26 spune:
Miha,nu fii trista....asa cum a zis si BB,o sa mearga cand o sa se simta pregatita.
pt. tine 

Ref.la ficatel de pasare,eu i-am dat mai demult,abia dc a papat 2-3 inghitituri....nu i-a placut defel
iar de atunci nu i-am mai dat.
BB,interesanta masutza multifunctionala.
la cap. slabit,eu cred ca nu mai am nici o sansa sa scap de cele 7 kg in plus; inainte de-a ramane gravida aveam 50-51kg(1.68) iar acum stagnez la 58 
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi anca, ai o fetita frumoasa foc!!! ptiu-ptiu ce ochi frumosi are!!! si ce frumos danseaza. cred ca e tare sociabila. ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Maria daca aude muzica danseaza instantaneu

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Ank83 spune:
Hellou..multumesc pt incurajariii... sunt inca 2 in 1..Si eu cred ca ala e o parte de dop...l-am gasit pe hartia igienica...dar de atunci nimic.Am zis ca lipsesc 3 zile ca am plecat rapid pana la Hateg..
daca va vine sa credeti ca eu mai am cateva zile si imi arde de plimbari... dar deseara ne intoarcem ca Raul nu vrea sa doarma aici deloc in pat...acum sunt la o vecina de a soacra-mii sa doarma de amiaz in patut
... Sper sa nu se intample nimic pana deseara ca poate nasc pe aici in capotul soacrei
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 7 zile pana vine

Amy26 spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2597110170101626593lBbSIQ
nu esti frumoasa.......esti extraordinar de frumoasa!!! 
Filmuletele din pacate nu am putut sa le vad![]()
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amy26 http://good-times.webshots.com/photo/2597110170101626593lBbSIQ nu esti frumoasa.......esti extraordinar de frumoasa!!! ![]() Filmuletele din pacate nu am putut sa le vad AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
multam

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca