LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 11
adinag spune:
Chiar ca-i tare cocheta Maria, cu margele, agrafe, ce mai! Frumoasa foc fata mamei! Video nu pot sa vad, mai incerc insa...
Ank83 spune:
Pussi eu am vazut ghete superrr pt fetite pe alb si roz imblanite in flavia cu fermuar si siret... usor de incaltat... Eu sunt amatoare de flavia la haine pt copii..acolo gasesc tot timpul haine frumoase.. de calitate si la pret bun 
Miha imi pare rau pt puiutii tai... II pupacesc pe amandoi si pe tine mami drag si scump
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 6 zile pana vine

creem spune:
Buna, fetele...ufff am reusit sa mai intru si eu un pic.
Noi am facut bradutul de mos Nicolae, seara, dupa ce s-a culcat sofia, iar dimineata cand l-a vazut a inceput sa bata din palme fericita. Se joaca cu globuletele de la baza ca o pisicuta cu ghemul![]()
Luca felicitari pentru primii pasi
(se pare ca noi suntem codase la mers...ca sofi nu da nici un semn deocadata
)
Anca ai o fetita superba
pe zi ce trece tot mai frumoasa si mai desteapta se face
BB..intrebai mai demult de baie...eu ii fac in ficare seara ca are pasiune mare pentru carioci si se face ca o purcica....n-am incotro
. Nu mai pui si tu pozici cu Iasminica...n-am mai vazut-o demult si mie dor de ea, iubita mica si scumpa

Miha....sanatate puiutilor. imi pare rau ca sunteti asa bolnaviori. sofiei i-a trecut raceala cu homeopate pentru use antimonium tartaricum 7ch cate 3 granule de trei ori pe zi. in doua zile n-a mai tusit deloc. (pana la urma ti-ai amintit ca aveti un leagan verde sau erati in vizita?
)
Anka...vino mai repede acasa mama draga...doar nu vrei sa nasti pe acolo...
Adina...stiu ca am mai dicutat subiectul cu caldura....mie la 20 de grade mi-e frig...tine de structura fiecaruia.
Pe fi-mea n-o imbrac seara decat cu pijamaluta subtirica si fina sa n-o manance /irite nimica...
Eu as fi vrut sa plecam cateva zile la munte de Craciun. Voi plecati sau ati pleca la munte cu tot cu bebe? parca totusi nu ma incumet...n-am plecat la drum mai lung de 2 ore cu masina si fiind si iarna...
pupici!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
ancadragoman spune:
Adina mersi mult
Cati
,noi plecam pe 7 ian la munte cu Maria si 2 ore nu mi se pare mult ca noi am facut 4-5 ore pana in Delta si nu a zis copilul nimic![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
ellis spune:
ROXXY - Alessia a refuzat ficatul o per scurta, vreo 2 sapt, nsa spanacul l-a refuzat de vreo 2 luni; eu i-am fiert ficateii si in lapte si asa i-a papat; sau i-am facut cu sos de rosii si carfofi si a mancat;
RAMO - pai si eu am mancat de doua ori pe zi si am dormit pe apucate, mai mult nu, dar eu nu slabesc nicicum
; de fapt slabesc eu cu regimul de la nutritionist, dar la ala trebuia sa mananc de 5 ori pe zi
si n-am timp; dar voi incerca...dupa sarbatori
;
MIHA - pai si cum merge acum, de manuta, de-a buselea?
ANCA - f cocheta domnisorica!
BB - eu am nimerit-o fff tare cu nepotica mea de patru ani ci little pony, e innebunita dupa ei! dar de Craciun iar sunt in pana de idei!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
creem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Adina mersi mult ![]() Cati ,noi plecam pe 7 ian la munte cu Maria si 2 ore nu mi se pare mult ca noi am facut 4-5 ore pana in Delta si nu a zis copilul nimicanca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
Pai 2 ore a mai mers si ea...dar pana la munte facem vreo 6
si e si iarna...de-asta mi-e mie cam frica....Stiu ca ati plecat in delta o data...era mai micuta, pe la vreo 6 luni parca
Unde plecati la munte? noi am fi vrut la Cheia de prahova
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
ellis spune:
ANCA - si a mea danseaza cand aude muzica, dar are alt stil, se lasa cumva pe vine..e haioasa![]()
ANK - UITE ca stie Raul ce stie si va aduce acasa!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Roxxy80 spune:
Adina, sa stii ca incepe sa-mi para rau ca i-am dat ficat (doar de 2 ori pana acum). Cu siguranta nu-i voi mai da.
| citat din mesajul lui adinag Roxxy, eu nu dau ficat la copii... Lavi, dar de ce vrei sa mai dai jos? Ca doar ai dat data trecuta mai mult decat vroiai si erai mai slaba ca inainte de sarcina! Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
creem spune:
Roxxy eu ii dau ficat, dar la cat de putin mananaca ea...cred ca e nesemnificativ.
Ellis cum ai reusit tu s-o faci pe Alesia sa mananace.
..ca eu simt ca nu mai pot cu mofturoasa mea. De fapt, e si asta un motiv pentru care as vrea la munte...poate mananca mai bine acolo...o fi asa, n-o fi....o sa vad daca mergem.
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adinag Chiar ca-i tare cocheta Maria, cu margele, agrafe, ce mai! Frumoasa foc fata mamei! Video nu pot sa vad, mai incerc insa... |
Daaaa...tare cocheta...Pana si galeata si-a facut-o palarie...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...