LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (142)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amy26
pt. tine

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83
Sper sa nu se intample nimic pana deseara ca poate nasc pe aici in capotul soacrei

Femeie nebuna...mai aduna-te pe la casele tale. Vrei sa te moseasca soacra-ta? O buna ocazie de a-i arata Ntz ntz ntz...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

CREEM - nici nu stiu cum...cred ca se plictisise si ea sa ma tot chinuie; coincide cu momentul in care am inceput sa ii pun bors in ciorbita, apoi incerc sa gatesc pt toti la un loc, a devenit interesata de bucatelele pe care i le puneam pe masa(painica, branza, legume...) si le papa ea singura; azi mi-a facut figuri, nu vroia nimic, nici din lingura nici de pe masa, apoi am inceput sa pap eu si am lasat-o sa stea si s-a apucat sa adune de pe masa, apoi a papat si ciorbita de vacuta...nu stiu ce e in capul ei...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83
Miha imi pare rau pt puiutii tai... II pupacesc pe amandoi si pe tine mami drag si scump

Azi is mai binisor. Amira a inceput sa manance,cate putin,dar decat deloc...A redevenit vesela si buclucasa.
Acus tre sa vina si pediatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Va multumim tuturor pentru urari!

Miha, ma bucur ca Amira e mai bine, sa ne zici ce spune pediatra! Multa sanatate!

Ellis, cum ai reusit s-o faci sa manance bors? Ca a mea nu vrea decat supa...si doar cu galusti...cum da de acru,se stramba,impinge cu limba...in final intoarce capul,dupa ce se asigura ca nu mai e nimic in gura (adica dupa ce scoate si cu mana, ce ramane pe limba)

Roxxy, si eu i-am dat de vreo 2 ori ficatel, dar nu prea vrea,asa ca am renuntat...nici carnita nu vrea,dar o pasez si o pacalesc...

Creem, cred ca mofturoasele noastre fac figuri si din cauza alaptatului...ca vine, ma dezbraca si si-o ia pe tzitzi...pai si cum sa-i fie foame, daca suge de nspe mii de ori pe zi (si pe noapte)??!!

AncaD...tare frumusica e Maria...si stie si ea,dupa ce fata de hotomanca are...

Pupici tuturor!Ma bag la smotocit tzitzi...poate adoarme...ca dimineata m-a adormit ea pe mine...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui creem
(pana la urma ti-ai amintit ca aveti un leagan verde sau erati in vizita?)

Ahaaaa... Eram in vizita.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis
MIHA - pai si cum merge acum, de manuta, de-a buselea?

Merge de manuta...ma plimba prin casa de ma zapaceste.
Si de-a busilea...e o mare vitezomana.Are o viteza de duduie podelele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui roxx
Ia uitati ce facem noi

Felicitari!

Amira mea nu mai vrea sa mearga singurica... N-a cazut...nu s-a lovit...pur si simplu nu mai vrea.

felicitari Luca! si noi am facut pasi singurei...mai multi...unul dupa altul, de la mami la tati si invers...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui creem
De fapt, e si asta un motiv pentru care as vrea la munte...poate mananca mai bine acolo...o fi asa, n-o fi....

Si p-aia ce faci? Te muti la munte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

http://good-times.webshots.com/photo/2597110170101626593lBbSIQ

nu esti frumoasa.......esti extraordinar de frumoasa!!!

Filmuletele din pacate nu am putut sa le vad

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

multam

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

are mama o fetita, frumusica foc... sa traiasca si sa creasca amre... da ce mananca ea la copanele...al meu s-ar uita tare chioras la asa ceva....

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput