LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 13
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creem Eu as fi vrut sa plecam cateva zile la munte de Craciun. Voi plecati sau ati pleca la munte cu tot cu bebe? parca totusi nu ma incumet...n-am plecat la drum mai lung de 2 ore cu masina si fiind si iarna... pupici! Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)Poze Maria Sofia www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu |
Du-te cu fata, nu ezita

Noi am fost la sase saptamani cu el la munte, la 6 luni cu el la mare in Bulgaria, acum de Revelion plecam cu ei 7 zile la Cheia iar in februarie 10 zile la ski in Austria ( cu masina) .
Andrei s-a comportat extraordinar de bine
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Aventuri cu 2 pitici!
Lala_D spune:
La multi ani bulgarasilor ce au implinit un anisor, sa fie sanatosi, fericiti, cuminti !

Ank cum eu intru mai rar tin sa iti urez nastere usoara, refacere grabnica, o bebelina sanatoasa si mancacioasa 

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Aventuri cu 2 pitici!
mariussimiuc spune:
Tocmai ce a plecat pediatra...
Amira are rosu in gat,iar Robert pneumonie.
Nu ma asteptam la asa ceva...chiar am intrebat-o de 2-3 ori sa fiu sigura.
Vai de capul meu...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
| citat din mesajul lui vali_delide Ellis, cum ai reusit s-o faci sa manance bors? Ca a mea nu vrea decat supa...si doar cu galusti...cum da de acru,se stramba,impinge cu limba...in final intoarce capul,dupa ce se asigura ca nu mai e nimic in gura (adica dupa ce scoate si cu mana, ce ramane pe limba Roxxy, si eu i-am dat de vreo 2 ori ficatel, dar nu prea vrea,asa ca am renuntat...nici carnita nu vrea,dar o pasez si o pacalesc... Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007) |
mai, pur si simplu, ca nu vroia deloc supa, acumcica o fentez ca o data pun bors, o data lamaie, dar cand pun lamaie se stramba, nu ii plce ca borsul
are preferinte, nu ii plac dulciurile, ii plac acriturile si amararile, adica lamaie sa linga, grefruit, sweet pomelo, dar si mango, pepene galben...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Merge de manuta...ma plimba prin casa de ma zapaceste. Si de-a busilea...e o mare vitezomana.Are o viteza de duduie podelele... Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
uite, na, ca n-are ea chef sa mearga
Ellis,
de
UN ANISOR
ellis spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Tocmai ce a plecat pediatra... Amira are rosu in gat,iar Robert pneumonie. Nu ma asteptam la asa ceva...chiar am intrebat-o de 2-3 ori sa fiu sigura. Vai de capul meu... ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |

Ellis,
de
UN ANISOR
Roxxy80 spune:
Tare nasol, mai Miha.
Sanatate multa puilor tai! Sa se faca bine repede!
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
ellis spune:
voi ati dat copiilor capsune? eu am luat niste borcanele de la hipp cu iaurt si capsuni cu musli...si i-as da...o fi vreo problema?
imi mai zisese doctora pt pofta de mancare sa ii dau dimineata putina miere cu lamaie, ea nu prea vrea miere , asa ca mai incerc mai tarziu;
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Maria daca aude muzica danseaza instantaneu ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
si iasmi la fel!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

(26.05.2008)
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)