LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 14
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creem Buna, fetele...ufff am reusit sa mai intru si eu un pic. Noi am facut bradutul de mos Nicolae.... BB..intrebai mai demult de baie...eu ii fac in ficare seara ca are pasiune mare pentru carioci si se face ca o purcica....n-am incotro . Nu mai pui si tu pozici cu Iasminica...n-am mai vazut-o demult si mie dor de ea, iubita mica si scumpa![]() ![]() Poze Maria Sofia www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu |

la sofia!!!si noi facem bradul maine ca nu mai am rabdare!! azi am facut bradul la buni si tare incantata a fost iasmi. dupa ce am plecat se uita la toate geamurile de la blocuri care aveau instalatii si se bucura!!!
o sa punem poze dupa sarbatori, ca nu am mai facut poze. esti o scumpa,

in legatura cu drumurile lungi, noi am fost cu iasmi in iulie la mare, 12 ore am facut cu masina.a dormit toata noaptea si la dus si la intoarcere.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
offfff miha, multa sanatate!!!
ellis, eu i-am dat iasminei asta vara cand avea vreo 8 luni cred.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
creem spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
mai, pur si simplu, ca nu vroia deloc supa, acumcica o fentez ca o data pun bors, o data lamaie, dar cand pun lamaie se stramba, nu ii plce ca borsul are preferinte, nu ii plac dulciurile, ii plac acriturile si amararile, adica lamaie sa linga, grefruit, sweet pomelo, dar si mango, pepene galben... Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
Am incercat si cu bors dar se stramba si nu-i place. In schimb ii plac castravetii murati...are niste gusturi fi-mea

Am tot intrat pe subiecte despre copii mofturosi la parinti...i sunt si alti copii ca ea...macar asta ma mai linisteste...sa stiu ca nu e singura asa....si asa a fost si tasu cand era mic, manca numai cu alti copii din bloc.

Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
creem spune:
Miha...pneumonie??? Doamne ...pai nu e de joaca..cred ca direct pe antibiotice saracutul. Bine ca la Amira e doar rosu in gat desi si asta face probleme...la noi e lasa cu febra de obicei.
BB...stiu ca ati fost la mare...insa iarna noaptea nu putem sa mergem..mie mi-e frica mai mult de viscol, inzapeziri si chestii din astea...sa nu ramanem cu masina pe undeva
sunt cam panicoasa
il innebunes
c si pe sot de cap.
ce ziceai ca i-ai dat Iasminei pe la 8 luni? miere?
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
creem spune:
citat din mesajul lui Lala_D
Du-te cu fata, nu ezita ![]() Noi am fost la sase saptamani cu el la munte, la 6 luni cu el la mare in Bulgaria, acum de Revelion plecam cu ei 7 zile la Cheia iar in februarie 10 zile la ski in Austria ( cu masina) . Andrei s-a comportat extraordinar de bine O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze Aventuri cu 2 pitici! |
Cred ca aveti masina super ...dar si drumurile in Austria nu se compara cu ale noastre. Ziceam si in postarea trecuta ca mie mi-e frica de inzapeziri si viscol decat de distanta.
Multumesc de incurajari!

creem spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Uff, Miha, sanatate multa puisorilor! ![]() Printesa adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) |
Ce mai face carliontata? Va mai citesc din cand in cand pe bolg...dar nu prea reusesc sa-mi organizez timpul firar sa fie...ne uitam zilele trecute la Miffi si ma gandeam la voi

Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ellis ANK - UITE ca stie Raul ce stie si va aduce acasa! |
Am ajuns ...stati linistite...
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 6 zile pana vine

Ank83 spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Femeie nebuna...mai aduna-te pe la casele tale. Ntz ntz ntz... |
...la asta nu m-am ganditAnk
Raul
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 6 zile pana vine

Ank83 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Tocmai ce a plecat pediatra... Amira are rosu in gat,iar Robert pneumonie. Nu ma asteptam la asa ceva...chiar am intrebat-o de 2-3 ori sa fiu sigura. Vai de capul meu... ![]() |
Offf ....

Ank
Raul
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 6 zile pana vine

Ank83 spune:
Oki ..ma duc sa imi fac toaleta ..ca poate de la zguduielile de drumurile noastre toate se intampla vreo minune
...
Va pupacesc...noapte buna 
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 6 zile pana vine

Ntz ntz ntz...
Nu ma asteptam la asa ceva...chiar am intrebat-o de 2-3 ori sa fiu sigura.