LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 15
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi offfff miha, multa sanatate!!! ellis, eu i-am dat iasminei asta vara cand avea vreo 8 luni cred. _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
merci

Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
creem spune:
Vali..vroiam sa iti raspund mai demult
....si tu mai alaptezi, te gandesti la intarcat?...ca eu ma gandesc dar nu siu cum sa procedez
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
bb_yasmi spune:
ecaterina, de capsuni vorbeam....![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ram0nica spune:
| citat din mesajul lui adinag Ram0, mai dar slaba mai esti!!! Cu dormitul stam la fel, amncarea e problema mea, ca io-s de-a Laviniei,mancacioasa rau!!! Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Nici nu-mi vine sa pun poze cu mine, ca ma tem ca o sa ma etichetati din start: anorexica!
bb_yasmi spune:
hai ramo pune macar o poza sa te vedem si noi!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ram0nica spune:
Adra buna ideea ta cu ficatul la cuptor! chiar incerc zilele astea!
Sa va mai dau o idee de mancare: (desi parca "vad" ca o practicati si p-asta)... Ciorba de perisoare din piept de pui
roxx spune:
Multumim de urari 

La multi ani, Andreea!
Miha, multa sanatate prichindeilor!
Anca, ai o fetita tare frumoasa!
Cati, noi cred ca suntem cei mai plimbareti de aici, la ce distante am strabatut si Luca a fost ok la toate drumurile. Eu zic sa mergeti.
Ce frumos ca ati facut bradutul! Eu anul asta as vrea unul natural, ca m-am cam plictisit de cel artificial.
Andra,
Luca doarme in pijamale subtiri, cu sosete sau fara si fara nimic altceva pe dedesubt. Cred ca sunt vreo 24 de grade in camera.
O singura data am incercat sa-i dau ficatel, nu l-a vrut si n-am mai incercat alta data.
Si Luca danseaza cum aude muzica. Si are un stil, cu o mana ridicata incearcand sa pocneasca din degete ![]()
In legatura cu slabitul, eu am acum vreo 57 kg (la 1,68 cm), inainte sa raman insarcinata aveam 61 kg.
_
Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)
vali_delide spune:
| citat din mesajul lui creem Vali..vroiam sa iti raspund mai demult ![]() Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)Poze Maria Sofia www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu |
Da,alaptez si acum...si inca nu ma gandesc sa renunt,nu sunt pregatita inca...si nici nu as sti cum sa fac,imi place prea mult si mie, dar si printesei...e absolut indragostita de tzi a ei...o striga, o cauta, se joaca, se ascunde de ea...e minunat. Eu am in cap sa mai astept macar vreo 6 luni,daca intre timp nu renunta ea,abia dupa aceea sa ma gandesc la intarcat. Lapte nu mai e asa de mult sa-i ajunga,mai ales ca suge f. des si eu am crescut-o doar cu un san,dar placerea e mare...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui vali_delide Da,alaptez si acum...si inca nu ma gandesc sa renunt,nu sunt pregatita inca...si nici nu as sti cum sa fac,imi place prea mult si mie, dar si printesei...e absolut indragostita de tzi a ei...o striga, o cauta, se joaca, se ascunde de ea...e minunat. Eu am in cap sa mai astept macar vreo 6 luni,daca intre timp nu renunta ea,abia dupa aceea sa ma gandesc la intarcat. Lapte nu mai e asa de mult sa-i ajunga,mai ales ca suge f. des si eu am crescut-o doar cu un san,dar placerea e mare... |
De multe ori mi s-a intamplat sa gandesc ca "de maine o intarc" pentru ca nu vrea sa manance.
am suferit pe bune. Nu eram pregatita pentru asta. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui creem Miha...pneumonie??? Doamne ...pai nu e de joaca..cred ca direct pe antibiotice saracutul. Bine ca la Amira e doar rosu in gat desi si asta face probleme...la noi e lasa cu febra de obicei |
Maine ma'c sa-l mai consulte un medic. In afara de tuse nu are nici un alt simptom de pneumonie. Parca mi-e greu sa cred ca are asa ceva...Ma gandesc ca are totusi un vaccin facut pt asta,ne-am imunizat,ne-am vitaminizat...
Chiar degeaba am facut toate astea? 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...