LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 23
Ank83 spune:
..maine seara merg la doctor..
Antibioticul cred ca mai mult pt laringita accentuata care o are a dat... Am sa il cumpar sa il am si sa vad la noapte ce face 
..
de deshidrat nu e.... ma refeream sa nu se ajunga acolo... ca a vomitat si ultima picatura de apa primita..Acum sa vedem 
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 5 zile pana vine

bb_yasmi spune:
anca
sa se faca bine raul si ceci sa astepte pana la termen!!!
ia sa imi mai laud si eu puiul nitel...
de ceva timp se chinuie sa spuna cuvintele pe care le aude la noi. noi vb de -ale noastre si numa' ne trezim ca iasmi repeta cate un cuvant...
. ultimele "noutati" pupa (papusa), tetita (fetita), ete (uite), noe (nu-i), hopa,bebe,tititu(masina), aba (cand vrea in brate),golu' (mingea), pac-pac (pistolu')recunoaste care sunt si cum fac calu', pisica, catelul si puiul, se mira cu glas tare de tot ce vede si raspunde cu Da la tot ce o intreb...![]()
mai sunt multe de spus.....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Ank83 spune:
.. deci ... nu ii voi da antibiotic. Sotul a facut ca toti... cand a auzit ca a primit antibiotic.Am sa incerc homeopat ..e mai bine..Am tot citit pe net de tratament al laringitei ...si se poate si homeopat..Adina sa stii ca de multe ori il iau in calcul pe sotul tau ...cand pun in balans ..da sau nu antibiotic
... sa nu intelegi gresit ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 5 zile pana vine

ancadragoman spune:
Ce sa inteleaga ma gresit de la tine care mai ai un pic si explodezi?![]()

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Ce sa inteleaga ma gresit de la tine care mai ai un pic si explodezi? ![]() ![]() |
bai.. ai si sarit repede ca o bula de pepsi
... las ca ma fac eu subtirica si dlaguta iar Lavi felictari pentru progrese.
merg sa dorm si eu putin in camera puiul sa il aud daca vomita in somn..
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 5 zile pana vine

Roxxy80 spune:
Mi-era teama ca nu va manca la pranz, dar a mancat destul de bine (nu asa mult ca de obicei, dar rezonabil). Vad ca nu i-a mai curs nasucul d evreo 2 ore si nici nu a mai stranutat, in schimb eu sunt mai rau. Imi curge nasul rau d etot si ma doare gatul. Din pacate nu pot lua nimic
.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Amy26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Mi-era teama ca nu va manca la pranz, dar a mancat destul de bine (nu asa mult ca de obicei, dar rezonabil). Vad ca nu i-a mai curs nasucul d evreo 2 ore si nici nu a mai stranutat, in schimb eu sunt mai rau. Imi curge nasul rau d etot si ma doare gatul. Din pacate nu pot lua nimic Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007) |
Roxxy, oare ai sa ne dai vreo veste???!!!
Ank,multa sanatate lui Raul!!

AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Roxxy80 spune:
Pt mine m-a bantuit mereu frica asta sa nu faca febra in somn sau sa nu vomite. De fiecare data cand a racit putin sau am vazut la el o stare ciudata, a dormit cu mine in pat. Pana la 2 luni voma mult in jet (vreo 3 mese din 7). Eram terminata sa nu se inece cu voma in somn
. Nici acum nu am aflat de ce voma asa mult atunci.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
bai.. ai si sarit repede ca o bula de pepsi ... las ca ma fac eu subtirica si dlaguta iar Lavi felictari pentru progrese. merg sa dorm si eu putin in camera puiul sa il aud daca vomita in somn.. Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulitosi de Cecilia care creste asa AMR .. 5 zile pana vine ![]() |
Roxxy si
Roxxy80 spune:
Inca nu
. dar ma gandeam ca o data ce am inceput sa o fac neprotejat, exista posibilitatea sa fiu gravida si de aceea nu iau medicamente. Cu Matei singurul medicament pe care l-am luat a fost Elevit (de Nos-pa nu m-am atins niciodata desi il aveam in casa).
oricum, dupa familie, veti fi primele pe care le voi anunta. Sincer, nu stiu daca voi dori sa ma inscriu la o noua odisee. Voi sunteti prietenele mele dragi 
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Amy26
Roxxy, oare ai sa ne dai vreo veste???!!! Ank,multa sanatate lui Raul!! ![]() AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
Roxxy si
Amy26 spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui Roxxy80 Inca nu oricum, dupa familie, veti fi primele pe care le voi anunta. Sincer, nu stiu daca voi dori sa ma inscriu la o noua odisee. Voi sunteti prietenele mele dragi ![]()
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007) |
am crezut ca s-a `prins`
Sa dea Domnul sa vedem curand
la semnatura ta!
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)