LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 22
creem spune:
Anka, imi pare rau de Raul ca e bolnavior. Sper sa ii treaca repede!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
adinag spune:
Ank, poate ii trece rapid sau face o forma usoara. Jasmina a avut o data, noaptea a vomat, ziua diaree cat incape, inspre seara sanatoasa tun. Sper sa scapati si voi asa rapid, cica depinde si de cat de rezistent e organismul.
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis merci, fetelor! ma bucur ca sunt si alti copii care nu papa multa carne si a mea are tentative de a papa singura, eu ii dau lingura daca o vrea, ea de regula mananca cu mana, nu cu lingura...e mai de la tzara! Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
ellis draga, ma simt ofuscata ca ai uitat de noi...
asta e, a manca cand va fi mai amre, zic eu... om vedea...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
offf mai ank....
asta iti lipseste, draga de tine... sanatate multa lui Raulito...
lasa ca poate nasti de ziua mea...
imi faci cadou o papusica...
ca si eu imi doresc taaaaaare....
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ank83 spune:
a fost pediatra .. a primit raul o injectie cu metroclopramid injectabil... si are si laringita si afte in gat.... dar secretiile au ramas in gat nu au avansat la plamani ..asta e bine... din pacate a primit si cexyl tratament.. dar ma gandesc sa nu refuz antibioticul ca nu prea e de joaca cu deshidratarea asta... voi ce ziceti ..??
in rest regim ... orez, morcov fiert... ceai fara zahar in gurite mici..lapte fara lactoza
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 5 zile pana vine

adinag spune:
Ank, dar el este deja deshidratat? SI de ce antibiotic? N-am mai auzit sa se dea antibiotic dupa o prima zi de voma. Cand a avut Floris gripa asta intestinala, mi-a zis sa nu-i dau nimic, trece de la sine, doar hrana corespunzatoare. Dar nu stiu, doar nu sunt nici medic nici la fata locului, tu stii cel mai bine! Poate mai astepti cu antibioticul si-l cumperi sa fie in caz ca nu se poate altfel.
Ti-am mai zis candva, barbata-miu are 35 de ani si inca nu a luat niciodata antibiotic ![]()
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui creem In schimb cu mucegaiul nu e de gluma...din pacate ne-a aparut si nou intr-un colt in sufragerie si in balcon....tre sa-l fac sa dispara cat mai curand. Am auzit ca exista niste solutii antimucegai..stiti ceva de ele? Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)Poze Maria Sofia www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu |
toate solutiile antimucegai sunt pe baza de clor. cel putin asta am dedus eu pana acuma....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui creem BB pai nu ti-a dat la intensitate mica la inceput? ca eu pe la a treia sedinta am suportat aproape de maxim Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)Poze Maria Sofia www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu |
cati nici nu mai stiu, dar parca eram pe la 3 sau 4 la unele.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
offff ank, multa sanatate la raulito.
si eu sunt de aceasi parere cu adina, incearca o zi macar altceva inafara de antibiotic.
tu parca maine tre sa mergi la dr, nu??
_
bb_yasmi spune:
am ramas singurica???? 
_