LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 21
Amy26 spune:
Roxxy, ne recomandase Miha la un moment dat Coryzalia(nush dc am scris corect) pentru mucisori.....de ce nu incerci?
cat despre mucegai si noi avem aceeasi problema intr-una din camere....am spalat cu o serie de sol. dar degeaba,pe moment dispare iar dupa cateva zile,sapt reapare....ultima oara mama (sfatuita de-o vecina ) a spalat cu Domestos(verde)...iar pana acum e ok
Multa sanatate atat lui Matei cat si tie!!!!
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
ellis spune:
merci, fetelor! ma bucur ca sunt si alti copii care nu papa multa carne
; noi suntem carnivori amandoi si imi puneam un semn de intrebare?![]()
si a mea are tentative de a papa singura, eu ii dau lingura daca o vrea, ea de regula mananca cu mana, nu cu lingura...e mai de la tzara!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
adra_bell spune:
Cati, eu ii dau in manuta alimente mai tari, cu care nu se poate spala pe cap. Banana ii dau doar cand stiu ca trebuie sa o spal pe par. Pe Eva, cand o pun in scaunul de masa, o apuca frecatul la ochi si pe par, asa ca, daca are o bucatica de banana isi face o frumusete de masca faciala si capilara.
Ieri a mancat cu mare placere, buchetele de brocoli inmuiate in smanta, i le dadeam ei in manuta.
Ellis, Evei ii place carnea, dar niciodata nu a mancat jumatate de piept de pui.
La noi problema este ca Eva s-a indragostit iremediabil de ta-su plange rau cand il vede ca pleaca, si nu se culca seara pana nu vine el de servici. Adica dupa 22.30, uffff
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
ellis spune:
pt mucegai -se curata peretele de mucegai, adica se razuie, se da cu solutie antimucegai, se lasa sa se usuce, apoi cu lavabila antimucegai;
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
adinag spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell ... Pe Eva, cand o pun in scaunul de masa, o apuca frecatul la ochi si pe par,... |
Si Floris face de obicei la fel, insa in ultimul timp parca mai rar. Insa norocul nostru e ca nu prea are par, si deci il spal cu apa si imediat e curat :)
creem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Cati, eu ii dau in manuta alimente mai tari, cu care nu se poate spala pe cap. Printesa adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) |

Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
Ank83 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
femeie nebuna ![]() ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
azi dimineata a vomitat Raul in jet tot ce a papat...adica doar lapte...altceva nu a vrut ... a vomat si apa bauta... Acum doarme iubitul lui mama ...Am sunat pediatra sa vina.. si a zis ca e o gripa care asa deputeaza si apoi continua cu diaree si febra... Astept sa vina sa il vada...
Chiar sper sa nu nasc azi...ca as sta ca pe ace la spital

Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 6 zile pana vine

Ank83 spune:
LalaD si eu sunt deacord cu tine.... Tot timpul te-am dat exemplu la mamici panicate care nu vroiau sa mearga cu bebe nici macar afara din oras
.
Adinaq asa am patit si eu cu toata lumea... ochii bulbucati de le iesea orbita afara cand le spuneam cat mai am ![]()
Cate despre capsuni, kiwi , zmeura ..mure.Raul a papat asta vara ...si nu a avut gram de buba sau alte simptome de alergie ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 6 zile pana vine

bb_yasmi spune:
helo
am citit fugitiv din urma dar nu tot
restu' pe cand doarme nazdravana.
roxxy, nu stiu ce sa iti zic dar eu cand am spalat (si cu clor sii alta data cu solutie antimucegai- care si aia e cu clor), nu am dormit 3 nopti acolo in camera, am lasat geamul non stop deschis si dupa aia tot se simtea miros si dorm,eam cu usa deschisa.
bianca, ai mai facut pana acum sedinte de electrostimulare????
eu de abia am rezistat la doua.
la multi ani sarbatoritilor de astazi!!
nici iasmi nu papa jumatate de piept de pui...
doar ca papa carne aproape zilnic.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
creem spune:
BB pai nu ti-a dat la intensitate mica la inceput?
ca eu pe la a treia sedinta am suportat aproape de maxim
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)