LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (142)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Roxxy, exact asa a fost si Eva, initial plimba niste muci prin gat de meme focului, nu ieseau cu aspiratorul, si stranuta. Am zis ca e vreo reactie alergica i-am dat Sinupret si Aerius. Nu i-a trecut, i-am data in plus Paracetamol si vit C. Nu i-a trecut, mucii tot acolo erau, am dus-o la doctor, care m-a pus sa-i dau Biseptol si Carbocisteina. Tot nu i-a trecut, asa am tinut-o trei saptamani. Finalmente, au inceput mucii sa curga, timp de vreo 3 zile, si acum pare sa-i treaca, mai are putini totusi. Dar tot asa, fara febra, fara tuse.

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Adina eu am zis asa:ori ii dau eu sa manance pana la 5 ani ori invata singura cat mai repede cu riscul de a face dezastru pe langa ea.
Cum adica "ca maica-sa"?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata fetele!

multumim mult de urari...da, astazi afce puiul meu 1 anisor!! bineinteles, asa cum ziceati si voi, cand puii vostri au facut anul, nu-mi vine sa cred...parca totul s-a intampalt ieri... si totusi...

de dimi am inceput sa rememorez ziua aceea... era duminica... la ora asta, anul trecut, eram in salon, puiul meu era mic, mic, era la incubator... doamne....iar acum se plimba pe langa mine si ma trage de pantaloni, urla din toti plamanii, isi impune autoritatea si este un mic nazist....

ieri mi-a dat primul pupic... a fost asa de duuuuuuulceeeeeeee...si-a deschis gurita si si-a lipit-o de obrazul meu... imi venea sa-l mananc...

astazi toata ziua mi-o dedic lui... facem cum vrea el...sa vedem ce-o iesi...

va pup si ne auzim...cand imi lasa el un moment de respiro...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Roxxy, eu cred ca el a fost de dinainte deja racit. Mucegaiul e peroculos pe termen mai lung, stiu un caz care are acum o forma usoara de astma, dupa ce a trit anide zie in camera cu mucegai! (era sub mocheta si nu-si daduse seama...). Iar clorul poate a accentuat, dar sigur nu provocat nimic! Lasa ca-i trece, asta-i anotimpul, nu vezi cati copilasi bolnaviori avem? Sigur ii va trece repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pai la noi au inceput sa curga deja de dimineata. I-am pus picaturi Ophtamesone. Sunt incolori si f aposi.

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Roxxy, exact asa a fost si Eva, initial plimba niste muci prin gat de meme focului, nu ieseau cu aspiratorul, si stranuta. Am zis ca e vreo reactie alergica i-am dat Sinupret si Aerius. Nu i-a trecut, i-am data in plus Paracetamol si vit C. Nu i-a trecut, mucii tot acolo erau, am dus-o la doctor, care m-a pus sa-i dau Biseptol si Carbocisteina. Tot nu i-a trecut, asa am tinut-o trei saptamani. Finalmente, au inceput mucii sa curga, timp de vreo 3 zile, si acum pare sa-i treaca, mai are putini totusi. Dar tot asa, fara febra, fara tuse.

Printesa

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:
mie mi se pare ca nu papa suficienta carne, adica intre 50-60-70 gr pe zi, nu prea i-am cantarit, dar ieri cam 60 a papat, bine, asta si in functie de meniu; dar niciodata o jumaate de piep de pui, cam o treime, maxim...la voi cum e

nici Iustin nu prea papa carnita (pui,vita)....el e mare amator de paste (italianul lu` mama)

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

CATI - ma mai gandeam eu ca Alessia o sa pofteasca la mancare???? sau la fructe? nici atat; pai ea care lua 2 lingurite si voma?pai acum daca ne vede cu citrice(orice) sa vezi cum se agita sa ii dam...acum a papat o clementina si o jum de banana(ca asta nu ii place); aseara a mancat pomelo, care era si amarui si tare...abia mancam eu, dar ei nu puteam sa il iau din mana, iar cand s-a terminat, maraia;

noi iesim afara;

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Adina eu am zis asa:ori ii dau eu sa manance pana la 5 ani ori invata singura cat mai repede cu riscul de a face dezastru pe langa ea.
Cum adica "ca maica-sa"?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Asa e Anca!

Si am zis "seamana cu maica-sa", nu ca maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, va multumesc din suflet ca mi-ati raspuns. Parca m-am mai linistit putin. habar nu aveam ca exista solutii antimucegai.
Mi-era teama ca am intoxicat copilul

Adina, e posibil sa fi fost racit. dar pana azi-noapte nu a avut absolut nici un semn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Roxxy, am vrut sa spun ca avea doar muci, fara febra, tuse sau alte simptome.

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Pai la noi au inceput sa curga deja de dimineata. I-am pus picaturi Ophtamesone. Sunt incolori si f aposi.

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Printesa

Printesa

Mergi la inceput