LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (142)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, sunt f suparata si am nevoie de sfaturile voastre. Mi-e teama ca am facut o prostie.
Pe unul din peretii dormitorului (cel exterior), mi-a aparut ca un mucegai-ciuperca d ecateva zile bune (am observat tarziu pt ca acolo este un dulap). Cum am vazut mi-am dat seama ca este f periculos pt plamanii nostri si am cerut si eu informatii ce sa fac. Cineva care mai patise chestia asta mi-a spus ca trebuie sa spal cu apa si clor (un sfer clor si 3 sferturi apa). Ieri am profitat d eprezenta lui barbate-meu acasa si m-am apucat de operatiune. matei a stat in alta incapere. Dupa ce am terminat am aerisit vreo 2 ore, de nu s emai simtea nici pic de miros.
Dupa ce l-am culcat pe Matei, la vreo 2 ore il aud plangand. Avea nasul infundat si se auzea ca si cum avea ceva secretii. i-am bagat batista bebelusului dar nu a iesit nimic. Secretiile se auzeau cumva in gat (nu stiu cum sa explic). I-am pus picaturi si a dormit bine pana dimineata cand iar s-a infundat in nasuc. ideea e ca tot de ieri 9dinainte de faza cu clorul) pe mine ma cam jena gatul (am baut rece si stiu ca racesc imediat). Si pe mine m-a durut rau gatul azi-noapte si incepuse sa mi se infunde nasul (dar eu patesc mereu asa cand beau rece).
Ideea e ca m-a obsedat toata noaptea ca daca clorul ala i-a afectat lui Matei. Cand i-am dat azi-noapte sa bea apa, a baut o gura si a facut ca si cum il durea gatul. De cand s-a trezit ii curge nasul mereu (ca o apa incolora). I-am dat Panadol.
Voi ce parere aveti? Va rog mult sa nu ocoliti mesajul ca ma simt super nasol.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Cati, multumim de intrebare, zulufata e bine, dupa ce a mucit vreo 3 saptamani fara sa aiba alte simptome, pare, in sfarsit, sa-i treaca, sa ne putem duce si noi la vaccinul de un an.
Nici Eva nu merge in picioare, dar isi da din ce in mai des drumul la maini, sa stea fara sprijin, si incearca sa faca un pas sau doi. Mult nu mai este.
La noi inca mai este de mare succes Miffy, colegii de servici ai sotului asa ii si spun Evei, dar hitul no 1 este Pocoyo.

Ramonica, te inteleg, pana la 26 de ani, aveam sub 55kg, cand am ajuns la peste 80kg in sarcina, nu ma mai cunostea lumea pe strada. Eu aveam ritmul meu, slabeam toamna-iarna, ma ingrasam primavara-vara.

Bianca, nu poate fi chiar asa cu ficatul, s-ar autodistruge ca organ, in acest fel.Ficatul nu acumuleaza toxinele. Nu sunt nici adepta multor pediatrii romani, care recomanda ficat de 2 ori pe saptamana, ii dau destul de rar, cam o data-de doua ori pe luna.

Ellis, dupa cum probabil stii, exista un risc de raspuns alergic la capsuni (kiwi, rosii, zmeura, etc), din cauza semintelor, dar scade dupa un an, si, bineinteles, tine mult de mostenirea genetica. Eu i-am dat Evei kiwi, zilele trecute, era cam necopt, acru de mureai, dar ei i-a placut. Ea refuza borcanelele de vreo 2-3 luni.

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui creem

Ellis...eu nu-ti mai zic cum e la noi, ca iti poti imagina....daca ti-aduci minte de momentele in care nu ppa Alessia asa de bine ca acum

Cum faci rosiile umplute? cu carne tocata de pui? o calesti/fierbi inainte?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

imi amintesc desigur

fac rosii si dovlecel umplute, fac amestecul ca si la ardei umpluti, adica pun carnea blenduita, ceapa, morcov ras, orez, verdeata, putin suc de rosii; si le pun in vasul de jena cu apa si rosii sau suc de rosii...cam asa...sau le fierb un pic pe aragaz apoi la cuptor...am uitat...un pic de ulei de masline

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Neata!

ANCA - e un nou trend galeata palarie????

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

daa,colectia toamna -iarna ,made in Berceni

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Vroiam sa va spun ca a inceput sa si stranute de cand s-a trezit destul de des. In rest, e vesel si plin de viata. febra nu are, nu tuseste. Eu tind sa cred ca e inceputul unei raceli, dar ma tot obsedeaza chestia cu clorul. Eu sunt racita cobza (ma doare gatul si imi curge nasul).

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Roxxy, si noi avem aceeasi problema intr-un colt la bucatarie, e un colt cam mare, e peretele care da pe casa scarii, am si chemat mesterii sa placheze prin exterior cu polistiren. Eu am spalat cu clor (fara apa), cat a fost Eva afara, dar mie imi afecteaza gatul ca stau acolo cat spal peretele. Totusi, daca Matei a fost in alta camera, nu cred ca de la clor este infundat. Camera a fost aerisita, nu puteau trece prea multi vapori de clor in camera baiatului.

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Roxxy..poate ca ati racit amandoi fara sa aiba legatura cu clorul respectiv. Eu spal intotdeauna cada de la baie cu domestos (care are clor) inainte de a face baie fetei, aeriesc dar se mai mentine mirsoul si nu i se infunda nasul de la el.
In schimb cu mucegaiul nu e de gluma...din pacate ne-a aparut si nou intr-un colt in sufragerie si in balcon....tre sa-l fac sa dispara cat mai curand. Am auzit ca exista niste solutii antimucegai..stiti ceva de ele?

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ADRA - kiwi eu i-am dat de la 10 luni fara seminte, nici acum nu vrea cu seminte; rosii, tot fara seminte si preparate, mai putin crude; si Alessiei ii place kiwi, cat mai acru;

ROXXY - mucegaiul face rau, dar cred ca nu asa repede si nici clorul diluat; probabil e racit; exista colutie antimucegai si lavabila antimucegai; noi le-am folosit in baie si nu a mai iesit;

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui creem

Ellis...eu nu-ti mai zic cum e la noi, ca iti poti imagina....daca ti-aduci minte de momentele in care nu ppa Alessia asa de bine ca acum

Cum faci rosiile umplute? cu carne tocata de pui? o calesti/fierbi inainte?

Poze Maria Sofia

imi amintesc desigur

fac rosii si dovlecel umplute, fac amestecul ca si la ardei umpluti, adica pun carnea blenduita, ceapa, morcov ras, orez, verdeata, putin suc de rosii; si le pun in vasul de jena cu apa si rosii sau suc de rosii...cam asa...sau le fierb un pic pe aragaz apoi la cuptor...am uitat...un pic de ulei de masline

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

cred ca am sa fac si eu!

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna dimineata,

si eu zic ca Lala, nu e chiar asa mare distanta, nu mi-as face asa mari probleme, de ce sa nu mergeti la munte?

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Vali asa e,cateodata are o fata de terorista si te uiti la ea ca se uita ce sa mai faca

Seama cu maica-sa, nu???

Ank, bine ca ai ajuns acasa. SI eu eram mereu cu plimbarile inainte de nastere, la Jasmina mai ales, doar-doar o veni. Eram peste termen si stiu ca mersesem la nu stiu ce nunta parca, dar la vreo 4-5 ore de casa. Si am dormit acolo. SI toti ma intrebau: cand ai terman? Acum doua zile... Sa vezi ce ochi faceau!

Cine zicea de Hipp cu capsune? I-am dat si eu ieri prima data, amestecat cu iaurt si banana pasata, plus ceva fulgi de orez sa nu-mi curga asa... Mama, ce i-a placut!

Anca, si noi tot asa cu doua lingurite, dar altfel nu vad cum ar invata ei sa manance singurei! Apa si sapunul sunt sfinte, nu?
Creem, nici el nu baga la inceput in mancare, dar i-am aratat, si chiar daca era mai mult ajutorul meu, asa l.am mai laudat si aplaudat, ca acuma-si da silinta, vad ca-i plac magulelile!

Ellis, nu-i musai sa manance atata carne... Nici unul dintre ai mei nu au mancat vreodata atata carne, never ever le-as da asa, nici noi nu mancam multa carne, si sunt amandoi sanatosi fara lipsuri...

LA MULTI ANI!!!

Eric si Aleiss

Mergi la inceput