LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 18
ancadragoman spune:
Cati nu i-l dau eu si-l ia singura si binenteles ca se murdareste in ultimul hal dar asta e ,o dezbrac la piele ii fac dus si gata e ca noua![]()
De vreo saptamana eu ii dau cu o lingurita si ea manaca cu alta,din cand in cand mai nimereste si gura ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
creem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Cati nu i-l dau eu si-l ia singura si binenteles ca se murdareste in ultimul hal dar asta e ,o dezbrac la piele ii fac dus si gata e ca noua De vreo saptamana eu ii dau cu o lingurita si ea manaca cu alta,din cand in cand mai nimereste si gura anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
Ce super!
Si eu ii dau o lingurita ei, e incantat sa mestece in mncare, sa sara stropi, sa dea mancarea pe jos...dar in gura nuuuuuu
Ce papa azi Maria?
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
Amy26 spune:
LA MULTI ANI!!!!!!
ERIC!!!!!

ALEXISS!!!!

SA FITI SANATOSI,VOIOSI SI SA AVETI PARTE DOAR DE NOROC SI BUCURII IN VIATA!!!!
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
ancadragoman spune:
Cati stai calma ca o sa inceapa sa duca si la gurita .Maria azi mananca ciorbita de vita cu bors si tocanita de legume ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
creem spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Cati stai calma ca o sa inceapa sa duca si la gurita .Maria azi mananca ciorbita de vita cu bors si tocanita de legume anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |

(26.05.2008)Poze Maria Sofia
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Tocmai ce a plecat pediatra... Amira are rosu in gat,iar Robert pneumonie. Nu ma asteptam la asa ceva...chiar am intrebat-o de 2-3 ori sa fiu sigura. Vai de capul meu... ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
MIHA,MULTA,MULTA SANATATE MICUTZILOR TAI !!!
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
ellis spune:

ERIC
ALEXISS

SA VA BUCURATI PARINTII! SA CRESTETI SANATOSI SI FRUMOSI!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
adra_bell spune:
citat din mesajul lui ellis![]() ERIC![]() ALEXISS![]() ![]() SA VA BUCURATI PARINTII! SA CRESTETI SANATOSI SI FRUMOSI! Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
La multi ani! cu mult noroc si sanatate si de la noi!
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
ellis spune:
Neata!
MIHA si eu ziceam sa mai mergi la un dr cu Robert.
Merci, BIANCA, am luat un borcanel de musli cu iaurt si capsune, il incerc, nu cred sa fie alergica...poate la cele crude...ta-su e alergic la vinete si castraveti, cu ea, pana acum nu am avut probleme;
eu nu i-am dat deloc mezeluri si nici nu ma grabesc, nici eu nu mananc de porc; dr Alessiei a zis fara porc si para afumaturi, fara cremvursti si parizer; dc vreau sa ii dau sa ii dau sunca de pui, curcan...BIANCA - incearca si de la cristim, poate alea sunt mai moi; sau cele de la angst, de pui, care seamana cu sunc de praga;
ANCA - e un nou trend galeata palarie????![]()
eu ii pregatesc in seara asta pt maine supa crema de legume cu smantana si dovlecei si rosii umplute cu piept de pui la cuptor; pt azi mai avem ciorbita de vacuta;
mie mi se pare ca nu papa suficienta carne, adica intre 50-60-70 gr pe zi, nu prea i-am cantarit, dar ieri cam 60 a papat, bine, asta si in functie de meniu; dar niciodata o jumaate de piep de pui, cam o treime, maxim...la voi cum e?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
creem spune:
Ellis...eu nu-ti mai zic cum e la noi, ca iti poti imagina....daca ti-aduci minte de momentele in care nu ppa Alessia asa de bine ca acum
Cum faci rosiile umplute? cu carne tocata de pui? o calesti/fierbi inainte?
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia

Nu ma asteptam la asa ceva...chiar am intrebat-o de 2-3 ori sa fiu sigura.