LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 17
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Tocmai ce a plecat pediatra... Amira are rosu in gat,iar Robert pneumonie. Nu ma asteptam la asa ceva...chiar am intrebat-o de 2-3 ori sa fiu sigura. Vai de capul meu... ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Cum ma pneumonie?nu tuseste?nici nu stiu ce sa zic

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui ellis voi ati dat copiilor capsune? eu am luat niste borcanele de la hipp cu iaurt si capsuni cu musli...si i-as da...o fi vreo problema? imi mai zisese doctora pt pofta de mancare sa ii dau dimineata putina miere cu lamaie, ea nu prea vrea miere , asa ca mai incerc mai tarziu; Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
eu i-am dat in vara si nu a avut nimic

anca
de
povestea nasterii
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
Am ajuns ...stati linistite... Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulitosi de Cecilia care creste asa AMR .. 6 zile pana vine ![]() |
femeie nebuna

anca
de
povestea nasterii
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui popbianca asaaaaa....acum un mare LA MULTI ANI !!!! ![]() ![]() ![]() PT.ALEXISS....sufletDinger ERIC...eladea2005, cu toate urarile de bine.....o viata frumoasa alaturi de mamicile voastre dragi!!! mami de Ana-Sofia(15.11.2007) http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!
anca
de
povestea nasterii
creem spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
De multe ori mi s-a intamplat sa gandesc ca "de maine o intarc" pentru ca nu vrea sa manance. am suferit pe bune. Nu eram pregatita pentru asta. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Exact asa mise intampla si mie...sau in alte momente, cand o doare ceva la san se alina imediat orice durere, adorme mai usor.
Vali si eu tot doar dintr-un san ii dau de la 4 luni ca l-a refuzat pe celalalt si s-a intarcat singur. Arat ciudat ca asta din care suge e mai mare...sper sa-si revina la marimea initial dupa intarcat c aftfel....

in legatura cu Robert e bine ca mai ceri o parere...pe mine vroia un dr sa ma interneze cu bebe la 2 sapt
si sa-i bage branula in cap pentru ca tusea si zicea ca are pneumo..dar ...am mai fost la un altul si n-avea nimic grav...i-am dat ambroxol si i-a trecut. Sanatate multa!Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Lala_D La multi ani fericiti Alexis si Eric ! ![]() ![]() ![]() Ma terminati cand va aud cu inzapezitul ...hai mai ca nu suntem in Siberia , nu se mai ramane inzapezit asa usor nici in Romania , zau asa . Mai mult curaj . Daca aveti masina pregatita de iarna cu anvelope bune si lanturi e ok...desi noi in iarna trecuta am carat lanturile de pomana , zapada pe margine de 2 metri dar drumul bun in rest .Si Andrei nu avea decat 6 saptamani, nici botezat nu era inca. Trebuie sa va ganditi optimist nu numai la drobul de sare. O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze Aventuri cu 2 pitici! |
corect
anca
de
povestea nasterii
ancadragoman spune:
Neata
Ellis 
Cati nu stiu unde mergem la munte ca noi ne cam hotaram pe moment![]()
Vali asa e,cateodata are o fata de terorista si te uiti la ea ca se uita ce sa mai faca![]()
Andreea
,dar i-ai dat vreodata copanul in mana?
Roxx mersi 
Bianca 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
creem spune:
| citat din mesajul lui popbianca au fost la noi fini(2 perechi din 3, maine vin si fini nr.3)si i-au adus Anei jucarioare de Mos...dar le-a abandonat destul de repede, inclusiv ceva delfin pt. baita care stropeste si fluiera...a trecut rapid la sampoane, geluri si dusul, bineinteles, care ii place la nebunie. copii vostri se joaca in apa cu jucarii?..ca Anei nu-i starnesc interesul deloc...nici mingi, nici crocodili, caracatite si alte vietati marine.... mami de Ana-Sofia(15.11.2007) http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
si fi-mea se joaca mai degrba cu buretii de baie, sampoanele, gelurile de dus si mai putin cu broscutele si barcutele

Ecaterina o mamica fericita de
creem spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata Ellis ![]() Cati nu stiu unde mergem la munte ca noi ne cam hotaram pe moment Vali asa e,cateodata are o fata de terorista si te uiti la ea ca se uita ce sa mai faca Andreea ,dar i-ai dat vreodata copanul in mana?Roxx mersi ![]() Bianca ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
Tu i-ai dat Mariei copanul in mana???? a mea se mozoleste cu orice i-s da...si nici nu le baga in gura...imi imaginez ce ar face cu un copan

creem spune:
LA MULTI ANI!
ALEXISS
ERIC
Sa cresteti mari si frumoasi, sa aveti o viata plina de bucurii alaturi de parintii vostri dragi!
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia

Nu ma asteptam la asa ceva...chiar am intrebat-o de 2-3 ori sa fiu sigura. 

17.10.2007
de
Cecilia care
AMR .. 6 zile pana vine 
PT.