LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 24
ellis spune:
ANK-ule
pt Raul, hai ca in 2-3 zile se face bine ca sa iasa si Ceci! sa-ti mai zic de homeogen, homeovox, stodal?![]()
IOOOOOI, M-AM LINISTIT, DACA NICI IASMI NU PAPA JUMATATE DE PIEPT DE PUI! AM O INTREBARE: MARIUCA PAPA 1/2 DE PIEPT?![]()
si Alessia papa carne zilnic, noua asa ne-au recomandat pediatrii...
ANDREEA - PAI CE, AM ZIS EU CA INTREBAREA ERA PENTRU VOI????????????
SA NU MAI FI OFUSCATA, DE VOI STIAM, SI DE CATI ERAM SIGURA CA NU S-A SCHIMBAT SITUATIA![]()
BB - sunt toate solutiile antimucegai cu clor, dar nu miros, cel putin a noastra nu miroase a clor;
- e bine ca Iasmi raspunde cu DA, a mea zice NIU! ...si Alessia spune cateva dintre cuvintele alea...ham-am, ete(uite - il zice de muuuult),ia ia(si cand da ceva si cand se bucura), nde?(unde?), nene(unchiul)...astea sunt mai recente, in rest ma-ma, ta-ta-ta-ta, ma-ma-ie,ta-ta-ie(ultimele doua cand ma aude ca vorbesc cu ei la telefon); precoci copiii astia ai nostri![]()
ROXXY - IA SI TU HOMEOPATE! SA DEA DOMNUL CA NICI LA SARCINA VIITOARE SA NU IEI MEDICAMENTE!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
rxandra spune:
Buna seara tuturor si multa sanatate bebelusilor bolnaviori!
ANA (adra_bell), in sfarsit am reusit sa fac upload unor poze cu EVA mea si gemenii Andreei, si noi pe langa.
Sper ca sunteti bine si Eva o pupa pe tiza ei de la Giurgiu!
Numai bine tuturor!
http://community.webshots.com/album/569139221vPIMfj
Ruxandra & princess EVA(25.11.2007)
adra_bell spune:
Ruxandra, ma bucur tare mult sa va revad, chiar si poze. Pe tine nu te-as mai fi recunoscut, Andreea e un pic schimbata, cum de si-a tuns ea frumusetea aia de par? Oricum sunteti niste frumoase, copii sunt extraordinari, mi se pare haios ca Andreea are doi gemeni blonzi, amandoi seamana foarte tare cu sotul ei. Eva este o frumusete, par frumos din familie, si ochii negri, nu? Tortul a fost foarte frumos!
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
rxandra spune:
Multumim pentru aprecieri!
eee... Andreea s-a tuns de muuuult, mai ales ca de cativa ani incoace pleaca foarte des din tara si ii este mai usor asa.
Faza cu gemenii blonzi e bestiala, ea tot spera ca din doi macar unul sa semene fizic cu ea, la caracter momentan seamana mai mult Victor.
Eva mea este creata de tot, a avut par mult de la nastere ( e ceva cu numele asta
), iar parul care i-a crescut ulterior e chiar foarte cret. o cam chinui la pieptanat, dar i-am luat sampon pt par cret de la Chicco si se descurca mai usor!
De mult vreau sa-ti spun ca-mi place felul in care scrii si cum gandesti, si pe forum dar si pe blog!
Voi mai incarca poze si te anunt ( am mii de poze cu ei, ne intalnim aproape in fiecare seara pe cate undeva).
Va pupam pe amandoua !!!
Ruxandra & princess EVA(25.11.2007)
mihuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
nu stiu daca ti-am zis pana acum dar tortul vostru de un an m-a dat gata si Sophia este delicioasa ...dar nu am vazut-o eu in poze pe Ioana fetita Anei sau nu este?anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
Uite-o aici pe Ioana cu Ana , am o singura poza ca ele sunt vedete, au stat foarte putin.
mami de Sophia

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)