Racusori, la apel! (44)
Raspunsuri - Pagina 15
ely2304 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Missy ELY - hai ca nu e greu sa faci un album pe net, nu e poveste care sa tine de viitor ... doar cateva minute si gata! MIRE - da, da, fac si eu urat la nervi. rar se intampla sa-mi sar din pepeni, dar atunci nu tac. tot de atlasib vorbeam si eu. inseamna ca asta e politica firmei: aburirea clientului si plimbarea coletului. MIKI - sa ne aunti cand ajunge pachetul. pe viitor sa cereti codul de bare si puteti verifica pe net unde se afla coletul. |

K MOMENTAN NU AM PREA MULTE CU MINI-BURTIK
MirelaV spune:
neata. cafea? micul dejun?
eu la 11 plec la coafor sa ma fac frumoasa si apoi la dentist sa ma fac sanatoasa ![]()
o zi si o saptamana minunate va doresc..
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
Miki, te astept cu drag la masa
! Sau daca iti convine, trimite-l pe Uwe intr-o mica vacanta, il trimit retur la cerere, incarcat cu de toate
.
Mire, spor la frumusete si sanatate
!
Iulia, cum mai e Liana?
si la voi.
Cris, ce bine ca mai intri si pe-aici!
si pt. tine si familia ta, si Craciun Fericit
.
Salut si fetele noi, sedere placuta si indelungata
!

http://community.webshots.com/user/viki39
MirelaV spune:
viki, am vb io cu iulia acus la tel... liana de 2 nopti n-a mai afcut febra, fapt pt care tratamentul traumatizant a incetat
i-am zis eu iuliei.. a vrut kopchilu' sa le arate ce poate.. acu'.. inainte de sarbatori![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
mikiriki spune:
Neatza,
Criss, Sarbatori Fericite! 
Vicky, il trimit

Mire,
abia astept sa-ti vad noua freza

Va doresc o zi frumoasa.
Miki
MirelaV spune:
aaaaa...nu fac schimbari radicale. nu ma indur sa il scurtez. ma duc doar sa ma mai tund putin.. sa ma aranjez.. sa ma rasfat.. nu te astepta la minuni.. ![]()
mi-am pregatit semnatura de sarbatoare, acum ma duc sa ma pregatesc de plecare
pupici.. o zi buna
MirelaV 
pupicei pe burticei
Missy spune:
Da MIKI, aici sunt. m-am luat cu treaba de dimineata si de-aia nu mi-am aratat nasul pana acum.
Regeritor la A, habar n-am de programul lor ...
pupici, sunt in zona
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)