Racusori, la apel! (44)
Raspunsuri - Pagina 14
Missy spune:
ELY - hai ca nu e greu sa faci un album pe net, nu e poveste care sa tine de viitor ... doar cateva minute si gata!
MIRE - da, da, fac si eu urat la nervi. rar se intampla sa-mi sar din pepeni, dar atunci nu tac. tot de atlasib vorbeam si eu. inseamna ca asta e politica firmei: aburirea clientului si plimbarea coletului. MIKI - sa ne aunti cand ajunge pachetul. pe viitor sa cereti codul de bare si puteti verifica pe net unde se afla coletul.
mikiriki spune:

Va fac ccc cadou de Craciun un....sot ![]()
Iulia, multa sanatate Lianei 
Vicky, 

ce-mi facusi ?

Mire,Missy, ajunge pachetul meu. si stiti de ce?
pt ca aici nu fac figuri ha ha ha. Am sunat la Dortmund si mi-au spus ca in jur de ora 20 ajung aici (plus sau minus). Eu trimit de fiecare data cu ei. Pt ca sunt cei mai siguri. Dar nu mi-au facut faze de astea pana acum. Sunt curioasa cand ridica ai mei pachetul. Of of mai mai.
Nu mai stiu ce am vrut sa zic. Ma tot sacaie neamtzu´
Abia astept sa-i dau cadoul de Craciun ha ha ha 
Am acces la PC vreo 2 ore
deci.. sunt in zona
EDIT: nu este agentie Atlassib in Düsseldorf. Astept autocarul si iau pachetul direct de la sofer. hi hi hi
Miki
MirelaV spune:
ce-ai bre cu el?
nu va "pupati" bine amandoi acasa? ![]()
cum ati mancat aseara?
fu bun? ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
mikiriki spune:
nu, bre,
nu ne ``pupam`` bine acasa. ce e mult strica ha ha ha ha
A fost buna papa, dar cred ca au lipsit chiftelele ![]()
Fug la autocar.
Revin ....candva ![]()
fetele
Miki
MirelaV spune:
miki, cred si eu k au lipsit chiftelele.. daca a uitat sa achizitioneze.. ingredientul principal.. carnea ![]()
va invit sa vedeti cum arata Bucurestiul in decembrie 2008
MirelaV
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
missy, unde verific starea coletlui? link?
EDIT: am gasit. cica a iesit din agentie. dar la miki n-a ajuns. cu cine ma cert eu maine?
incep de luni dimineata, k si asa era in co si ma plictiseam
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
...sper ca nu m-ati uitat!!
Urez si eu bun venit celor 2 racusoare, Ely( sarcina usoara si bebe sanatos) si Alexalina..
Sedere caaaaat mai luuuuunga si placuta,fetele!!!
Mire, July[ si pe Liana , mai ales), Miki, Missy( si cele 2 printese), Amalia( si pe bebe Gabriel), Vicky ( ce mai face Dani?) va pup si imi ieste dor sa intru mai des aici,...
Saptamana asta m-am ocupat numai si numai de curatenie( deci MIssy, te inteleg , numai ca eu am un bebe
), noroc ca vineri si-a luat Daniel liber si m-a ajutat; ieri am fost la socrii ca au taiat porcul( bietul porc), maine vin ai mei...
Deci, am intrat sa va urez de pe acum CRACIUN FERICIT

!!! Sa va aduc Mos Craciun daruri multe si frumoase, sa petreceti frumos alaturi de cei dragi aceste sarbatori ( pentru noi va fi cel mai minunat Craciun, primul Craciun in 3, imi dau lacrimile de fericire cand ma gandesc, dar sa nu mai spuneti la nimeni
) si UN NOU AN plin de impliniri, realizari , bucurii , sanatate si tot ce vreti voi!!!
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
ely2304 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_26 ...sper ca nu m-ati uitat!! ![]() Urez si eu bun venit celor 2 racusoare, Ely( sarcina usoara si bebe sanatos) si Alexalina.. Sedere caaaaat mai luuuuunga si placuta,fetele!!!Mire, July[ si pe Liana , mai ales), Miki, Missy( si cele 2 printese), Amalia( si pe bebe Gabriel), Vicky ( ce mai face Dani?) va pup si imi ieste dor sa intru mai des aici,... Saptamana asta m-am ocupat numai si numai de curatenie( deci MIssy, te inteleg , numai ca eu am un bebe Deci, am intrat sa va urez de pe acum CRACIUN FERICIT ![]() ![]() !!! Sa va aduc Mos Craciun daruri multe si frumoase, sa petreceti frumos alaturi de cei dragi aceste sarbatori ( pentru noi va fi cel mai minunat Craciun, primul Craciun in 3, imi dau lacrimile de fericire cand ma gandesc, dar sa nu mai spuneti la nimeniCristina de Mihai Daniel (30.07.2008) |

si te asteptam mai des pe aici..poate vb...

tie si fam tale..iar noul an sa-ti aduca multa SANATATE IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR SI TOT CEEA CE-I MAI FRUMOS PT TINE SI FAM TA.