Racusori, la apel! (44)
Raspunsuri - Pagina 13
Missy spune:
deci ... ce sa zic, sunt mai curioasa ... cu "alegerile" astea ale voastre.
Nu tre sa vii Mire la ajutor, de ajuns sa stai dadaca cu fitzoasele mele
. ti-am urmat exemplul: depus arme (mop, aspirator, carpa) pana marti. Miercuri papa si joi depus kg pe sunci deja existente.
somn ushor fetelor, nu sh ce caut la ora asta pe aici.
ELY - poze cu tine si mini-burtik nu ne arati? Enjoy cele 21 de sapt, asta e cea mai faina perioada.
VICKY - te laudai ca ai net acum si acasa si intri si in weekend. e weekend!!!
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
july_g spune:
Neata fetele si o cafea!
Iertare ca dau rar pe aici, dar......... probleme!Liana s-a pricopsit cu o raceala. Nimic grav la prima vedere. Febra numai noaptea, prima zi mucii pana la brau, iar febra noaptea, de data asta mare, ajuns la urgente. Diagnostic: laringita. Eu respir usurata pana incepe doctorita sa scrie reteta. Cand aud ca trebuie injectii si nu numai atat ci pe vena clachez. Si ii face fetelor prima doza pe loc! Nu va inchiputi ce a urmat! 4 femei o tineam, i-au bortelit manuta in 6 locuri, Liana urla cat o tineau plamanii. Offfffffffff Doamne. Trebuie sa i le fac la 12 ore, toate pe vena. Aseara a fost curajoasa, nu a mai plans asa mult si nici manuta intepata de mai multe ori. Dar azi noapte mi s-a trezit fata plangand si tipand : NU, NU,NU. Nu am mai dus-o dimineata. Medicul de familie mi-a spus ca e suficient o injectie pe zi. O mai duc diseara si gata!
Iertare daca nu sunt coerenta, dar.......... nesomnul isi spune cuvantul.
alexalina spune:
mno,hop si io pe aici
ghici ce fac,sotu-i plecat la pescuit asa ca stau in pat cu "lectopu" (cum zice o nepotica)in brate,beau cafeaua si ma uit la pozele puse de voi,aveti niste copii suuuuuper faini. am vazu MISSY ca esti din alba,unde stai? foarte frumos la casa,asta-i unul din visele mele...
in ceea ce priveste curatenia sunt pe ultima suta de metri si ma gandesc sa fac bradul mai repede ca in fiecare an l-am facut tot in 24. chiar daca nu avem copii,daca nu fac brad parca nu vine craciunul asa nu concep unul fara. oricum parca nu mai e ca inainte,parca altfel ne bucuram de sarbatori si le asteptam cu nerabdare, acum parca vin niste zile libere si atat. va puuuup
alexalina spune:
july_q multa sanatate fetitei tale,e o scumpa , nici nu ma pot gandi cum e sa o vezi la injectii plangand,cred ca ti se rupe sufletul. pa pa
MirelaV spune:
neata. cafea?
missy, am rugat-o pe miki sa imi cumpere ceva si sa imi trimita. toate bune si frumoase.. zice fata: pun pachetul tau cand il pun si pe a lu' fratimiu. io.. ok.. k doar nu ma dezavantaja cu nimic. pune ea ambele pachete marti.. unul pt bucuresti, altul pt cluj. teoretic.. joi la 4.30 dimi.. pach meu trebuia sa fie in bucuresti. cel de la cluj.. banuiesc k mult mai devreme. sun eu joi la agentie si aud
varianta 1: pachetul a plecat azi de la lugoj, unde a fost la verificat .. e in drum spre arad.. ajunge vineri noapte.. veniti sambata..
ma crizez.. k incurca aiurea programul oamenilor.. k acolo puteam avea medicamente de care depindeam.. etc
bon. nush ce imi vine mie.. sa revin cu un tel mai tz.. sa ma interesez cum pot trimite eu un pachet pt miki. intreb cum pot.. ma lamureste.. si intreb inca o data de situatia coletului meu si aud
varianta 2: aaa.. coletul dvs a fost azi dimi la lugoj.. acum este in agentia din TORINO!!!!!
reactia mea: doamna, care torino? torino-italia.. sau o fi vrun satuc torino in ro?
aia: italia
eu: va bateti joc de mine? adica a intrat in tara si a plecat la torino? e plimbaret tare pach meu.. si inchid
in fine.. reusesc sa pun pach pt miki, din care mi-au scos ei ceva k n-am voie sa trimit.. (apropo, tre sa ajunga in seara asta.. sunt curioasa la ea cand ajunge).. si plec. sun vineri dupa pach meu si aud
varianta 3: da, puteti veni sa il luati
eu: a ajuns?
aia: da doamna, e aici de ieri
OPSSSSSSSSSSSS... deci n-a mai fost la torino pach meu. nasol..
aceeasi poveste cu "sunati maine" a patit-o si fratele mihaelei. si cand s-a dus sa ia pachetul.. era in cluj de 3 zile
asa k.. m-am lamurit. mori linistit in baza lor.. ii doare fix in dos de clienti.
gata, cu toate astea fiind spuse, ma imbrac si plec la shopping ![]()
revin. o zi buna
m-am intins k o placinta tiganeasca ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
Missy spune:
alexalina - din sebes. tocmai m-am intors din alba,, am avut o tentativa de cumparaturi, dar cand am vazut cum arata parcarile, cred ca o sa revin maine dis-de-dimineata, ca mie nu-mi place la inghesuiala ca nu ma pot desfasura.
MIRE - 
mortala faza. nu stiu daca folosim aceiasi frima pt colete germania-romania si retur, ca si eu am peripetii cu ai mei, de obicei se lauda cei din GE ca ajunge pachetul in 4 zile. dar ca dupa 20 de ore trece prin sebes, nu-l descarca evident aici, merge la sibiu, ca sa se intoarca a doua zi la sebes. deci face doar 2 zile, una fiind tur-retur pana in sibiu. sapt trecuta am ridicat un colet, eu le urmaresc pe internet dupa codul de bare, asa ca am vazut ca e ajuns la destinatie, dar explica-i doamnei de acolo ca pachetul meu e ajuns, ea: nu, ca nu-i aici. de fapt ii era ei lene sa ridice toate colete sa le identifice, asa ca m-am pus eu la ridicat colete pana l-am gasit. bataie de joc la adresa clientilor, dar ce sa facem, ca avem inca nevoie de ei
JULY - sanatate multa si pupici Lianei. dar serios, alt tratament nu se gasea, mai putin traumatizant pt copil. am eu o prietena a carei copii (2) fac lunar laringita, dar le da injectii normale, nu intravenoase ... vai biata Liana, mi se rupe sufletul.
o duminica placuta va doresc.
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
preda_vicky spune:
spre finele wk-ului
.
July, multi
si multa sanatate Lianei. Imi pare tare rau ca e asa racita
.
Mire, buna faza cu pachetul plimbaret!
Missy, pai eu am si net, am si calculator acum, dar mai am una bucata copil in vacanta
, si e greu de dat la o parte. Mai adaug ca socrela s-a apucat sa prepare fel de fel, si nu pot sa nu o ajut. Acum am in balcon carnati si leber, nu poti aerisi ca mori de
. Maine face sarmale si caltabosi, marti cozonacii...
Mai adaug ca m-am captusit cu o cistita de toata frumusetea
, azi-noapte mai aveam putin si chemam Salvarea, nu am pus geana pe geana, acum sunt zombie, dar am reusit sa tai 1 kg de rahat pt cozonac fara sa-mi tai unghiile sau degetele.
Va
si vorbim maine mai pe indelete. Poate reusesc sa citesc din urma...
http://community.webshots.com/user/viki39
MirelaV spune:

am ajuns de la cumparaturi. am mai tocat putini bani.. asta e.
missy, razi tu razi.. dar si cand te enervezi
io nici nu-s genul care sa taca..
de atlassib e vb.. ![]()
sunt curioasa daca pachetul mihaelei ajunge azi...
EDIT: viki, maine dupa ora 16.30 sunt libera. vin la masa? nu tin post
MirelaV
pupicei pe burticei
ely2304 spune:

racusorilor,observ k toate sunteti fff ocupate cu pregatirea meniuluipt ziua de CRACIUN..CE FRUMOS..DAR NU VA OBOSITI PREA TARE K LA SFARSITUL ACESTEI MARI PREGATIRI ve-ti constata k singurul lucru pus bine si la locul nepotrivit va fi sau vor fi cateva kg in plus.aveti grija si de voi mai lasati cratita k sunteti tinere si meritati sa va odihniti k doar la cratita stam cu toatele in fiecare zi pt a multumi stomacelul.eu nu ma omor prea tare fa ce pot si cat pot ..scuza.ti.ma dk v.am deranjat cu un sfat dar va inteleg pt k si eu mi-am prins ore in sir manutele pe la bucatarie pregatind de toate si cred eu k e mai bn sa o luam mai moale![]()
va
si aveti grija de voi![]()
ely2304 spune: